Fullt ös

Nu har jag äntligen semester. Men det är fullt upp ändå. I tisdags var jag, Daniel och hans föräldrar i Göteborg över dagen. Vi gick och strosade på Avenyn och i femmanhuset. Det var en toppendag, trots lite regn. Men det var bara skönt att slippa värmen lite. Det har även blivit mycket bad ute i Målen med mina goa tjejer. Ett par dopp i Vättern med Gunilla har hunnits med samt ett par danskvällar med densamme.
Idag har jag varit i stan en svän med Annica. Köpte ett linne och ett par mörkblå jeansleggings. Sen var jag hos min nageltjej Patricia och fixade naglarna inför helgen. Vi ska ju till Laholm på 105 årsfest. Jag, mamma och Daniel ska åka i morgon. Tänkte åka till Mellbystrand och bada o sola innan vi åker vidare till Hjörnered som det heter. Det är lillebrorsans tjej som fyller 25, hennes syrra 20 och hennes pappa 60. Det blir närmare 200 personer. Kommer nog bli alldeles toppenkul!
Sen på måndag åker vi ner till Gnosjö ett par dagar och träffar Daniels kompisar och familj. Ingen lugn stund här inte. Men roligt!
Nu måste jag fortsätta packa! 

Bjuder på lite bilder så länge.

 Gunilla och Linda myser i Målen


 Linda och Maja. Gunilla är på väg ner i sjön


 Daniel införlivad i en diskussion med...


 Lillebrorsan och Maria. Denna kvällen bjöd mamma på mat på piren och efteråt tog vi ett par öl på Bishops.


 En pizza och ett par öl på Tenhultskrogen. Danne och Micke njuter. Stackars Micke var riktigt mobbad den här kvällen :)



 Glasspromenad har det blivit också...


 Annica och Nova smaskar glass


 Glass skall njutas med HELA ansiktet


 Mina fina naglar

Ha en härlig sommar!

Dagens I-landsproblem...

Mina nya fina, vita Converseskor är smutsiga och gräsfläckiga redan. Det är inget ovanligt när det gäller mig, jag vet. Jag är ju känd för att spilla och sulla (Gnosjöuttryck) Måste tvätta dem, det kan man väl göra i tvättmaskinen?



Det var ungefär vad jag hade att förtälja.... Har varit lite dålig ett par dagar, men nu är jag pigg igen.
Nu jobbar jag bara två dagar till, sen har jag semester i tre veckor. Det ska bli ganska skönt.
Ska eventuellt fira semestern med lite partaj på lördag. Daniel ska ut med sitt jobb så jag passar på att umgås med Mikey lite då.
I övrigt går jag och väntar på mina skattepengar. Är det någon som vet när de kommer? Tror de kommer någon gång under augusti, men när exakt? Har ju en jämn födelsedag att planera...

Nu ska jag ladda för fotbollen. Har varit ute på terapipromenad med Annica. Skönt att få prata av sig lite när man är ute och rör på sig. Aragorn ligger ute och återhämtar sig. Han har det lite jobbigt i värmen. Det märks att han inte är någon ungdom längre, mattes underbara pojk! Men han verkar mer än nöjd över att kunna var ute när han vill. Öppnar jag inte altandörren och släpper ut honom efter morgonpromenaden står han och glor och tjurar ända till jag ger med mig. Men det är ju skönt att han kan vara ute hela dagarna.


RSS 2.0