Given the dog a bone

Har precis ätit tacogratäng, det är ju fredag :D Hunden har fått ett ben, skrattade åt honom när han skulle bära hem det från affären. Jag vet inte hur många gånger han slängde det på marken och skulle rulla på det. Det blev många stopp på vägen. Sen springer han ut i trädgården och släpper det i den djupa snön och vägrar hämta det, så det var ju bara att pulsa ut i snön och hämta det åt honom. Som vanligt iförd gympadojor. Blev lite blött om fossingarna.
Idag har jag gjort ett gästinhopp på andra skiftet. Lika trevligt som vanligt även om det var mkt att göra för en del och Linda var arg som ett bi på den bristande framförhållningen vår planeringsavdelning har. Efter jobbet handlade jag lite och gick hem och tog en tupplur i soffan. Det blev ju bara tre timmars sömn i natt eftersom jag jobbade sent igår kväll.
När jag vaknade tog jag en promenad till affären igen, glömde ju självklart vissa grejer.
Sen har jag bara tagit det lugnt, tvättat lite och fixat mat.

Natten till idag har hunden spenderat hemma hos sin "husse". Det var väldigt tomt när jag kom hem igår kväll. Men E försäkrade att han haft det bra hos honom, och det tvivlar jag inte på. Det var första gången han var hos E och Aragorn är ju väldigt skeptisk till nya miljöer. Speciellt hala parkett/tarkettgolv. Men det hade gått bra.

I morgon ringer klockan klockan sex. Sen väntar 13 underbara timmar på min underbara arbetsplats... Och det är Jennis sista helg, vet inte hur jag ska överleva utan henne. Alla mina favoriter flyttas eller är mammalediga. Tråkigt kommer det bli! Vi ska gotta oss ordentligt under denna helgen, blir nog mat från Pallas atena och mycket gott fika. När Jenni slutat på helgerna blir det väl knappt någon fika. Hon är ju fikadrottningen. Och Angelica är fikaprinsessan ;-)

Ha nu en trevlig fredagkväll.

Kram!

//T

Helt vanligt tisdagsmys

I lilla landet fredagsmys har nu tillvaron vänts upp och ner. Jag är nämligen hemma från jobbet idag med och har tisdagsmys med Aragorn.
Men i morgon är det dags att jobba igen, har blivit lovad något lugnare arbetsuppgifter.
Idag fick jag besök av Angelica och Gunilla som var ute och promenerade och kom förbi för att kolla hur läget var med mig. Ni är ju för söta. Vi bestämde lite löst att vi ska gå på bio på fredag eller nästa fredag. Det gäller ju att få ihop en dag som passar alla. 

Igår ringde min pappa, han har varit och köpt en dvd till mig. Blev något överraskad, glatt överraskad, för det är inget som hör till vanligheterna när det gäller min pappa.

Ska slänga i en tvätt och fixa lite mat till morgondagen.

Kram

//T




Och första pris till Världens klumpigaste går till....

MIG!!



Drattade omkull när jag gick med hunden i förmiddags, och givetvis försöker jag ta emot med händerna vilket resulterar i att min "gamla" skada går upp. Så idag har jag bara legat och tyckt synd om mig själv i soffan. Har plöjt igenom två filmer: Paranormal activity (spooky) och en Wallander-rulle (vilka jag för övrigt tycker blir sämre och sämre)
Jag även nätshoppat lite, köpte bl.a ett spel inför nästa tjejkväll. Får ta det i samband med Lasse Winnerbäck kvällen jag och Linda planerar...

Sen har jag pratat lite i telefon med bl.a Annica och Linda. Love you! Det blir nog promenad med Linda i morgon förmiddag.

Så idag har jag bara slöat runt hemma i mysbyxor och hoodie. Bölade till Spårlöst. Jag lipar verkligen till allt på tv. Snälla, säg att jag inte är ensam om det :D Kan knappt titta på några filmer längre, speciellt inte Schindlers list, Gladiator, Dirty dancing och sådana filmer. Jag har blivit mycket känsligare med åren. Jag lipar även om det händer något roligt på tv. Har det med åldern att göra? Närmar ju mig de 30.... Haha!

Kram

//T

Dunkla rum.

Torka tårarna min vän
jag tror jag vet ungefär hur det känns
som att försöka dansa med en myndighet
du ville bara ha ett hem, en plats
nånting vettigt att göra, vad som helst
det fanns tid för nåt att växa
det fanns plats för lite värdighet
du har sparkat på i kön till ett ställe som man inte ens vill in på
man tuggar i sig hela svansen
det står alltid nåt i vägen
du tar dig alltid loss och du rusar
men ändå fångar marken dina fötter

Jag kan inte hjälpa dig upp, kan inte lysa upp den väg du springer
jag kan inte vagga dig varm och lugn
du har en annan röst, annan färg,
ett annat land, med andra klockar som ringer
jag tar mig inte in i dina dunkla rum

Det står ett fältslag bakom väggen
man slår i tomma containrar
det här är helvetets förgård
i december står man stilla i en tunnel
och trängs, och trängs
och alla bara pratar
om det bara fanns nånting att säga
om det fanns skäl att vilja delta
du ser, jag kan inte ens förmå mig att hjälpa någon annan
det här är be your own star show
det här är bit ihop och sparka
och ge precis vad du behöver och ta vad du kan få

Jag skulle gärna hjälpa dig upp och kunna lysa upp den väg du springer
om jag kunde vagga dig varm och lugn
jag har nog samma röst och bor i samma land
med samma klockor som ringer
du går inte ensam genom dunkla rum

Vasen vinglar på bordets kant
åskan mullrar ovanför ditt tak
uppför är lättare, men neråt är det brant
kan inte landa där med ryggen rak

hornen ryter, du förlorade striden
på nolltid har du tappat din glöd
det är inget nytt under solen vi har sett hela tiden
den enas bröd, den andres död

Se på människorna som slits för nån annans resultat
se hur flugan kvävs i spindelns nät
se på hyenorna som gräver i kadavret efter mat
se på baggen i murkna träd

Jag kan inte hjälpa dig upp, kan inte lysa upp den väg du springer
jag kan inte vagga dig varm och lugn
Vi är vallfår i vargarnas tid, och det är gamarnas klockor som ringer
inget ljus där vi irrar och springer runt i våra dunkla rum

Vi är vallfår i vargarnas tid, och det är gamarnas klockor som ringer
inget ljust där vi irrar och springer runt i våra dunkla rum

Bortgjord

Gjorde bort mig ganska ordentligt igår. Du vet vem du är och jag hoppas du läser detta. Skulle hört av mig till dig men raderade ditt nummer för att låta dig slippa fortsatta trakassioner... Vill med detta inlägg be dig om ursäkt, jag betedde mig omoget och fruktansvärt dumt.
Hoppas jag inte förstört allt för konversionerna vi haft har fått mig att må så himla bra och bli så glad, ledsen, rörd och känslosam.

Du är verkligen en toppenmänniska och förtjänar allt gott i världen.

Kram!!

Cola och kebabtallrik.

Fick stå på menyn idag, är rätt så bakis... På tal om cola, räknade ju ut att jag drack ca 520 l Cola under 2009. I stort sett 1½ l om dagen. Så nu har jag bestämt mig att jag måste dra ner och har lovat mig själv att dricka högst 2 l i veckan. Det har lyckats riktigt bra och det har gjort -3 kg på vågen. Jag är lite nöjd med mig själv.
I fredags var jag, mamma, mormor och Maria på Kristoffers examen. Det var trevligt, särskilt som min lillebror blev årets hälsoit.  När han blev uppropad på scen kunde varken jag eller mamma hålla tillbaka några små tårar. Vi var så stolta över honom! Efteråt åkte jag, mamma och mormor och tog en fika på Malmborgs.
Klockan två hade jag tid för nagelförlängning på salong Vild och vacker. Jag blev jättenöjd med resultatet fast jag har redan lyckats ta sönder ena tumnageln. Jag är verkligen världens klumpigaste
Sen åkte jag hem till mamma och hämtade hunden. Mamma bjöd på spagetti och köttfärsås, gott gott.
Kvällen spenderade jag i soffan med datorn i knät.
Lördagen innebar sovmorgon. Men ändå vaknade jag 7:45. Tänkte att så tidigt kan jag ju inte gå upp så jag låg och drog mig lite. Somnade ju givetvis om och vaknade 10:45. Tog en promenad med hunden och plockade upp Anna och Meija hos Annas föräldrar. Sen följde de med mig hem på en kaffe. En sån liten goding var hon, Meija. 8 månader och redan med stor personlighet!
Vi satt och pratade om allt möjligt och jag insåg att jag saknat Anna väldigt mycket. Även om vi pratar i telefon en gång i veckan typ så är det inte samma som förr. För 6-7 år sedan pratade vi med varandra varje dag och gjorde allt tillsammans.
Där ser man hur olika livet ter sig för oss...

När de hade gått hem färgade jag håret och dammsög lite. Sen var det dags att bege sig till Kinnarps arena för matchen mellan Hv-Rögle. Annica fick stanna hemma då de inte fick tag i en barnvakt till Novis. Hon fick sysselsätta sig med att göra något hon är riktigt bra på nämligen att baka cupcakes. Hon gör kanongoda tårtor och cuppisar och det går alldeles utmärkt att lägga in en beställning till kalas, dop och andra högtider. Besök hennes blogg så finns det bilder på mästerverken  http://apieceofcake.bloggplatsen.se/

Så det blev jag och grabbarna som fick gå på hockey. Matchen var väl ingen höjdare, men vi hade trevligt i klacken, jag och Rasmus och slutresultatet skrevs till 5-1.
Efter matchen bestämde jag med Gunilla. Vi satt hemma hos mig och pratade och drack lite vin. Sen blev det en vända på krogen som helt hade kunnat kvitta.

Idag har jag varit riktigt bakis, kom på att jag på lördagen endast fick i mig en korv med bröd på hela dagen. Det var ju inte så bra.
Mamma och pappa har varit här idag och vi har hjälpts åt att sätta upp gardinstänger och min hatthylla. Det var riktigt trevligt att ha dem här, även att jag mådde lite tjyvigt.

När de gått hem somnade jag i soffan en stund och sen gick jag ner och hämtade min kebabtallrik. Smet in på Ica först och köpte en cola, lät hunden sitta kvar utanför Ica medan jag hämtade maten. Han blev totalt vansinnig när han såg mig gå iväg. Stackaren trodde väl jag skulle lämna honom där. Exet glömde ju honom utanför Konsum en gång :D

Resten av kvällen blir lugn. En 64 timmars jobbvecka väntar och jag måste förbereda mig mentalt inför den. Och det gör jag bäst i liggande soffläge. Haha.

Ha en fortsatt bra söndag!

//T


Går på långhelg

Idag har det varit superstressigt på jobbet, allting strulade! Jag kom inte i fas förrän runt tolv och då hade jag ju bara två timmar kvar. Men det positiva är ju att jobbdagen gick fort.
Annica och Nova har varit så gulliga och gått med hunden idag. Annica berättade att Aragorn och Nova har en ganska ömsesidig "hård" kärlek till varandra. Nova "klappar" Aragorn och han svarar med lite knuffomkull :D De har något speciellt de där två.
Efter jobbet följde jag med Annica och Nova till stan. Nova skulle fotograferas till Firarhörnan i Jp, hon var ju måttligt road kan jag säga. Fastän tant Tessan stod bakom fotografen och spelade pajas. Sen blev det en tur till Systemet och, hoppsan, en bag in box hoppade ner i min korg. Dricker ju inte så mycket så den kommer räcka läääänge.
Efter systemet blev det obligatorisk tur till Eko. Köpte lite småkrafs, strumpor, värmeljus och servetter. Sen gosade och busade jag mest med Nova, min favorittjej!
Sen var det hem och ladda för Hv-LHC. Det blev ju tyvärr förlust idag. Men det är många omgångar kvar.

I morgon är det akademisk högtidsceremoni för lillebror. Sen ska jag fixa naglarna och gå på stan en sväng. På kvällen kikar jag ev förbi Kristoffers examensfest.
På lördag förmiddag kommer ev Anna och Meija förbi, det ska bli så kul. Det var så länge sedan jag träffade henne, och Meija har jag inte ens träffat än. Skamligt.
På eftermiddagen blir det ju då hockey. Rasmus har laddat för detta hela veckan, han har redan bestämt att han ska ha sin Hv-tröja och Hv-mössa. Men han ville ha något mer... Så han funderade en stund och sa sen till Annica "Mamma, kan man ha med sig Hv-tandborsten" Det är ju klockrent!

Nu blir det promenad med hunden och sedan sängen.

Trevlig helg!

//T

Håret är borta!

Idag har det varit en relativt lugn dag på jobbet. Men fortfarande lika varmt. Direkt efter jobbet tog jag bussen in till stan, hade en frisörtid kl 15:15. Blev jättenöjd med resultatet, nu är jag korthårig igen. Tog en snabb runda på stan efteråt. Gick givetvis in i min absoluta favoritaffär, IEMS! Där var det två ljusstakar som formligen skrek på mig "Köp oss, köp oss"



Så då gjorde jag det (för ljusstakar har jag ju inga)

Sen åkte jag hem och hämtade hunden hos mamma och vi passade på att handla lite på hemvägen. Nu ligger han i soffan och slappar och jag tvättar och pysslar lite. Nu har jag bara en morgon kvar, det ska bli så skönt. Jag är ju absolut ingen morgonmänniska!

I morgon blir det eventuellt lite träning med allra bästa Linda och sen hem till soffan för att kolla på HV71-Linköping, de två topplagen. Kan bli en riktigt spännande match!

Ha en härlig onsdagkväll!

//T

Mer död än levande.

Har varit uppe sen fem. Det var varmt som i helvetet på jobbet idag. Fick gå i värsta snömodden när hunden skulle promeneras. Sen har jag testat det nya passet på Berga, Boxcamp. Så jäkla kul och förbaskat jobbigt! Sen ville Anneli jag skulle följa med henne hem och gå igenom lite Funky Kidz rutiner, hon ska ju bli instruktör. Det var jätteroligt, vi dansade runt i hennes lilla vardagsrum. Det var lite trångt, jag råkade trampa på lille Aaron. I gengäld klev han mig på handen, han hade vassa klor :D
Så nu är jag så mör i kroppen och har så ont i rumpan samt härliga spagettiben. Kommer somna som en stock sen.
I morgon ska jag klippa mig, har lite problem med att bestämma hur jag ska göra. Bara toppa lite, eller klippa det kort i någon snygg frisyr som går att variera. Vad tycker ni?
Nu är jag så trött så jag orkar inte ens fixa någon mat till jobbet i morgon. Det får helt enkelt bli mackor.

 

Kram på er!

//T

Måndag

Klockan ringde helt skoningslöst klockan fem i morse. Men jag vaknade redan halv fem och låg och myste lite innan det var dags att ge sig av till jobbet.
Idag har jag fått hjälp av Annica som tog med vovven på promenad när jag jobbade, det uppskattas. Tack!
Efter jobbet städade jag lite, dammsög och bytte lakan. Sen gjorde jag lite mat och efter det blev jag jättetrött. Tänkte bara vila lite men jag somnade givetvis. Vaknade halv sex och insåg ju då att jag skulle missa träningen. blev lite arg på mig själv så jag tvingade mig ut i elljusspåret. Det var inte lätt att gå i det nu när det var så moddigt, halkade mest runt.
Och nu sitter jag i soffan och slappar igen, ska strax fixa lite mat till morgondagen. Lax och potatis.
I morgon ringer klockan lika skoningslöst tidigt.

Må väl!

//T

En lugn lördag

Idag har det inte gått i många knop. Har tagit det lugnt och bara varit.
Igår jobbade jag och på kvällen var jag hos Tobbe och Annica en sväng. Det blev kycklingwok, en massa vin och goda skratt. Det var välbehövligt! Gick hemåt runt 00:30.
Idag har jag varit uppe hos mamma och ätit vitlökssoppa och vitlöksbröd, stinker nog en hel del nu! Till soppan tog vi oss varsin nubbe, den värmde gott.
Sen gick jag hem och diskade och slängde i en tvätt.
Var så himla sugen på att hitta på någonting ikväll, men när jag väl kom hem så tappade jag helt suget för det och det blev helt enkelt myskväll i soffan.
Har kollat på Benknäckargänget (för femte gången) och nu slöar jag med Ghost ship. Den har jag bara sett en gång tidigare :D

       

I morgon ska jag jobba extra mellan 9-15:30 och efter det ska jag och Annica besöka solen. Det får bli sängen tidigt i morgon eftersom jag börjar jobba kl 06:00 på måndag. Den tråkigaste veckan, tur jag bara gör en sådan vecka i månaden. Det blir en kort vecka för mig och mamma för på fredag är vi lediga och ska fira brorsans Akademiska högtidsstund som det så fint heter. Jag är så stolt över dig, Kristoffer!

Annat inplanerat nästa vecka är träning, klipptid, veterinären och eventuellt hitta på ngt kul med Gunilla nästa lördag.

Nu är snart denna lördag slut och jag ska gå en promenad och sen får det bli sängen med en bra bok.

Kram

//T

Hemma!

Hemma igen efter en trevlig hockeystund med Fredde. Vi hade så roligt och satt och tjatade så vi missade två av Hv´s mål :D. Slutresultatet skrevs till 3-1 och Hv71 gör ett ryck i tabelltoppen, finfint!
Nu har jag ätit lite rester, linssoppa, och tar det lugnt i soffan. Snart blir det kvällspromenad och sängen. I morgon är det dags för det enda arbetspasset för den här veckan, jag jobbar mellan 12-18. Helt okej! Det är även lönedag i morgon vilket är mer än välkommet!

Ha en fortsatt bra kväll och en härlig fredag!

//T

Laddad!

Ikväll är det hockey hockey hockey hockey!!!
Hv-Skellefteå.
Ville bara säga det.

       

Noll koll.

Har verkligen noll koll på vilken dag det är nu när man varit ledig så mycket. Som idag när jag sitter och myser i soffan och skickar iväg ett meddelande till Anneli och frågar om hon har hunden eftersom jag tänkte att om så var fallet kunde vi ta en promenad med dem. Nej, det hade hon inte men vi ska ju träna snart sa hon.... Ska vi? Ja, sa Anneli, det är ju step/styrka idag. Jag var helt hundra på att det var i morgon. Men det var ju bara att dra på sig träningskläderna och bege sig till Berga. Den ordinarie instruktören var sjuk och vikarien hade inte hållt i ett pass sen i höstas så det blev lite hattigt och hoppigt med musikbyte hit och dit och så glömde hon en del saker. Det kändes inte som att man fick ut allt man kanske skulle vilja av träningen. Men det är ju inte hennes fel.

Efter träningen gick jag hem och tar med Aragorn ut på en promenad, går och messar när rätt var det är ett rådjur hoppar ut mitt framför oss (det tredje rådjuret vi ser denna veckan) Aragorn får ju världens fart efter och jag har fullt sjå med att hålla i honom i 200 knyck.

Nu har vi i alla fall landat i soffan och myser bara.

Stort grattis vill jag säga till Ida och Andreas som välkomnat lille Eddie till världen. Kram till er alla tre!




En ny dag

Idag känns allting mycket bättre även om saknaden ligger tung. Idag har jag varit och hjälpt mamma plocka ner hennes julgran och så blev jag bjuden på ugnsstekt falukorv och potatismos. GOTT! Sen var jag och Fredde och hämtade hockeybiljetterna till matchen mellan Hv-Skellefteå i morgon.
Gick sen hem och tog itu med disken, det ska bli så skönt att få diskmaskin snart. Diska är verkligen jättetråkigt! Nu sitter jag och slappar i soffan medan vovven ligger och snarkar som en gris bredvid :D Snart blir det en promenad i vinterkylan. Det är skönt om man bara klär på sig ordentligt. Hoppas jag får med mig Annica med. Det är skönt att ha någon att prata med ibland när man är ute och rör på sig.

Ha en bra onsdagkväll. Själv längtar jag till The real housewives of New Jersey som börjar kl 21:00 på femman. Jag är ju en dokusåpanörd av rang!




Kram//T

Saknad!

Idag känner jag bara sorg och saknad.

Jag saknar dig, älskar dig, du fattas oss! Sov i ro, du kära!



T

Att testa något nytt.

Har ju känt, sen jag blev singel, att mitt liv går lite på sparlåga och har fastnat i gamla hjulspår. Så idag när jag låg hemma i soffan och gjorde det jag vanligtvis brukar göra (slappa) så kom jag på något.... Började leta lite på nätet efter olika kurser. Först tänkte jag på fotografering, något jag varit intresserad av sen skolan. Gick en kurs sista året på gymnasiet och det var jättekul. Men jag har ingen bra kamera i alla fall så jag letade vidare. Till slut fastnade jag för.....trumvirvel.... Salsa. Dansen alltså. Skickade iväg ett sms till Annica som en ren chansning och frågade om hon ville följa med och hon blev överlycklig och ville absolut följa med. Så fr.o.m 3 feb och 14 veckor framöver ska det skakas rumpa som aldrig för. Ay caramba!

//T


Se hela bilden                 

Ännu en helg

Har kommit och gått... I fredags var det dags för Kick off med jobbet.  Vi skulle sitta hos mig och ladda lite först så städning stod ju på schemat då. Linda, Jenni och Malin kom hit direkt efter jobbet och lånade duschen. Det blev ett himla spring i badrummet och det luktade så gott och fräscht av fräscha, piffiga tjejer :D Sen gjorde även Gunilla, Ida R, Andreas, Ida H, Angelica och Cicci oss sällskap. Stackars Andreas var ensam kille med undantag för Henke som gjorde ett litet inhopp och kollade till min värmepanna.
Sen bar det av till Le Trotoir. Det bjöds på vin när vi kom och så minglade vi lite. Maten var väl sådär tyckte jag, men som vanligt var jag mer intresserad av drickandet. Att jag aldrig lär mig. När vi fått nog av arbetskamraterna gick vi vidare till Karlssons, ett litet inhopp på Velvet och en sväng på O´learys.
Fick åka med Gunillas dotter, Helena, hem. Det tog sin lilla tid eftersom vi skulle lämna Ida mitt ute i skogen på hemvägen.
Var sen allmänt seg igår, tog det bara lugnt hela dagen eftersom jag skulle jobba på natten. Kl 20:00 började jag. Hinner vara på jobbet i ca två timmar innan jag gör en liten störtdykning i en trappa bakom en maskin och gör illa handleden och slår i huvudet. Stannade så länge det gick men handleden svullnade upp ordentligt och till slut kunde jag inte greppa någonting så jag gick hem.
Idag har jag också bara tagit det lugnt, gick en långsväng med hunden så han fick röra på sig (och jag med för den delen) Ikväll gjorde Fredde mig sällskap i soffan. Vi kollade på säsongsstarten av underbara I en annan del av Köping och satt och tjatade lite. Vi beställde även Hv-biljetter till torsdag.

I morgon ska jag och mamma till blomsteraffären och beställa blommor till min fd svärmors begravning som är på tisdag. Det kommer nog bli jobbigt och jag har gjort valet att inte gå på den p.g.a diverse anledningar. Men jag saknar henne väldigt, väldigt mycket!

Det blir även träning i morgon.

Ha en härlig vecka!

Kram //T

Burr!

Nu är det riktigt kallt ute, men det är bara mysigt. I natt har det kommit närmare en halvmeter snö, det riktigt vräkte ner när jag gick till jobbet igår kväll och när jag skulle gå hem kl 04:00 var det ju inte plogat någonstans knappt. Fick pulsa ordentligt genom snön, i bara gympadojor!



Så här såg det ut i Tenhult ca 04:30, ganska öde :D

Sen var det raka vägen till sängen, släppte bara ut lilleman så han fick kissa.
Vaknade ca 14:00 och drog mig lite i sängen eftersom jag visste att jag skulle få gå ut och skotta snö. Men jag pälsade på mig och gick en långpromenad med vovven och sen skottade jag av hela parkeringsplatsen.

 Aragorn "hjälpte" till :-)

Sen har jag mest slappat idag. Jag och Annica gjorde en utflykt till solariet. Idag testade vi en gammal favorit, fd Purple Tan, numera Bronze. Men jag måste säga att Open sun and good looks på Österängen är bäst om än ganska dyra.
Sen har jag rensat ut lite gamla kläder som jag aldrig kommer använda igen och gjort rum för nya i min "walk-in"
Nu sitter jag och kollar på Karate Kid, en klassiker. I morgon ska jag på fack och skiftmöte på jobbet. Roligare kan man ju ha det!

Ha en bra onsdagkväll!

Kram//T

Vänner <3

Idag har jag en dålig dag. Vet egentligen inte varför, det bara är så. Känner mig deppig, hängig och frustrerad. Sen att jag har träningsvärk sen gårdagen och vetskap om att jag ska jobba i natt gör väl inte saken bättre.
Just nu sitter jag i soffan och glor på Supernanny. Sov så där länge idag igen, mamma ringde vid kvart i elva men jag var så trött att jag inte förmådde mig att gå upp. Såg ingen anledning att gå upp heller för den delen. Ligger varje natt och vrider och vänder på mig, det är så jäkla varmt i lägenheten med men jag kan inte stänga av elementen för då smäller det i dem. Är det ett tecken på att man ska lufta dem? Det har jag ingen aning om hur man gör...

Sådana här dagar är jag glad att jag har så goa vänner. Alla med olika men ändock så värdefulla egenskaper. Tänkte berätta lite kort om varför jag tycker om mina vänner. Ni ska veta att ni är värdefulla för mig. Här kommer en lista (utan inbördes ordning)

Annica: Min fd svägerska som jag kom så himla bra överens med från första gången vi träffades. Hon sitter alltid inne med de bästa råd och insikter om saker och ting och jag vet att jag kan ringa henne när jag vill. Hon får en alltid på gott humör!

Linda: Har jag egentligen inte känt så länge men det är så väldigt lätt att prata med henne om allt. Hon är den som alltid ger en "tough love" hon låter en inte gå ner sig utan säger till en att ta sig själv i kragen! Sen är hon väldigt rolig.

Cicci: Den snälla goa tjejen som tog hand om mig från första dagen på jobbet. Hon är alltid snäll och go.

Angelica: Den mest osjälviska människan i hela världen. Hon är mån om alla och vill att alla ska trivas tillsammans. Hon är limmet som håller ihop oss på och utanför jobbet.

Anna: Min "bästis" sen sjunde klass. Tyvärr har hon ju flyttat till Ulricehamn så det är en bit att åka, men vi pratar i telefon med jämna mellanrum men träffas alldeles för sällan. Vi har alltid kunnat prata om allt med varandra men har tyvärr glidit ifrån varandra lite i livet. Men det går ju att ändra på!

Ni betyder mycket för mig, alla på olika vis, och jag hoppas jag blir bättre på att visa det! KRAM!

Nu ska jag laga lite mat och ladda för jobb mellan 22:00-04:00




Kram//T





Måste komma i fas.

Har ju lyckats vända på dygnet... igen. Somnade kl 07 i morse och sov sen till 14:00. Det funkar ju inte! Men det är lögn i helsicke att somna om nätterna. Vet inte hur många gånger jag vred och vände i natt. Kollade lite på film, läste lite, blundade hårt, hårt. Men det gick inte! Men idag ska jag träna och ta en långpromenad med Annica, då kanske man blir lite trött. Jag menar, jag ser ju bara dagsljuset ca två timmar per dag, det blir man ju bara deprimerad av.

Igår rensade jag ut julen lite, eller åtminstone granen. Jag är bara trött på julen nu, vill se framåt mot våren och värmen!

Tänkte åka upp till Ikea någon dag när lönen kommit och köpa lampor och en bokhylla, sen måste jag få upp lite gardiner och lite lull-lull.

Men nu ska jag äta, vegetarisk wok. Sen bär det av till träningen.

Kram!

//T


Tankar om 2010

Jag har höga förväntningar på 2010, till viss del för att jag känner att inget år kan bli sämre än det förra.
Jag har bestämt mig för att ändra på vissa saker och ting och göra det jag vill göra och inte anpassa mig för mycket efter andra. Någonting jag måste ta tag i är min vikt och hälsa. Jag lovade mig själv att aldrig bli så här stor igen. Jag har ju bantat ner mig 25 kilo en gång tidigare. Från 89 kg till 64 kg och då mådde jag så bra. Jag inser ju givetvis att jag aldrig kommer bli en strl 36 men 38/40 kanske. Sen handlar det ju givetvis i första hand om hälsan, det är inte bra att väga så här mycket och sen röka på det! Så i morgon har jag bokat årets första träningspass, bodycombat! Det är så kul.
Andra funderingar jag har är ju också detta med resandet. Jag vill se världen innan jag lägger näsan i vädret! Så nu har jag börjat spara pengar varje månad för att kunna ta mig ut i vår vackra värld. Den som vill får hänga med! Charter-Svenssons göre sig icke besvär ;-)

I helgen som varit nu har jag varit sjuk... Igen. 40 graders feber i fredagsnatt... Men nu får det väl bli dags att äta lite vitaminer så jag håller mig frisk och kry. Skulle ju jobbat hela helgen men det blev inget med det. Däremot ska jag jobba på tisdag natt från 22:00-04:00 eller om ingen annan är intresserad tar jag hela passet, det blir i så fall mellan 22:00-10:00. Det blir sköna pengar till reskassan.

I veckan som kommer blir det mycket träning och motion, möte med fackstyrelsen och på fredag är det Kick-off med jobbet. Efter många om och men har de bestämt datum. På lördag jobbar jag natt och sen är jag ledig igen. Fint det!

Nu blir det sista avsnittet av True Blood säsong två... Love it!

Kram och god fortsättning på er!

//T

God fortsättning

Igår var det så dags att fira in det nya året hos bröderna Stjärnebring. Det blev en lyckad tillställning med lagom att dricka (åtminstone för min del) och mycket prat och skratt. Tyvärr blev folk mer och mer onyktra ju längre kvällen led och till slut såg huset ut som ett bomnedslag. Lider med de som städar idag.
Jag begav mig hemåt runt 04:00, hämtade hunden hos mamma först.
Idag har vi bara mysigt, Aragorn och jag. Han ligger under filten bredvid mig i soffan och jag kollar på Tre män och en baby :D Jag har avnjutit en kebabtallrik och den obligatoriska colan. Det blir lugnt här idag, i morgon är det dags att jobba, klockan ringer kl 06:00. Jobbar två dagar sen är jag ledig ända till lördag 9/1.

Har ni avlagt några nyårslöften, förresten? Jag själv skulle behöva avlägga flera st, t.ex:

1. Gå ner i vikt
2. Börja träna
3. Sluta röka
4. Sluta skicka fylle-sms

Men, man kan ju inte börja leva sitt nya hälsosamma liv när det är helg, eller hur!? Så det får vi ta på måndag :D

Nu skulle det sitta fint med ett bad om man haft ett badkar, men det får bli en varm dusch istället.

Gott nytt 2010 på er alla.

Kram Tessan och Aragorn


RSS 2.0