Lite bilder från den gångna veckan

 Bakdags med Nova

 Ute i vårsolen

 Hockeykväll hos Daniel, som glufsar chips :-P

 Sen blir man pömsig i soffan :)

Snart är det påsk

Idag har jag varit ledig. Har då varit på stan med mamma, mormor, och moster Lena. Det blev en tur till Blomsterlandet, kyrkogården och Ica Maxi. Emellan det klämde vi även in en lunch på Hasses på sjökanten. Jag åt oliv och fetaostfyllda biffar med tzatziki, kanongott!
Det var lika trevligt som vanligt, mormor tog inte fullt så många varv i fruktdisken den här gången :-)
När jag kom hem tog jag en powerwalk med vovven och nu har jag landat i soffan. I morgon är det dags för jobb mellan 18-07. Sisådär kul eftersom jag jobbar med några av de tråkigaste människor som har satt sin fot på jobbet, det blir att ta med en bok eller två. Och Hv´s första semifinalmatch får jag följa via nätet. Jobbar även fredag natt mellan 20-08, men efter det är jag ledig i nästan en vecka och det är ju inget att klaga på.

Påskafton blir nog lugn. Daniel ska på skivmässan medan jag sover och på kvällen ska vi kolla på hockeyn och ev ta några öl på stan, vi får helt enkelt se vad som händer.

Idag fick jag förresten skattebeskedet. Utan att avslöja för mycket kan jag säga att det blev blandade småhopp av glädje i köket, det kändes riktigt gott och nu kan jag kosta på mig en riktig semester. Den behöver inte gå så långt men i alla fall utanför 50 skyltarna...




Är för övrigt väldigt glad över att våren har gjort sitt inträde. Började bli mäkta trött på vintern, den enda som saknar snön är nog Aragorn. Det är ju sååå härligt att rulla sig i den.

 Men som synes passar det lika bra att rulla sig i gräset.

 Lite vårfint ska man ju ha.




Nu ska håret färgas. Glad påsk på er alla!


Allt går så fort.

Vart tar tiden vägen? Nu lider även denna helg mot sitt slut. Det har varit en kanonbra helg dock.
I torsdags var Daniel här och vi kollade på hockeyn och slappade. Vi åt varma mackor och godis, kommer väl rulla fram snart.
I fredags slutade jag kl tolv. Det är skönt att göra det på fredagar. När jag kom hem tog jag en långpromenad med Aragorn och tog en tupplur på soffan. På kvällen hade jag bestämt med ett gäng jobbarkompisar, och andra vänner, att vi skulle träffas för ett par öl på puben, Daniel var också med. Det blev ett stort gäng som njöt av ett par öl, smaskiga pizzor och trevliga samtal.

På lördagen skulle Daniel upp tidigt för att åka till Bodaborg och fira ett par kompisar som fyllde år. Jag passade på att ta sovmorgon och efter det gick jag upp till mamma och hjälpte henne röja ur förrådet eftersom hon fått mögel i källaren. Min stackars, stackars mamma! Det här kommer kosta henne x antal tusenlappar och jag känner mig så hjälplös. Man vill ju hjälpa henne på alla sätt man kan men jag har ju inte direkt någon förmögenhet på kontot. Men jag får ställa upp så gott jag kan.
På eftermiddagen sen gick jag hem och la mig i soffan, var inte alls på bra humör efter att sett hur nere mamma var. Men då ringde Daniel och ville att jag skulle komma in till stan och träffa hans vänner, var lite tveksam först eftersom jag inte var på topphumör men jag åkte in ändå. Hans kompisar var jättetrevliga och lättsamma. Senare hamnade vi på Velvet (klamydiagrottan) inte mitt favoritställe men det var rätt kul ändå.

Idag sov vi länge, låg och gottade oss i sängen. Daniel åkte hem redan vid ett då han skulle hjälpa några kompisar att flytta. Jag fixade då ihop en pastasallad med massa vitlöksdressing som jag smaskade i mig. Efter det tog jag det lugnt i soffan en stund. Tog sen en promenad ner till jobbet med lite fika till Linda, Cicci och Angelica. Givetvis hamnade jag mitt i ösregnet. Snacka om att vi var dyngsura när vi kom hem, jag och Aragorn.
Men nu har vi torkat och myst upp oss i sann söndagsmysanda :D

I morgon jobbar jag förmiddag så jag ska kunna se hockeyn på kvällen.

Nu ringer Daniel så over and out!

//T 

Min stackars vovve...

Idag fick jag en timmas sovmorgon då jag skulle ha utbildning på jobbet. När jag var ute och gick morgonpromenaden med Aragorn får jag ett mess från Jenni som jag skulle svara på, går då med huvudet neråt och ser inte gubben som kommer runt krönet med sin hund. Våra hundar rök ihop och det blev lite livat en stund. Han kunde inte se några skador på sin hund och jag märkte ingenting på Aragorn... Men när jag har gått en bit börjat han pipa och slicka sig på benen. Då ser jag att det rinner en massa blod, men jag kan inte lokalisera såret. Men så får jag syn på en massa blod på örat, han har fått ett bett som delat örat på mitten (som om ngn skulle ryckt ut ett örhänge ur örat) Så jag fick ju ringa ner till jobbet och säga att jag stannar hemma. Fick sedan sitta och vänta på att Smådjurskliniken skulle öppna så jag kunde ringa dit. Fick en tid kl ett, mamma fick ta ledigt och köra in oss. Veterinären konstaterade ju att såret var tvunget att sys så jag fick snällt lämna honom där inne.

Kl halv fem skulle jag hämta honom igen. Mamma kunde inte följa med så E var jättesnäll och ställde upp, han var även så snäll och betalade medicinen Aragorn ska äta. Tack!

När jag kom hem pratade jag en stund med Daniel, han var trött stackaren. Han kommer hit i morgon och kollar på hockeyn. Längtar redan.
Sedan tog jag och Annica en promenad, Aragorn orkade ju inte gå så jättelångt. Han är fortfarande ganska groggy efter narkosen.

Och nu har jag landat i soffan, ska strax fixa mat till i morgon sen blir det sängen.

//T

Är det för bra för att vara sant...?

Hemma igen, krupit upp i soffan och myser lite. Snart blir det dusch och sängen, börjar ju tidigt i morgon.

I fredags jobbade jag ett par timmar. Sen skulle Daniel komma på kvällen runt halv åtta efter han varit på AW med jobbet. Fick stressa hem och gå och handla och duscha då man inte vill stinka gammal plastfabrik när snyggingen kommer... Precis när jag kommit ur duschen ringer han och säger att han kommer med en senare buss, vilket passade mig utmärkt för då kunde jag varva ner och fixa lite mat.
Så han kom strax efter kl nio, kvart över tio sover han som en stock tillsammans med Aragorn i soffan... Själv fick jag sitta på golvet och kolla på tv :D

På lördagen var vi uppe relativt tidigt, det var ju så underbart väder! Vi gick upp till mamma och lämnade hunden sen tog vi bussen in till Daniel.
På eftermiddagen gick vi hem till hans bror, fick där träffa (förutom brodern) mamma, styvpappa, broderns flickvän och dennes föräldrar. Vi fick kanongod cheesecake som bara smälte i munnen, verkligen smaskens! 
Vi bestämde att vi skulle skjutsa hela gänget till Kinnarps då de skulle se Buddy Holly-musikalen. Sagt och gjort, i första periodpausen i hockeyn hämtade vi dem. Fick åka två gånger och det tog sin lilla tid. På vägen hem stannade vi på Evergreen och köpte pizza. GOTT!
Sen var det raka spåret hem och se det rafflande slutet på hockeyn. 3-3 blev det efter full tid, lite surt eftersom Daniel spelat på 2-3 och det stod det in i det sista innan LHC fick in ett mål :( 
HV vann till slut på förlängning och i och med segern blev de seriesegrare och får fördel av fler hemmamatcher i slutspelet. Som för övrigt börjar på torsdag, ÄNTLIGEN!

Idag har vi bara slappat, legat i sängen och pratat, ätit pizzarester till frukost, promenerat, varit i lite affärer och bara tagit det lugnt. Just nu känns allting väldigt bra, lite för bra faktiskt... Undrar när det vänder...? För så här bra kan man man väl inte må jämt?

Men just nu tänker jag i alla fall njuta av det så gott det går.



//T

Nyss hemkommen

Har varit hos Daniel ikväll. Vi har tittat på Hv-Färjestad och ätit baguetter, skinka och potatissallad. Och myst med såklart :D

Skulle ta tåget in till stan, men först var jag tvungen att gå förbi Ica och ta ut pengar. På väg från Ica till stationen ser jag att bussen kommer och tänker att jag lika gärna kan ta den eftersom jag var så tidig. Vad jag inte tänkte på var att kolla numret på bussen. Blev mäkta förvånad när bussen svänger av mot Huskvarna. Jag har alltså hoppat på fel buss... Men det gjorde inte så mycket, bytte bara buss i Hva till ettan som jag ändå skulle tagit från stan till Daniel.
Det blev ett litet "äventyr"
Fick åka med Annica hem när hon slutat jobbet, smidigt, fast jag missade sudden. Men det kvittade faktiskt.

I morgon jobbar jag mellan 12-18 sen kommer Daniel och vi ska bara myyyysa hela kvällen. Längtar redan!

//T

Jag är ganska nöjd med tillvaron just nu!

Har det där pirret i magen som man bara har när man är "nykär" Vårkänslorna börjar ju också spritta i kroppen nu när solen är framme och värmer upp varje frusen själ. Jag var t.o.m tvungen att knäppa upp jackan när jag och mamma var ute på promenad tidigare idag.
Har saknat denna känsla som just nu infinner sig.  Det verkar som om 2010 blir ett bra år. Men det är inte värt att ta ut något i förskott...

Igår var Daniel här. Vi promenerade till Ica och köpte köttbullar, rödbetssallad och godis. Sen gick hem och fixade köttbullemackor. Resten av kvällen tillbringades i skedställning i soffan med godisskålen på betryggande avstånd. Med andra ord en helt underbar tisdagkväll. Han är hur go som helst med ett litet undantag... Mannen snarkar som ett helt kompani. Inte mycket sömn i natt för min del med andra ord, men det var det värt.
Just nu sitter jag med hans tröja på mig och bara doftar på den. En typisk tjejgrej, eller hur :-P

Idag ska jag bara pyssla lite hemma. Eventuellt gå till Ida och Andreas och hälsa på lille underbara Eddie. Och ikväll blir det förhoppningsvis salsa om Annica får tag i barnvakt.

I morgon ska jag träffa Daniel igen, vi ska kolla på hockey och bara mysa. Verkar inte som vi gör mycket annat när vi träffas men jag klagar absolut inte! 

På fredag är det dags för jobb igen. Men jag jobbar ju bara mellan 12-18 så det är ju helt okej. Sen väntar en helg med massa mys, hockey och ev träffa "svärmor" Scary!

Nu ska jag äta och sen ge mig ut i solen en stund till.

//T

En härlig helg

I fredags natt jobbade jag mellan 18-07. Det gick faktiskt riktigt bra, jobbade med Cicci så det var mycket fika och rökpauser som fick tiden att gå väldigt fort.
Efter jobbet blev det ett par timmars sömn innan Daniel ringde och väckte mig, han lät oförskämt pigg och spelade AC/DC på högsta volym, en annan var som en zombie innan man vaknade till och gick upp.
Sen kom Micke och hämtade mig och vi åkte in till stan och lämnade hunden och hämtade upp Daniel i ingenmansland som Micke kallade det. Vi hittade inte och körde fel och hamnade halvvägs till Norrahammar innan vi kom rätt. Micke satt i förarsätet och svor och sa att Daniel skulle flytta till ett land där man kan köra med bil :D
Sen släppte Micke av oss hos mig och jag fixade lite mat och vi tog det allmänt lugnt innan jag började göra mig iordning inför kvällen. Det blev bara jag, Daniel och Annica hos mig. Vi kollade på Hv-MODO och sen blev vi upplockade i en taxi av Micke, Niclas, Emelie och Daniel S. Då blev det en sväng till Pipes of Scotland innan vi begav oss till Karlssons där vi fick stå i kö i kylan. Väl inne tar jag och Daniel ett varv, beställer varsin Minttu och sen bestämmer vi att vi ska åka hem. Det blev lite Max-mat innan sängen.

Idag vaknade jag och var riktigt pigg, Daniel däremot var det inte. Han var dödstrött stackaren. Men sen blev det ombytta roller, jag somnade i soffan medan han var rastlös.
Min snälla lillebror kom och hämtade mig och körde hem mig till Tenhult. Puss!

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, sovit en stund, druckit cola och ätit chips. Mumma!

Nu är jag ledig ända till fredag, i morgon kommer nog mamma och kollar på Luftslottet som sprängdes. Sen ska jag träffa Daniel på tisdag eller onsdag.

Livet är bra nu!


<3

Nu är det min lediga vecka, men jag jobbade i tisdags och ska jobba i natt eftersom jag ska vara ledig på lördag natt. Då blir det lite partaj med goda vänner. Vi sitter hos mig och kikar på hockeyn och tar ett par öl, sen åker vi in till Karlssons på kvällen.
På söndag är det bara mys planerat. Aragorn ska vara hos min moster från lördag till söndag. Hämtar honom när jag och Daniel åker hem till mig på söndag eftermiddag.
Jobbar fredag natt, som tur är jobbar Cicci med så det kommer gå bra.

I helgen som var jobbade jag daghelg, både cicci och Fia jobbade så det gick så himla fort. Sen kom Daniel på lördagkvällen och vi tog det bara lugnt och myste. Fick lite dåliga nyheter på söndagen, som fick mig lite omskakad. Tydligen kan man inte lita på sina "vänner" Men jag har ju tydligt märkt vilka mina riktiga vänner är efter detta. Kram på er, ni betyder mycket för mig. Ni vet vilka ni är!

Nu ska jag bara ta det lugnt innan jag beger mig till jobbet ikväll

Hoppas ni får en skön torsdag.


Dålig

På att uppdatera nu. Men det kommer. Det finns saker att berätta. Jag lovar :)


RSS 2.0