Laddar mp3´n

Med goa låtar jag ska kunna lyssna på i natt när jag jobbar mina tretton timmar, jobbar som tur är bara i natt. Det blir en salig blandning låtar men mestadels Metallica-låtar så som Sanitarium, King of nothing, Four leaf clover och Fade to black. Har fått Metallica-dille nu när jag äntligen fått Guitar hero Metallica. Satt uppe till kl 3 i natt och spelade och idag har jag spelat till jag fick kramp i handen =) Metallica har ju varit mitt favoritband länge men man har ju sina ups and downs vad gäller musik. Fast jag faller alltid tillbaka till Metallica!
Annars är jag ju väldigt inne på Volbeat nu, de har gjort enormt många bra låtar!
Jag älskar verkligen musik, skulle inte klara mig utan musik. Mina första idoler var bröderna Herreys *skäms* (tag i beaktande att jag var fyra år) Sen efter dem var det Europe.
Hade en Backstreet boys fas på gymnasiet men det var nog mest för att passa in bland mina kompisar som tyckte heavy metal och hårdrock var hemskt (vad umgicks jag med för folk egentligen, frågar jag mig då..)
Den allra första skivan jag köpte var en Queen skiva, tycker ju Freddie Mercury var ett av världens musikaliska genier!

Nåja, nog om det.

I morgon ska vi som sagt gå ut, vet inte riktigt hur det blir med allt än. Vi ska träffas hosStefan kl halv fem och sedan åka in till stan redan vid halv sju. Det är jag inte så sugen på, bryr mig inte så mycket om Rix fm festival. Det är ju inga bra artister ändå. Och Linda ska fira sin mamma vid fem, så jag funderar på om vi ska sitta hos mig och åka in senare till stan. Ska höra med henne när jag kommer till jobbet sen. Annars stannar jag nog hemma med kärleken istället.

Nu ska jag slänga ihop lite mat innan det är dags för jobb.

Ha en bra fredag

//T

En snabbis...

...sitter jag och skriver nu. Väntar på mamma, vi ska in till stan. Hämta mormor och moster Lena och åka till Blomsterlandet och Ica Maxi. Ikväll blir det spinning med Aet. Spännande dag ;-)
Skriver mer sen.

//T


A good day over all...

Jaha, då börjar denna dag lida mot sitt slut. Idag har jag städat köket och vardagsrummet, hittade äntligen ena skivan från Vänner säsong fem som varit borta ett tag. Den hade gömt sig bakom/under ena lådan i tv-bänken.
Solen har varit framme nästan hela dagen fast det har blåst ganska ordentligt så det har inte varit jätteskönt att vara ute. Så jag och Annica tog en tripp till solariet istället så nu har jag bättrat på brännan inför helgen. Skulle "behöva" en snygg topp till vi ska ut också. Får se om det hinns med något besök till A6 i morgon, fredag eller lördag eftermiddag. Beställde skor från Skopunkten idag som jag hoppas kommer innan helgen.
Har saknat Castor idag, vore ju konstigt annars. Men jag får tänka att det var bäst som skedde. Därför ser jag extra mycket fram emot helgen, ska bli full och ha roligt! ;-)

Emil är borta hos Henke och kollar på Champions League och dricker whiskey (han fick en hel liter av mamma som hon köpte när hon var på Cypern) Det är rätt skönt att vara ensam, jag kan vara en riktig ensamvarg emellanåt.
Fick världens craving på glass med grädde, strössel, mandarinklyftor och grädde innan. Tur jag lyckades hålla mig och nu är ju Konsum stängt så jag får knapra på ett knäckebröd eller något istället



I morgon ska jag in till stan en sväng, hoppas jag hinner åka till bolaget. Sover ju rätt länge på lördag så jag hinner nog inte åka in då. Ska även unna mig en smaskig drink på krogen

  Det får nog bli antingen en vodka/lime eller vodka/tranbär.

Hemskt vilka planer jag gör redan =)

Ha en bra kväll, tror jag ska titta på Scarface nu. Riktigt bra film!!


//T

Feeling better

Idag känns allt mycket bättre. Fick veta att jag får ledigt lördag natt så jag kan gå ut och festa till det och glömma mina sorger för en stund. Vi ska hem till Stefan på förfest och sen in till stan om jag förstått allt rätt. Det blir Angelica, Stefan, Stefan P, Anna, Gunilla, Anneli, Pelle, Linda och jag vad jag vet nu. Vet inte om Emil följer med.
Det ska bli roligt, har alltid kul med Linda när vi går ut =)

Idag blåser det rätt rejält fast solen är framme. Sov ganska länge för jag hade svårt att somna i natt. Tog en promenad med Aragorn och gick hem och satte mig i soffan en stund. Ska snart ta tag i tvätten och fixa något gott att äta.
Ikväll ska jag nog ta en tripp till solariet med Annica och eventuellt träna med Anneli. I morgon ska jag till stan med mamma, moster Lena och mormor. Skönt att komma ut lite. Igår gick jag och Anneli en långpromenad med hundarna, det var jätteskönt!

Nu har jag inte mer att förtälja.

//T


En sorgens dag

Idag var det då dags att ta farväl av vår älskade Castor. Han somnade stilla in i min famn strax efter klockan 15. Kan utan att överdriva säga att det var det värsta jag varit med om någonsin!!
Tårarna vill inte sluta rinna.
Det är en jävla pissdag!!!







Vila i frid min älskade vovve!!

Castors sista dygn...

Jim hade ringt Emil igår på förmiddagen, han har gjort sin bedömning och han anser att det är bäst Castor får somna in. Castor klarar inte att stressa ner och han har antagligen såna fantomsmärtor pga den amputerade svansen som gör att han inte slutar jaga den. Så idag åkte vi ut och hämtade honom, vill att han ska vara hemma där han trivs och är trygg sitt sista dygn i livet. Aragorn är ju inte jättenöjd över att han är tillbaka, de lekte och busade ute i trädgården i början när han kom hem men när vi gick in med dem blev han hård mot honom igen. Aragorn är ju för övrigt en mes som inte säger ifrån, han är ju äldst och har bott här längst men jag tycker inte de ska hålla på och bråka.
Vi har tid hos veterinären i morgon 14:45, fy faaaaan vad jobbigt det kommer bli!! Har aldrig tagit bort någon av mina egna hundar tidigare, bara mammas gamla golden. USCH!

I helgen har jag i alla fall jobbat, första daghelgen utan roliga gänget, var ju bara jag och Cicci kvar. Jenni är i Grekland. Cicci jobbade bara lördagen sen kom Angelica halva söndagen. Efter det var det inga roliga kvar, satt mest ute och pratade med Urban. Men helgen har gått ganska fort ändå och nu är jag ju ledig till fredagkväll.
Det är ju superväder ute idag, men jag känner inte riktigt att jag kan njuta av det. För mycket tankar i huvudet.
Hoppas verkligen jag får ledigt på lördag-natt, vi ska gå ut i så fall. Känner att jag verkligen behöver hitta på något roligt nu. Det har varit alldeles för mycket skit den här våren!!  Är så j-la trött på det så ni anar inte!

Nu ska jag passa på att umgås med min älskade vovve!
Uppiggande kommentarer mottages tacksamt!

Kram

//T



Fredag.

Igår var det dags för jobb, började kl sex. Jobbade med Angelica, Ida, Linda och Göran. Dagen gick jättefort, det är skönt när ingen från kontoret är där nere, man får mer frihet att sköta sig själv. Man hjälper varandra mycket mer när det är mindre folk som jobbar. Vi fikade också ganska mycket, Linda hade med sig smaskiga bananmuffins, Angelica hade med sig negerbollar (ja, det heter negerbollar!) och Göran hade köpt glass. Det kändes som man rullade hem när kl var två.
Jag var ganska slut på eftermiddagen sen, jobbade ju till halv elva på onsdagkvällen och sen skulle jag upp vid fem igen. Men jag och Emil tog med oss Aragorn och åkte till Hult och busade lite. Efter det åkte vi hem och satte oss i soffan och spelade Guitar hero. Rätt var det va ringde det på dörren och utanför stod hela familjen Claesson... Ja alltså Tobbe och hans familj =) vi stod och tjatade en stund och bestämde att de skulle komma och grilla på kvällen.
Så in och piffa till huset lite och duscha.
De kom vid sex-tiden och vi fixade grillspett med kyckling, fläskkött, zucchini, tomater, lök, paprika och champinjoner. Till detta den obligatoriska pastasalladen med vitlöksdressing.
Sen var det lite snack innan vi gick in och spelade Guitar hero. Rasmus var coola killen och spelade riktigt bra, Hugo tryckte mest på knapparna men lyckades allt åstadkomma lite poäng. Hugo var hög på socker och höll igång hela tiden, en riktig sköning är han! Nova satt mest och skrattade och pratade på det språk bara hon förstår.

Gick och la oss vid tolv men jag somnade inte förrän ett eller nåt, sen sov jag som en stock till klockan elva idag. Gick upp och tog Aragorn på en promenad, det hade regnat så det var gummistövlar på.
När Emil kommer hem ska vi in till A6 och köpa lite öl och en present till Anneli som ska ha fest ikväll. Jag ska nog köpa något fint i klädväg också och både jag och Emil behöver nya skor. Sen blir det nog en liten tripp till solarieöarna ;-)
Det blir lugnt för min del, ikväll ska ju jobba i morgon men några öl kan jag allt unna mig. Sen är jag ledig från söndagkväll till fredag kväll, förhoppningsvis är jag ledig lördagnatten nästa helg. Har lämnat in ledighetsansökan men inte fått svar än.

Nu sitter jag under filten och kollar på Hem till gården, vet inte varför jag fastnat för den serien igen... Men det regnar ute och finns inte mycket annat att göra.

Ha en underbar helg!

//T

Vill ha mina skattepengar nu så jag kan tatuera mig och köpa biljetter till Metaltown.


It´s raining..

Tänk om det var som i sången, it´s raining men, HAHA! Nej då, jag är så nöjd med den mannen jag har. Kollade på Vänner igår, det avsnittet där de gör en lista på vilka kändisar de skulle ligga med utan att deras partner får bli arga. Min lista skulle se ut som följer.

1 Ami James   

2 Glenn Danzig 


3 Jerry Only  

4 Bret Michaels 

5 Vin Diesel  

Som synes har jag en liten rock-muskel-tatuerade-manligamän fetisch. Hår på bröstet kan vara hur sexigt som helst!! Mmmmm. =)

Nu sitter jag och kollar på Hem till gården, det regnar ute. Har fixat lite med tvätten och ska dammsuga och fixa lite mat innan det är dags för jobb. Jobbar 14-22:30 idag och sen börjar jag kl 06:00 i morgon igen. Inte många timmars sömn där inte. Men i morgon är bara extra, på fredag är jag ledig sen jobbar jag hela helgen.

Nähä, dags att dra fram dammsugaren (alltid lika kul att se Aragorn springa iväg med eld i baken när han får syn på den)

Ha det bäst!

//T


Mysteriet med 50 öringarna.

Gick här i godan ro och städade lite när jag hittar en 50 öring. Det är ju inget särskilt med det, den låg i fönstret i trappan. Fortsätter min dammsugarfärd, kommer in i sovrummet. Där, under mitt nattduksbord ligger en till... Det var värst vad jag sprider 50öringar omkring mig tänker jag lite roat. Går in i datarummet och mitt på golvet ligger en till. Nu börjar jag tycka att detta är lite konstigt/obehagligt... Men jaja, jag slår bort det ur huvudet och går ner. Går runt och pysslar lite i vardagsrummet och döm om min förvåning, där ligger en till. Hur sjutton har de hamnat där? Jag har inget minne av att jag lagt några 50öringar någonstans. Det här börjar bli lite creepy.. Får prata med sambon om det sen.

Igår var jag ju hemma från jobbet, kände mig inte alls okej men framåt eftermiddagen började jag piggna till. Emil ville åka in och köpa lite träningskläder så jag hängde med. Han handlade för nästan tusen kronor på Intersport men han fick mycket snyggt för det. Sen var jag uppe en snabbis på Eko, skulle köpa ett nytt koppel till Aragorn men de hade inga. Så det fick bli en burk efterlängtade salta balkar istället och säsong tio av Vänner. Nu har jag komplett Vänner på både DVD och VHS =) Nej, förresten, det fattas ju några VHS band.

När vi kom hem tog Emil med sig hunden ut en sväng och jag grillade lite korv. Kristoffer och Maria kom förbi en sväng, de ska bo hos mamma när hon är på Cypern.

Tidigt igår morse somnade Emils morfar in. Det var skönt att allt gick stilla och förhoppningsvis smärtfritt. Vi saknar dig, Per-Gösta och du kommer alltid finnas med oss i våra tankar och hjärtan.

Nu måste jag göra mig i ordning för jobbet.

Ha en bra dag

//T

Fortfarande inte på topp.

Har fått en sån jäkla hosta och näsan slutar inte rinna så jag kommer vara hemma från jobbet idag med. Måste masa mig upp och gå ut med hunden, ORKA. Sen blir det soffan med film för det regnar ute.

SEG

//T


Stylista

Vill bara göra ett litet inlägg angående premiären av Stylista som sändes på trean idag. Med risk för att vara sååå ytlig men ska inte en modechef på en så stor modetidning som Elle kunna gå i ett par högklackade skor??? Har aldrig sett en människa knäa sig fram så. Hon skulle platsa i Monty Pythons Silly walks =)

Fruktansvärt meningslöst, jag vet!

En söndag i min smak

Idag vaknade jag och mådde mycket bättre. Gick upp vid halv elva och tog en promenad med Aragorn. Var nere på jobbet med lite fika till de som jobbade. Satt och tjatade lite innan jag knallade hem igen.
När jag kom hem tog jag tag i att städa övervåningen, främst sovrummet och badrummet. Emil var ute och hade "trädgårdstjänst". Vädrade lakanen och dammsög och torkade. Blev riktigt nöjd, fast jag skulle ju vilja byta gardiner i sovrummet ,men allt i sinom tid.
Efter det gick jag ner och tände grillen, grillade kotletter och gjorde pommes frites, smidigt. Sen ringde Anneli och frågade om vi skulle åka och sola och det ville jag ju så hon kom och hämtade mig. Solar på Open sun and Good looks på Österängen. Vi stod och skrattade åt två bimbos som av någon anledning skulle in och sola i samma solarie. De fick inte igen dörren ordentligt hur de än bar sig åt så till slut satte de stolen för... Ja, herregud.
När jag kom hem tog jag en lång varm dusch och peelade ansiktet med Biotherms exfoilant gel. Sen använde jag Pore minimizern (också från Biotherm) innan jag smörjde mig med en kräm från Lumene i ansiktet och Papaya body butter från The Body Shop på resten av kroppen. Skönt att skämma bort sig lite!
Efter det tog jag en promenad med hunden igen.
Nu sitter jag i soffan, har kollat lite på LA Ink men det var ett avsnitt jag redan sett. Emil skjutsar mamma till moster Lena. hon åker ju till Cypern i natt.
När han kommer hem ska vi nog bara slappa i soffan, jag ska äta grönsaker och dipp. YUMMY!!!
USCH, nu måste jag snyta mig igen. I morgon är det jobb igen. På fredag är det födelsedagsparty för Aet (Anneli)

Love!!

//T


 Jag myser i Emils stora tröja när jag är sjuk.


 Detta har jag på mitt nattduksbord: En bok av Stieg Larsson, lypsyl-läppglans, massageolja (i fall sambon får för sig att vara snäll en kväll) ett par örhängen och ett glas med cola ;-)


 Det fina skåpet i sovrummet som Emils pappa gjort.


 Plockade lite syréner i trädgården =)


 Mitt kök


 Tittar på tv!


 Min skämtsamma sambo spelar Guitar hero


Hualigen...

Sitter i soffan under filten och fryser lite, är mycket piggare nu men ändå långt ifrån hundra. Hade jättesvårt att sova i natt, gick upp och tog tempen vid halv ett. Då hade jag 38.4. Lyckades somna till slut men vaknade av att jag svettades som en gris, håret klibbade fast i nacken och jag hade trasslat in mig i täcket. PANIK!!! Klaustrofobiker som jag är...
Ställde klockan på kvart i sex och gick upp och ringde ner till jobbet och sjukanmälde mig, fanns inte en möjlighet att jag skulle kunna jobba. Stöp i säng och sov några timmar till, vaknade vid halv elva men låg och vilade till halv två.
Gick sen upp för att ta en dusch och gick en promenad med Aragorn. Det var skönt att komma ut en stund men jag orkade inte gå särskilt fort, blev andfådd hur lätt som helst. Jag har ju inte världens bästa kondis i vanliga fall men det här var skrattretande.

Emil gick upp redan vid åtta, han skulle hjälpa sin bror Tobbe med hans bil. Tror det gick bra, har knappt träffat honom idag. Nu är han inne hos sin morfar som ligger på sjukhus, de skulle förmodligen ta bort droppet på honom nu vilket kommer leda till att han somnar in men det var visst en smärtsam process om Emil förstått Annica rätt... Hoppas han slipper lida.

Har suttit och kollat lite tatueringar på nätet också, hittade en studio i Eksjö där de hade en kille som var duktig på japanska tatueringar. Vill ju ha en halvsleeve och när jag fått mina skattepengar har jag äntligen råd med det. Sen ska ju pengarna gå till renovering av uteplatsen med men det har vi råd med också som tur är.

I morgon åker mamma till Cypern, eller rättare sagt hon åker tidigt tidigt på måndag morgon. Emil ska skjutsa ner henne till moster Lena i morgon kväll så de får ladda upp inför resan. Hon har tjatat om den här resan så länge nu. Hoppas verkligen de får det bra! Vill också ut och resa!!!

Nu ska jag ta min lilla vovve på promenix!

Take care!!

//T

Jag visste det. Suck

Emil har ju legat hemma och varit sjuk i två dagar, och nog sjutton skulle jag bli drabbad med. Var helt färdig när jag kom hem från jobbet, somnade i soffan och sov i typ tre timmar. Vaknade inte ens av att Emil spelade Guitar hero för fulla muggar. Sen åkte vi in och handlade på Ica Maxi, höll på att frysa ihjäl fastän jag hade min goa skinnjacka på mig. Anton följde med och hjälpte oss handla, det är han som smittat Emil. Jäkla snorunge ;-)
När vi kom hem packade jag in allt och Emil tvättade lite, sen hjälptes vi åt med maten, varm smörgåstårta, smidigt och gott!
Efter det la jag mig i soffan, hade en av Emils stora gosiga tröjor och två filtar på mig och frös som besatt ändå, tänkte, jag måste ta febern, och mycket riktigt, 38.6! Och jag som ska jobba åt Angelica i morgon, får proppa i mig Ipren. Är inte ens sugen på cola, då är det illa ställt =)
Emil åkte hem till Adam en sväng (han tyckte jag var tråkig som låg och tyckte synd om mig själv) Adam har ju flyttat och bor nu mitt ute i ingenstans så de kan gott sitta där och uggla, haha!

Lillebror är nu på Gotland, hör ett sms bakom mig, det är säkert ett fyllemess från honom. Eller så ringer han och Ogge i natt och frågar de mest dumma saker. Måste komma ihåg att stänga av ljudet... Japp, det var från brorsan. Kein scheisse stod det, spännande va? Häromnatten fick jag ett mess halv tre där det stod att Mustasch från början skulle heta Brand Station (Mustasch är ett hårdrocksband från Göteborg) INTRESSANT, men det är såna vi är jag och min bror. Älskar honom väääldigt mycket!

USCH, har ont i hela kroppen. Vet inte om det är för att jag är sjuk eller om det är träningsvärk från igår.... Nog lite av varje.

Nu ska jag sova.


KÄRLEK

//T

Ps saknar dig Castor ds

Skit under naglarna

Fick ett litet ryck när jag kom hem och rensade lite maskros, en av de saker som står på min lista över saker som kan dra åt helvete så nu har jag skit under varenda nagel. Inte för att jag har några naglar att skryta med, jag är notorisk nagelbitare, men det är ju inte för vackert.
 Emil ringde till Jim innan (han som har Castor) Castor mår bra men han har gått ner i en depression. Precis vad jag behövde höra, det gjorde bara att jag mår ännu sämre. Usch vad jag saknar den lille illbattingen, det är konstigt vad snabbt man bortser från deras negativa sidor när de inte finns i närheten. Man kunde ju bli så arg så man nästan gick upp i atomer när han satte igång. När han jagade svansen så maniskt eller när han hoppade upp på diskbänken och "smakade" på våra matlådor som stod och svalnade. Eller när man såg att han hade slitit ner tapeterna på halva väggen i sitt rum. När han fick sina bryt på andra hundar när vi promenerade och man fick hålla i för kung och fosterland. Men nu fokuseras allt på hur gosig han var när han låg i knät på mig i soffan eller alltid hoppade upp och gav mig en puss när jag hämtade honom på hans rum. Och när han låg i sängen och var hur kelig som helst. Och den pyttelilla amputerade svansen som gick i 190 när han var glad. Åååååh, vad jag saknar honom nu. Men jag har ju som sagt min härliga, snälla Aragorn som är hur go som helst!!

Emil är uppe hos mamma och hjälper henne med gräsklipparen och jag sitter och slötittar på Vänner. Ska träna vid sju, step/styrka blir det idag, känner inte alls för det men det är ju skönt när det är slut och man får ställa sig i duschen och krypa ner i sängen. Sen har jag ju bara två tidiga morgnar kvar, det är verkligen såå tråkigt att gå upp klockan fem, jag är ju definitivt inte en morgonmänniska.
På lördag ska jag eventuellt jobba ett halvpass åt Angelica, i så fall jobbar jag mellan 7-13:30, det är ju helt okej. Och så jobbar jag med Linda och Fia, de är roliga =)
Sen jobbar jag extra Kristi himmelfärdsdag. Kan ju bli lite extra cash och det är ju aldrig fel, jobbar natt pingsthelgen och det ger ju lite extra pengar det med.

Kram

//T

   Aragorn älskar vatten!

En tisdag i maj

Idag har det varit jobb som vanligt och ett litet besök hos tandläkaren, inga hål. Tjohoo!! Sen har jag bara tagit det lugnt, myst med Aragorn och lagat spagetti och köttfärssås. Emil har åkt på en dunderförkylning så det gör väl jag med lagom till helgen =( Ligger i sängen och ska snart sova, orkade inte ens kolla på Desperate housewives ikväll men jag spelar in det så kan jag kolla i morgon. Ska träna step/styrka med Aet i morgon med, det var länge sedan.

Nu ska jag läsa Luftslottet som sprängdes, den är spännande.

Castor, älskar och saknar dig!!

Love

//T


 Min älskling på Amandas kalas i söndags

 Nova är supernöjd på studsmattan

 Rasmus    Hugo

Tomt!

Jaha igår lämnade vi då tillbaka Castor till slut. Fy fasen vad jobbigt det var, lipade hela kvällen, hela natten och halva morgonen. En del tycker säkert jag är jättelöjlig och tänker "det är ju bara en hund" men mina hundar betyder allt för mig och sen skiter jag i vad andra tycker om det.
Han ska i alla fall gå igenom en utvärdering huruvida han ska omplaceras eller få somna in. Vi får besked denna eller nästa vecka. SAKNAR HONOM!!!!
Idag var det ju dags för jobb, såg ut som ett fyllo när jag gick upp, näsan var illröd och ögonen jättesvullna. Sebastian kom och frågade hur det var med mig och sa att jag fick gå hem om jag ville så vid åtta tog jag ut ett par timmar komp och gick. Hade ju knappt sovit på hela natten. Gick hem och gick ut med Aragorn, är såå glad att jag har honom, och gick och la mig i soffan och somnade gott. Vaknade vid halv två av att mamma messade och ville jag skulle följa med och köpa jord på Tenhults blommor, man blir ju tokig när man går in där, de har så mycket fint! Köpte i alla fall lite jord jag med. Sen åkte jag hem och gick ut och rensade i rabatterna på framsidan, Aragorn var med ute och låg och gottade sig i gräset, sen tog vi en promenad.
När jag kom hem petade jag i lite paprikafrön i en kruka och ställde i Castors gamla rum, nu kan man ju i alla fall ha saker där inne utan att de blir sönderätna eller nedrivna =) (Vi som gjorde så fint där inne när han skulle flytta in, det var bortkastat kan jag säga) och så ställde jag in min passionsfruktsplanta. Det är ju några minusgrader på nätterna. Efter det bytte jag lakan i sängen, det är alltid lika skönt att gå och lägga sig i rena lakan.
I morgon ska jag till tandläkaren, får inte glömma det! Jag gillar att gå till tandläkaren, har aldrig haft några hål fastän jag dricker så mycket cola (peppar, peppar)

Känner för att hitta på något kul i helgen, det har varit för mycket negativt det sista. Vill gå ut, dricka goda drinkar och dansa eller bara sitta och dricka öl och grilla med kära vänner. Sen vill jag gå på torget också.
Tror jag ska åka in till stan när jag slutat på fredag, slutar ju tolv. Måste köpa nytt koppel och halsband till Flarris (Aragorn) och sen ska jag nog unna mig något i klädväg, Emil behöver också lite nya kläder, det är hål i alla hans t-shirts och jeans, fattar inte vad han sysslar med.
Tror jag ska försöka träna i morgon med, får se hur allt känns i morgon. Nu ska jag äta lite med min sambo, sen blir det att slappa i soffan innan det är dags att sova.

Saknar och älskar dig Castor!!

// T

Ledsen i ögat

                                                                                          Ligger och tänker på att jag ska lämna bort Castor på söndag. Vill inte!!! Matte kommer sakna dig hjärtat!

Glädje!

Idag har Amanda varit här, vi kollade på Scooby Doo och spelade Guitar hero. Det var mysigt. Emil kom hem lite senare idag, han hade varit på mässa med jobbet och druckit en massa öl, eller typ sex st. Han kom vid halv sex nånting. Efter Jonas hämtat Amanda fick jag lite städ-dille, städade i köket och putsade det ena fönstret i vardagsrummet, det andra går inte öppna riktigt så det får bli att putsa det när Emil är hemma och kan hjälpa till. Sen kom Anton och vi satt och kollade på Grannfejden och Sverige-Tjeckien i hockeyn.
I morgon är det dags för jobb igen, men bara sex timmar. Har inte jobbat på tolv dagar, känns jättekonstigt. Sen är jag ju ledig i helgen igen, GÖTT!!

Sitter och går igenom vad jag ska köpa till hemmet när vi fått lön. Gardiner till de flesta rummen (jag har många rum!) och uteplatsen,ny stekpanna, tapeter till hallen så den blir klar, och lite annat smått och gott till köket bl.a. Neeeej då, jag är inte besatt av shoppingdjävulen ;-) Fick förresten mina Ed Hardy flip-flops idag, LYCKA!
Fast nu slog det mig att jag sitter och roas av världsliga ting när Emils morfar ligger på sjukhus *skäms*

I helgen blir det pyssel i trädgården, kalas för Amanda, ev hälsa på pappa och tillbakalämning av Castor =( Hoppas det känns bättre snart... Hoppas lillebror kommer ut och hälsar på med!

Nu ska jag gå med hundarna och sen krypa ner i sängen och antingen kolla på How I met your mother eller läsa Flickan som lekte med elden, det kanske blir lite av båda =)


Kram

//T


   Mina FIIIINA Ed Hardy flip-flops!

Sorgligt.

Emils morfar Per-Gösta ligger på sjukhuset och är ju inte piggast i världen, snarare tvärtom. Han kan i stort sett somna in när som men det kan också ske om två veckor, de är så himla precisa läkarna...
Det är så himla tråkigt för han är  världens goaste gubbe. Alltid lika glad och värsta charmören.
Emil och två av hans bröder är på sjukhuset nu, Anton ligger hemma och är sjuk så han fick inte följa med idag.

Vi har varit hos Emils farföräldrar med, de är roliga. Hans farmor bara pratar oavbrutet sen spelar det ingen roll om någon annan pratar, hon blarrar på ändå.

Annars har det inte hänt så mycket idag, jag har varit på möte på jobbet och sen åkte jag hem och lagade köttfärslimpa. Pratade med lillebror Kristoffer i telefon, han hade fått vara med vid en obduktion i skolan idag (han läser till sjuksköterska) USCH!! Men han tyckte det var intressant.... BURR, jag får kalla kårar bara jag tänker på det.
I morgon är det tänkt att Amanda ska komma en sväng men jag vet inte om det blir så, tänkte jag skulle be henne komma på fredag istället. Vill bara vara hemma och ta det lugnt i morgon, Angelica ville jag skulle komma och fika men det är redan kl nio på morgonen!! Hua, så tidigt går jag ju aldrig upp men vem vet, jag kanske överraskar =)

Måste ringa och kolla hur det är med pappsen också, se så han äter ordentligt, haha!

Nu har jag inget mer att skriva idag.

Kram

//T

Jag har ju glömt...

Att berätta att min bästaste kompis Anna har fått en bebis, det blev en liten Meija som föddes på Valborgsmässoafton. Grattis gumman!!
Idag har vi bestämt oss för att lämna tillbaka Castor så på söndag ska det bli av om inget händer..... Lite ledsamt men jag har ju förstått att vi inte kan ge honom det han behöver. Jim frågade om vi ville tjinga en rottweiler från en kull han planerar i sommar. Rottweiler har ju länge varit en av mina favoritraser men Emil går nog inte med på det.... Kan ju vara skönt att bara vara vi och Aragorn.

Nu har jag beställt ett par Ed Hardy flip-flops, jättefina! Usch, jag har blivit en nätshopoholic! AAAAHHH!!
Nästa helg ska jag till torget och köpa gardiner till sovrummet, "matsalen" och köket. Jag behöver nog söka hjälp för mitt shoppande =)

I morgon är det möte på jobbet och sedan in till optikern, skulle träffat Lech på fika men vi sköt på det till nästa vecka.

Nu ska jag titta på tv innan det är dags för sängen =)

Kram

 Castor             Min knasiga älskling på Ica Maxi

//T


Just for fun..


1. Hur gammal är du om 5 år?  34
2. Vem var den sista du träffade?  Emil
3. Hur lång är du? 167.5
4. Vilken var den senaste film du sett? X-men the origins Wolverine
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Ditt senaste sms och till vem? Ska du tatuera dig i sommar, eller? Till lillebrorsan
7. Vad är helgens planer? Inga än.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? För två dagar sen
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna

12. När vaknade du idag? ca. 11
13. Har du någon gång hittat en katt? Dum fråga...
14. Vilken är din favoritplats? Miami
15. Vilken plats föredrar du minst? Jobbet
16. Var tror du att du befinner dig om 10 år? I Tenhult
17. Vad skrämde dig som barn? Skrotnisse
18. Vem fick dig att skratta senast? Emil
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? NIX
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder? Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på någon? Förmodligen när jag var barn
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpr
26. Är du social? Absolut
27. Vilken är din favoritglass? calippo
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Renovera, köpa ny bil och shoppa.
29. Tycker du om kinamat? Mmm, smaskens
30. Tycker du om kaffe? Inte särskilt
31. Vad dricker du till frukost? Äter inte frukost
32. Sover du på någon särskild sida? Japp
33. Kan du spela poker? Näpp
34. Tycker du om att mysa? Ibland
35. Är du en beroendemänniska? Ja, av cola
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nä
37. Vill du ha barn? Nja...
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och smink
42. Äger du dyra smycken? Nej, mest krams
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var de senaste du stoppade i munnen? Chips
45. Vem är den roligaste människan du känner? Min bror
46. Välj ett ärr på din kropp? På magen
47. Vad har du för ringsignal? Lay down med Priestess
48. Har du kvar något klädesplagg från du var liten? Nej, men mamma har säkert.
49. Flirtar du mycket? Ja
50. Vart togs din profilbild? I bilen
51. Kan du byta olja på bilen? Japp
52. Har du fått fortkörningsböter? Nä har inte ens körkort
53. Vilken var den senast bok du läste? Män som hatar kvinnor
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope
56. Dansar du i bilen? Nä, men diggar
57. Vilken radiostation lyssnade du senast på ? Rix fm
58. Vad var de senaste du krafsade ner på ett papper? Pappas nya adress
59. När var du i kyrkan senast? Kommer inte ihåg
60. Vilka personer utmanar du? I vadå?

Trött!

Sitter i soffan och myser och kollar på Sex and the city, är jättetrött fastän jag sovit länge och inte gjort särskilt mycket idag. Har varit ute med hundarna, städat och lagat lite mat. Sen har det varit soffläge nästan hela kvällen medan jag kollat på La ink, min "pojkvän" Bret Michaels i Rock of love och en massa Sex and the city. Lagom stressig dag =)
Har nog fortfarande lite mycket i huvudet efter helgens flytt men det blir väl bättre så småningom. Det är skönt att vara ledig i veckan och bara gå här hemma i min ensamhet och rensa hjärnan lite, tycker det är jättehärligt att vara hemma själv ibland. Kan inte låta bli att tänka på pappa i den där hemska lägenheten. Hoppas vi hittar en i närheten så skulle det kännas mycket bättre. Mamma är ju inte heller på topp just nu och det är väl förståeligt.

Igår var vi på bio med Micke, Anneli och Henke, vi såg Wolverine-the origins, den var helt okej. Sen var vi uppe hos Micke och Anneli och grillade och spelade Buzz, Danne kom en liten sväng med. Det var en mysig kväll på det hela taget.
Emil har rotat fram min gamla video och ligger uppe och kollar igenom gamla filmer, han är ju rolig min lilla karl.

Nu ska jag gå med hundarna och gå och lägga mig tror jag...

Kärlek

//T


Min nästa tatuering =)  

Blandade känslor.

Igår var det ännu en underbar dag, solen sken och det var varmt och skönt. Följde med mamma, mormor och moster Lena till kyrkogården, morfar skulle fyllt nittio om han levt. Sen åkte vi upp till Stadsparken och köpte glass, det var hur underbart skönt som helst.
Sen bar det av hemåt och fixa lite inför den kommande grillfesten. Gjorde pastasallad och bjöd på vitlöksdressing, tzatziki och focaccia till det. Gästerna fick ta med sig vad de ville grilla själva. Vi brukar göra så i vår "umgängeskrets" det blir smidigare så =) Sen åkte stereon på med diverse gamla godingar så det blev dans och mycket skratt. Kusinerna Claesson är för roliga när de kommer igång. De sista gick hem kl halv tre.

Sen idag var det dags att gå upp och hjälpa pappa att flytta, han har fått en lägenhet i Huskvarna. Den var väl helt okej men gubben som bott där innan hade inte städat varken kök eller badrum. Skitäckligt!!! Och antagligen hade de rökt inne med för det luktade så illa. Fick öppna tvärdrag så vi fick bort den värsta lukten. Var uppe på Ikea och köpte säng, sängbord och köksbord. Det är verkligen inte roligt att skruva ihop Ikea möbler, jag och Kristoffer höll på att gå upp i atomer!
Har inte varit på hugget idag, det har ju varit lite känslosamt att flytta ut pappa från hemmet han bott i i trettio år. Han var på dåligt humör, mamma var hängig och jag var något mittemellan. Var helt slut när jag kom hem, både fysiskt och mentalt. Vi köpte oss varsin pizza, slängde på Ice age och somnade i soffan en stund.
Nu har Emil gått till Stefan P och jag tycker det är jätteskönt att vara ensam hemma! Har köpt en cola och en liten påse godis som jag ska mysa med i soffan ikväll.
Hoppas allt känns bättre i morgon. Kan ju roa mig med att tänka på att Emil glömde Aragorn utanför Konsum i morse, snacka om förvirrad! =)

Nu ska jag mysa med mina hundar och bara ha det skönt.

Kram

//T


RSS 2.0