Är ganska nöjd med mig själv.

4 veckor rökfri. Fy f-n, vad äckligt det är att röka! ;)

Igår var jag och Daniel hos Linda och Tobbe, det var väldigt mysigt! Vi åt gott och satt och snackade skit till sent på kvällen. Att man inte gör det oftare. Meningen var att vi skulle planera Göteborgsresan, men vi pratade så mycket om annat så det glömde vi bort.
Idag är det underbart väder. Tog en promenad efter jobbet och snart kommer mamma och då ska jag hjälpa henne få igång hennes nya telefon. Mamma är inte särskilt tekniskt lagd...
I morgon ska jag, brorsan och Maria hem till Daniel och kolla på Hv-Frölunda. Hoppas HV har lite jävlar anamma och vinner, äntligen!

Funderar på att ta en tupplur. TRÖTT!


Just another manic monday

Då var det måndag igen, en ganska kall och blåsig sådan. Helgen har gått fort som vanligt. Fast den har inte varit av det roliga slaget ur hälsans synpunkt. Har dragit på mig urinvägsinfektion, troligtvis redan förra helgen men jag fick inget penicillin förrän i fredags och då började infektionen riktigt tära på kroppen. Hela kroppen blev tung och jag kände mig riktigt febrig. Åkte upp till apoteket direkt efter jobbet och sen vidare till Daniel. Tog den första tabletten på kvällen sen. Vaknade på lördagmorgonen med halsont och allmänt hängig men ändå lite piggare.
Daniels pappa och hans fru kom på besök och bjöd oss på Dal baffo. Åt plansktek, mums!
Sen spenderade vi resten av kvällen i soffan med hockey och slötittande på film.
Igår blev jag hängigare igen så jag åkte hem och bäddade ner mig i soffan och tittade på Monsters VS Aliens.
Sen kom Emil förbi och hälsade på en stund. Mest ville han nog hälsa på hunden :D
Idag har jag jobbat förmiddag. Jenni jobbar med oss i fyra veckor framöver och ökar på antalet härliga människor på vårt skift. Men stackaren har ont i ryggen, hon gick som Quasimodo, stackaren.

I morgon ska vi ut och hälsa på allra bästa Linda och prata lite om resan till Göteborg om två helger. Vi ska ju se Volbeat i Skandinavium. Love it. Sen fyller Linda år i morgon också. Grattis stumpan!

Resten av eftermiddagen ska spenderas med en dammsugare och diverse städattiraljer i nävarna. Men först ska jag tillaga spagetti och köttfärssås med mycket VITLÖK ♥


 Kanske bakar lite focaccia när jag ändå är igång.




Nu är det dags!

 

Ikväll är det dags för hockey. Längtar!




Nu är det ganska härligt...

När hösten visar sig från sin bästa sida såsom den gjort idag, med strålande solsken och förhållandevis varmt ute, ja då kan t.o.m jag njuta av den.
Började dagen med promenad, som vanligt. Sen har jag städat lite, Aragorn fäller så mycket att jag behöver ta fram dammsugaren minst varannan dag. Passade på att borsta honom när det ändå var skönt väder ute. Det blev väldigt mycket hår i borsten så nu kanske han inte släpper allt inomhus. Sen har jag betalt lite räkningar, mindre roligt!
Kl 18:00 ska jag och mamma åka till Daniel för att fira honom, sen blir det en lugn kväll med en film när jag kommer hem tror jag.

I morgon är det hockey. Längtar!

 Finaste jycken! ♥


Kastrullhäxan

Kom nyss hem från stan, har varit och lunchat med Erik

 Erik, taget när vi tog en fika

Vi var på Kastrullhäxan och käkade, smaskig husmanskost blev det idag. Raggmunkar och fläsk. Mumma!

Hade lite tid att fördriva innan jag skulle träffa Erik, vilket resulterade i detta:





Och så hade denna kommit med posten:



Så ikväll blir det vitlöksfornelli med Parmesan blend, kanske lite tomatbruschetta också och en härlig bok. Linda kanske kommer förbi och tar en cigg när hon kör Tim till fotbollen, eller hon tar en cigg, jag har slutat. Japp, tre veckor rökfri. *klapp på axeln* Nu tycker jag bara rökare luktar äckligt!
Fast bör väl lägga till att jag inte druckit någon alkohol under den tiden. Vet ju med mig att om alkohol intages röker jag som en borstbindare! Kanske inte var en så bra idé att köpa det där vinet på Systemet idag....
Håller tummarna för att jag ska lyckas stå emot suget.



Funderingar kring tv-utbudet en måndagkväll.

Har precis varit ute på en 45 min promenad i HÄLLREGN, snacka om att vi är dyblöta nu, jag och jycken.
Då är det extra gott att byta om till torra myskläder och krypa upp i soffan framför tv´n. Det bjuds på väldigt mycket dokusåpor denna kväll. Ullared, Biggest loser, Lite sällskap för att nämna några.
Har ni någon gång funderat på vilken dokusåpa ni skulle kunna medverka i? Det har jag och kommit fram till..... Inte en enda.

Jag är inte en ensam mamma. Jag är inte ens mamma.

Jag är inte tillräckligt tjock för att medverka i Biggest loser (ännu)

Jag har i och för sig ungefär lika stora tuttar som silikonbrudarna i t.ex Kungarna av Tylösand men till skillnad från dem stannar inte mina tuttar kvar på samma ställe när jag tar av mig BH´n, snarare får jag blåmärken på låren...

Jag kan inte laga mat tillräckligt bra för att vara med i Halv åtta hos mig

Jag är inte singel, så jag kan inte söka kärleken på tv även om de skulle vilja göra ett program om en 30 årig, halvfet, fabriksanställd utan körkort...

Fast... Jag är nog ganska nöjd med att vara en helt vanlig Therese.

Puss!

Myssöndag

Den här helgen har jag jobbat natt. Det tillhör ju inte något jag älskar men det har gått förvånansvärt bra. Det är ju jäkligt skönt när det är över. Myssöndag står på schemat resten av kvällen. Soffan, kudde, filt, tända ljus, cola, pepparchips och mys med älsklingsvovven. Kanske kikar på valvakan, eller vem försöker jag lura? Är inte ett dugg intresserad, sitter bara och väntar på att Jersey shore ska börja.

I torsdags var vi i den kungliga huvudstaden för att närvara vid inspelningen av finalen av Biggest loser. Det var en toppendag, med härliga människor och lite nya upplevelser. Det enda negativa var att man inte gjorde annat än sitta. I bussen dit, på inspelningen, i bussen hem... Och med min röv så kan ni ju tänka er att det gjorde extra ont! Har tagit lite bilder men de får jag inte dela med mig av förrän finalen har sänts i tv.

Nu är jag ledig ända till fredag då jag gör det enda passet den veckan. Måndag och tisdag blir väldigt lugna, brukar ta sin lilla tid att återställa sig efter natthelgen. På onsdag ska vi fira Daniels födelsedag lite i efterskott med hans mamma, Stig, Annie, Jonathan och mamma. På torsdag är det dags för säsongens första besök i Kinnarps arena för att bevittna när Hv71 tar sig an Linköping. Det var en av Daniels födelsedagspresenter från mig.
Sen har jag lust att ta en sväng på krogen i helgen, är någon sugen...? Ring mig!

Ha nu en härlig söndag!


Höst igen

Nu är det verkligen ruggigt ute. Cyklade hem från jobbet vid 22, då var det kallt, regnigt och blåsigt. Min lönn jag har i trädgården börjar tappa sina löv och de som sitter kvar är härligt röd/gul/orangea. Ser dock inte fram emot att kratta upp dem sen, kratta är djävulens påfund.
Annars är jag ju inget fan av hösten, speciellt inte mörkret. Men en vacker höstdag med sol, vackra färger och friska vindar kan t.o.m jag uppskatta. Annars är jag ju en vår/sommarmänniska ut i fingerspetsarna.
Jobbdagen idag gick som en dans, annars har den här dagen inte bjudit på så mycket. Men i morgon blir det fullt ös. Jag och mamma ska rösta, sen ska jag till stan och klippa mig, köpa en födelsedagspresent till Daniel som fyller år på torsdag, och ev ta en sol. När Daniel har slutat ska jag hem till honom och klippa honom. Efter det åker vi hem till mig och jag ska laga födelsedagsmiddag till honom. Vi firar honom i morgon eftersom vi åker till Stockholm på torsdag och då finns det inte så mycket tid till firande.

 Bakis pojkvän hos Annie och Jonathan.


Mätt och belåten

Har just avnjutit lite pastasallad med basilikakyckling. Så nu är jag mätt och belåten. Ska snart gå en sväng med hunden, det kan behövas nu...
Idag är jag äntligen ledig, jobbade 64 timmar förra veckan och det har tagit ut sin rätt. Sov som en stock i natt, vaknade inte förrän klockan 11. Gick då upp och tog en promenad sen kom mamma och hämtade mig och så hämtade vi upp mormor för att styra kosan mot K-rauta. Mamma skulle betala sina nya badrumsmöbler. Jättefina var de!  Efter det åkte vi och handlade på Ica Maxi. Hann även med ett litet besök hos moster.
När jag kom hem städade och tvättade jag lite. Tog det bara lugnt, vilket var väldigt skönt.

Jobbhelgen gick väldigt bra. Har ju sagt det så många gånger förr men jag jobbar med ett toppengäng på helgerna som gör att jobbet går som en dans. Många skratt blev det.
Linda kom och hälsade på både på lördagen och söndagen, hon är för härlig. På söndagen hade hon med sig sin nya vovve, Zigge. En liten underbar sak som jag bara ville stoppa i fickan och ta med hem!

 Underbart söt!


Angelica och hennes familj kom och hälsade på på lördagen. Fick en försenad present av henne och Cicci, ett presentkort på Kicks så nu ska jag investera i en ny parfym. Tack söta ni!
Daniel kom på kvällen och vi tog det bara lugnt...
I fredags var vi på kalas hos brorsan, supertrevligt! Han och Maria åkte till Kreta igår, hoppas de har det underbart! Vill också åka utomlands!

I morgon ska jag jobba extra mellan 14-22, som tur är jobbar jag med bästa Linda. Så det kommer gå kanon. Jobbar ev på onsdag också, annars ska jag bara ta det lugnt då. På torsdag åker vi till Stockholm över dagen för att vara med på inspelningen av finalen av Biggest Loser. Spännande. Ska även fira älsklingen som fyller 34 år då.

Nu är det dags att hänga upp tvätten innan promenaden.

 Skogspromenad med lerinpackning.


Jobbvecka

Denna vecka jobbar jag eftermiddag och daghelg, 58 timmar sammanlagt. Lite surt men jag är ju ledig ett par dagar sen.

Har inte uppdaterat så mycket sen min födelsedag. Fick sååå många fina presenter.

 Det här fina armbandet fick jag av Daniel. Fick även oljor och vinäger från Oil and vinegar. Han vet att jag älskar sådant!

 Denna fina ljusstake fick jag av Annica.

Sen fick jag presentkort på Sköna jag, Elgiganten och Jönköpings köpmannaförening som man kan använda i stort sett överallt, pengar, ett UNDERBART halsband av mina goa tjejer, ett jättefint kakfat av Annie och Jonathan och en massa fina blommor.

Nu har jag inte tid att skriva mer. Dags att fixa mat innan jobbet!

RSS 2.0