Nyår, på gott och ont!


                   

Idag har jag varit på A6 en sväng och trängts med folk. Köpte lite fint nyårssmink i grått, svart och silver.
Sen var jag ju givetvis på bolaget och köpte lite bubbel...
Ja, just det, jag har ju jobbat med. Gick skitsmidigt som alltid med Jenni, sex timmar som bara flög iväg.
I morgon kommer Micke, Anneli och Daniel på Nyårssupé =) Tänkte göra en tre-rättersmiddag med Guacamolesnurror till förrätt, gratinerad kycklingpasta med vin och vitlök till huvudrätt och pannacotta med bär till efterrätt. Hoppas det blir bra! Sen efter maten blir det fest, kanske kommer lite mer folk då.

Tycker synd om stackars Aragorn som jag vet kommer bli alldeles ifrån sig i morgon när folk börjar skjuta raketer, han är verkligen livrädd för det! Och det hjälper ju inte att folk skjuter så gott som hela tiden två-tre dagar före och efter nyårsafton. I morse vaknade jag klockan fem av att någon sköt på gatan!!!! Herregud, lite respekt för djur och människor som försöker sova kan man väl visa!'
Nu ska jag börja förbereda lite för morgondagen, Emil är hos Adam och det är rätt skönt att vara själv hemma =)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!


Underbart!

Solen skiner, det är ett par minusgrader (inte snö tyvärr men man kan inte få allt) det är helt underbart tycker jag.
Något som också är underbart är att julen är slut, nu är det ett helt år till stressen igen.
Vi var som vanligt inne hos min moster på julafton. På juldagen var vi hos Jonas och Louise sen var jag ute på kvällen med Ida och Anneli, det var verkligen riktigt tråkigt!! Var på Harrys/Sliver, träffade inte en människa jag kände förutom Gunilla och det slutade med att vi gick till Mc Donalds och åt istället. Det var rätt bra att det var tråkigt på ett sätt, jag höll mig nämligen nykter för man tappade gnistan att dricka, att man var tvungen att betala 74:- för en Smirnoff Ice gjorde väl sitt till också

Fick många fina julklappar i år, bl.a en ny brevlåda, så nu kan vi byta ut den hemska orangea Harley Davidson lådan som suttit här sen vi flyttade in. Den är verkligen ful! Sen fick vi nya bäddset, ett roligt sällskapsspel vi velat ha, jättesnygga lampor, jag fick en parfym av Emil och två JÄTTEFINA vita smala vaser från Sia, tack älsk!!
Och så fick jag ett presentkort på Kicks också så jag kan åka in och frossa i Clinique, Biotherm och Lancome.
Av Jonas, Louise och Amanda fick vi presentkort på K-rauta som ska gå till en ny blandare i köket. Av Annica och Tobbe fick vi två Trisslotter....

Igår jobbade jag extra i sex och en halv timma, jobbade med Östen så det var lugnt och skönt.
I morgon jobbar jag extra igen, sex timmar med Jenni, snacka om att det kommer gå fort att jobba då! =)
Det är alltid lika roligt att jobba med Jenni, hon är så snäll och hjälper alltid till.
I helgen är det dags för daghelg igen, det är också himla roligt. Undrar var vi ska hämta mat den här gången? :-)

Funderar på vad vi ska hitta på idag, kanske ska ge mig ner till Svenssons och beställa de tapeter som fattas, skulle verkligen vilja bege mig till Ikea med och köpa tavlor och annat fint så man kan få färdigt i rummen. Vi har just nu inte ett enda rum som är färdigt. KUL!
Får försöka få med Emil att köpa golv till sovrummet, det är vad som fattas där, vore skönt att få det färdigt.

Nu ska jag ge mig ut i solen

Kram!!

Härligt





Igår var jag och Anneli i Gällstad en sväng, fick några julklappar köpta. Sen åkte jag hem och städade lite, på kvällen kom Erik, Kristoffer, Daniel (och Adam en liten sväng) Micke och Anneli bangade som vanligt... Vi hade i alla fall jätteroligt och mysigt. Rätt var det är ringer det på dörren, där står Jenni, Henke och Tea. Då har Jenni gjort en av sina fina cement-tomtar till mig, jag blev jätteglad. De är verkligen så fina, tack Jenni!
Idag har jag varit inne i stan med mamma, Lena och mormor. Vi har varit på Blomsterlandet, ÖB, fikat på Ikea och handlat på Ica Maxi, var helt slut när jag kom hem! Fick välja en julblomma som mormor betalade och av mamma fick jag en vit amaryllis, de är jättefina tycker jag. Det är bra att gå på stan med dem =)
När jag kom hem var Anton här och vi gjorde tacos för det vet jag att han tycker om, kul att ha honom här ibland.
Sen tog jag en långpromenad med Castor i regnet... Blev ju så glad när jag vaknade och solen sken i morse, men det vore ju synd om det höll i sig för länge! Klart vi människor ska gå runt och vara regn och rusk-deppade! SUCK!!
I morgon var det tänkt att jag skulle julhandla med Cicci och Angelica men Emil ville umgås och handla julklappar med mig, har ju varit ute och farit typ varje dag det senaste... Fast får jag vara "elak" så hade jag hellre åkt in med Cicci och Angelica, är ju roligare att åka med tjejkompisarna och det dröjer ju ett tag till jag träffar dem nästa gång men till dess God jul, tjejer, ni är underbara!
Nu ska jag byta lakan och städa lite på övervåningen.

Merry X-mas!


  Jennis tomte och en liten julblomma!



En skön dag.

Idag jobbar jag bara fyra timmar mellan 14-18, jätteskönt. Sen ska jag och Emil åka och storhandla och trängas med halva Småland :-( Skulle egentligen åkt och handlat julklappar med Cicci och Angelica men Hanna var fortfarande sjuk, vi skulle ätit på Soya med (kanske inte tycker det är riktigt lika gott som er, Cicci ;-))
I morgon har jag bytt skift så jag slutar tolv, skönt att ha hela eftermiddagen ledig.
På lördag kommer det nog lite kompisar hit och julmyser lite, tänkte baka julgodis med lillebror (om han orkar komma ut) hans kompis Erik kommer med. Har saknat dem!
Ska baka Ischoklad, Emils kola och ev Leilas Christmas cupcakes, vi får se.
Jenni var ju här och fikade i tisdags, fick ett mess av henne igår där hon skrev att ligger hemma med magsjuka så då vet jag vad jag har att vänta i helgen! Fy, vill inte ha det i jul. Kul att ligga hemma själv och spy, nej tack!
Och Annica ligger hemma med halsfluss och halsböld så där tänker jag inte heller komma i närheten, usch!
Nu börjar jag längta efter julmaten, det bara vattnas i munnen. Måste ta och köpa skinka när vi handlar idag.
På söndag tror jag vi ska ge oss ut i skogen och hugga oss en gran, måste införskaffa en julgransfot med.
Nej, nu måste jag fixa något att äta innan jag ger mig av till jobbet.

Kram!

Mina älskade hundar vilar lite.  

Mina vovvar tar en vilostund

Mellow monday

Det har bara varit en sån där dag idag, när allt är tråkigt. Timmarna på jobbat sniglade sig fram, Emil gick o la sig tjugo minuter efter jag kom hem och jag fick sitta själv vid tvn och glo. BORING!!
Men i morgon kommer i alla fall Jenni förbi och fikar, roligt!
Sitter och kollar ut över lilla Tenhult, just nu är allt grått och ett stort godståg mullrar förbi och jag undrar för mig själv om jag kommer bo kvar här hela mitt liv...? Har aldrig bott någon annanstans.. Varför gjorde jag inte alla de där roliga sakerna när jag var ung och singel? Jag vill inte sitta här om 5 år med en massa ungar på halsen.. Och varför kan inte Emil vara restokig som jag? Och varför är alla mina kompisar upptagna med svartsjuka pojkvänner som inte låter de resa bort ens över en natt? Skulle vara så kul att få med sig några kompisar ner till Sweden rock och släppa loss och ha kul ett par dagar... Men då måste jag först få mina kompisar intresserade av rock och metal, hmm, lycka till!
Jaja, får väl ta saken i egna händer istället för att gnälla!

For those about to rock, we salute you!!




Juligt!








Juligt i vårt lilla kök, gillar särskilt den fruktansvärt fula udda stolen. Tur vi ska få nya i julklapp!

Sweet sunday.

Igår jobbade jag ett par timmar mellan halv två och åtta. Sen ringde Anneli och frågade om vi ville komma upp en sväng, klart vi ville!
Åkte förbi Jonas, Louise och Amanda först och hämtade lite starkdryck sen tog vi svängen upp till Nässjö v.
Först spelade vi Buzz på Ps3, skitkul, sen hade Anneli köpt ett sällskapsspel som heter Med andra ord, det var hur kul som helst, har inte skrattat så på väldigt länge!
Vi satt och skrattade och spelade till klockan var halv tre, sen knallade jag och Emil hem.
Idag blev det sovmorgon till halv tolv, tog en promenad med hundarna och sen var jag nere med pizza till mamma och Anna-Carin på jobbet.
Nu sitter vi bara och slöar, Emil har käkat en kebabtallrik och ligger i soffan framför nåt tråkigt killprogram och jag satte mig vid datorn med ett glas cola. Är lite småbakis idag...
Emil har slutat både röka och snusa, är jättestolt över honom. Snart dags för mig att skärpa mig med...
Blev så sur igår när jag förlorade Ed hardy mössan på Tradera, ville verkligen ha den =(
Vad ska man göra idag då? Måste hänga lite tvätt i alla fall, har nästan inga strumpor kvar i lådan.
Tänkte skriva färdigt julkorten med, måste ju posta dem senast tisdag.
Annars blir det väl att softa lite och pyssla lite hemma. Nästa helg ska vi ut och hugga gran och eventuellt kommer det lite folk till oss på söndag för lite julmys.

Tycker det är så tråkigt att snön försvinner så fort, det är ju bara slask och blask ute nu!
Nåja, nästa vecka jobbar jag eftermiddag (förutom fredag) Jobbar bara fem dagar till sen är vi långlediga förutom mina extrapass då..
Skönt att kunna jobba lite extra, måste snart beställa pellets och då försvinner ju några tusenlappar. Sen ska jag unna mig en massage, klippning/färgning och en shoppingdag efter jul, det är jag värd! =) Sen ska vi ju till Göteborg med jobbet och då går det också åt pengar. Sen ska jag till veterinären med Aragorn och sen är pengarna slut igen...
Nu är det i alla fall bara 8 timmar till lön, denna månaden har varit hemsk med utgifter, har bara 2 kr kvar på kontot!
Är sugen på en ny parfym, men måste göra slut på de jag har. Har använt Donna Karans Delicious (eller äpplet som vi kallar den) länge nu och även om den doftar gott så tröttnar man ju efter ett tag.
I vilket fall som helst ska jag vara lite huslig nu.
Har städat lite i vardagsrummet i alla fall.



Kram!

Extra jobb.

Fredde messade kl nio i morse och frågade om jag var sugen på att jobba lite. Det kan jag väl göra sa jag så kl halv två börjar jag. Usch, ångrar alltid att man säger ja men det blir ju rätt goa pengar i januari i alla fall.
Idag var jag uppe ganska tidigt med Tessan mått mätt. Tog med hundarna på långpromenad i skogen, det var såå skönt. Helt tyst var det i skogen, jättehärligt!
Igår hade jag o Emil myskväll med god mat och lite smågodis =) Ikväll är jag sugen på att träffa lite folk, blir rastlös av att bara sitta hemma och glo...
Nu måste jag göra mig i ordning för jobbet.

Kram.


Snöyra!

Idag är det verkligen vinterväder, härligt med snö tycker jag. Skulle vara lite kallare bara.
Har precis varit ute en promenad med hundarna och jag ser nu ut som en snögubbe!
Idag har jag jobbar sex timmar mellan 6-12, det var lugnt, väldigt många sjuka nu bara. Nu ska jag straxfixa lite lunch, idag blir det pastasallad, mums!
Blev förbannad när jag såg vad Castor gjort med mina nyklackade stövletter, vi kan ju bara säga som så att de kommer inte kunna användas mer, USCH! Tur jag ska köpa lite nya skor nästa vecka...
Nu är jag ledig i helgen, underbart. Ikväll ska jag laga lite god mat. Örtkyckling tror jag det blir och så lite mys med sambon ska vi väl kunna klämma in.
Nästa torsdag ska jag in till stan med Cicci och Angelica och shoppa julklappar, det blir nog roligt, Angelica ville äta på Soya med, gott!!
Nu är det bäst jag går och fixar lite mat innan jag svälter ihjäl.

Nu ringde de från jobbet och ville jag skulle jobba mellan 18-00:30, jag sa ja först men ångrade mig lika fort. Har ju redan jobbat idag så jag ringde ner och sa att jag inte ville..
Vill hellre vara hemma och myspysa och slappa ikväll.



Torsdag i allmänhet.

Idag är det möte på jobbet, Sebbe fyller år med så vi ska äta tårta! Grattis på födelsedagen Seb och välkommen i 28 gänget. Efter det ska jag hämta Amanda, tänkte vi ska kolla på Wall.E, den är så underbar den filmen!
I morgon är det dags för jobb igen, sex timmar bara, det kan man stå ut med. Sen är jag ju ledig hela helgen...
Ikväll blir det boxning kl halv sju med Aet, sen hoppas jag Emil stannar inne från garaget, vore ju kul att se hur han ser ut emellanåt.
Just nu håller jag på och budar på en rosa mp3 som jag hoppas jag får, min andra är försvunnen, förmodligen har jag tvättat eller slängt den =( och en Ed Hardy mössa jag spanat på länge.. Håll tummarna för mig.
Nu ska jag släppa in hundarna innan jag går till jobbet.

Kram

Lite seg...

Har precis varit och tränat step/styrka, det var jättejobbigt idag men lika roligt som vanligt. I morgon ska jag och Anneli boxas, det är också kul. Man får ut alla aggressioner man sparat på sig.
På måndag är det lön, ska in någon dag nästa vecka och köpa julklappar och unna mig något själv. Kanske några hudvårdsprodukter, ääälskar det, speciellt de från Biotherm eller Clinique. Måste köpa nya skor, "behöver" stövlar och skor jag kan ha när jag går med hundarna. Lite smink och nya kläder i allmänhet...
Skulle behöva köpa lite tavlor med, det är så kalt på väggarna här hemma men det kostar på att köpa tavlor till sju rum och kök!
Nu kom Emil så nu blir det Bonde söker fru!

Kram!

Inte bra.

Igår fick Aragorn ett anfall igen, denna gången ganska litet men ändå... Ska sätta mig och ringa veterinären idag.
Sen vid halv tio idag kom Emil hem från jobbet, han hade spytt. Så nu fattas det ju bara att man blir magsjuk också!
Idag är det skiftmöte på jobbet, alltid lika tråkigt och surt att åka ner när man är ledig.
Ikväll ska jag träna step/styrka, det var länge sen men det är verkligen skitkul! Och så bränner man ju några kalorier på kuppen.
Idag skulle jag egentligen följt med Jenni till Skara med hästen men jag ville inte lämna Aragorn själv så jag struntade i det.
Nu ska jag ta och dammsuga upp några kilo grus där nere.
Kram!

Träningsdags!

Nu ska jag strax ge mig bort och träna. Vet inte vad man har för ursäkt att låta bli egentligen när gymmet ligger 100 m från mitt hus och jag tränar gratis!
Igår var en lugn kväll, Emil var i garaget sen kollade vi lite på tv innan han gick och la sig, han har börjat gå o lägga sig jättetidigt han som alltid var uppe till tolv-ett innan. Men det är väl bra att han sover ordentligt.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer, städa och plocka lite kanske. Och gå en långsväng med Castor sen, han har varit så jobbig på sista tiden. Han gillar inte andra hundar så det är fullt sjå att hålla honom om vi möter en hund, har man bägge med sig är det snudd på omöjligt att hålla dem. Tur jag är stark! =) En av hans favoritsysslor är att jaga skator när vi är ute med, då gäller det att hålla kvar för glatta livet för han är såååå stark!
En fördel är ju att jag aldrig känner mig orolig när man är ute och går med honom om kvällarna för han skulle försvara mig till tusen om någon försökte göra något. Det är mattes grabb det.
Måste ta och duscha Aragorn med, han behöver också lite ompyssling den lilla mysplutten. Det är mattes lilla bebis det, snällare hund får man leta efter!
Nej, nu är det bäst att ge sig iväg och träna innan jag växer fast i stolen.

Kram!

Men för f-n!

Ibland blir jag bara så trött! Som idag när jag kom hem efter varit och lämnat Aragorn hos mamma så ser jag att Emil ringt så jag ringer upp och frågar vad han ville. "Kommer du ner med någon mat till jobbet?" Nej, sa jag ,det gör jag inte. "Då vill jag ha mat när jag kommer hem"
Tycker man inte då att det är mer än rätt att karlen (som har varit ledig hela helgen medan man själv har jobbat två 13 timmarspass) kan fixa en jävla matlåda till sig själv? Istället får jag stå och fixa mat till han kommer hem förutom att jag just fixat mat till mig själv som inte passade herren.
Så han fick sig en avhyvling som hette duga! Hur jobbigt är det att typ koka makaroner och steka ett par köttbullar till sig själv. Suck!!! Ångrar att jag inte följde med mamma och Kristoffer till stan så kunde han lagat sin egen mat. Till råga på allt ramlade jag i en väldigt hal trappa idag när jag var ute med hundarna så nu har jag ont i benet och i fingret =(...
Idag har jag för övrigt också tyckt att vädret är blä, jag vill ha snö. Sen har jag städat (också tydligen omöjligt att dra fram dammsugaren när jag jobbar) det blir ett par ton smågrus efter två stora hundar.
Det är i alla fall skönt att vara ledig, tänker bara vara hemma och mysa resten av veckan. Får se om jag ska träffa Cicci och Angelica nåt med.
Måste komma igång med träningen ordentligt nu, har legat av mig lite. Tog en ledig dag idag men i morgon börjar allvaret igen.
Nu ska jag tvätta lite.

Kram!!

Fredag!

Idag har jag jobbat extra mellan 06-12. Det gick ganska bra förutom att Linda fick åka hem efter 45 min för Maja blev sjuk, tråkigt! Som tur var jobbade Angelica med fast henne såg jag knappt på hela dagen.
När jag kom hem passade jag på att duscha Castor så nu är han fin och väldoftande tack vare hans regnskogs-schampo =)
Sen tog jag mig en tupplur i soffan och vaknade som vanligt av telefonen... Suck.
Ikväll blir det lugnt här hemma, Daniel kommer förbi med Millers och jag tar väl ett glas vin kan jag tänka. Kanske blir det en omgång kort eller Buzz.
I morgon är det jobb igen, men vi har så kul på helgen så det känns inte som att jobba.
Måste komma på vad jag ska köpa till lillebror i julklapp, han önskar sig inget speciellt säger han men nåt kul vill man ju köpa. Emil vet jag inte heller vad jag ska köpa till... Ibland är det jobbigt med jul!
Är så sugen på att resa, vill åka till Usa igen, den här gången vill jag stanna mer än två dagar! Åka till L.A, New York, San Francisco, New Orleans, Las Vegas och Miami, Det är min högsta dröm just nu.
Sen vill jag åka till Sweden Rock i sommar med, det ska väl inte va så jävla svårt att få ihop några som vill med dit...
Hoppas 2009 blir mer händelserikt än 2008 i alla fall!!

Kram och lev väl =)


Ny blogg!

Fick göra om min blogg idag för jag klantade mig och råkade ta bort den andra...
Idag har jag i alla fall tränat lite, jätteskönt fastän jag har världens sämsta kondis. Måste verkligen försöka sluta dricka cola nu med, igår drack jag över två liter!!
Igår jobbade jag extra, hade jätteroligt, speciellt åt Jenni... =) Sen firade jag och min sambo Emil 4 år
Idag är jag ledig, hur skönt som helst. Ska ta en dusch nu och sen ge mig ut en sväng med Castor (min schäfer på ett år) Aragorn (min labbeblandning) får vara hemma och sova.

Kram så länge!


Nu har jag ätit (en halvliter cola blev det till det) och kollat på Rock of love, Bret Michaels är sååå snygg! Tror jag ska ta en promenad nu....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0