En fredag i mysets tecken.

Ikväll har jag haft myskväll med mamma, vi åt pizza, mös i soffan och kollade på Idol. Jag gick hem innan "finalen" och "råkade" hamna hemma hos Tobbe och Annica. Där bevittnade vi hur Reza fick åka hem, inte för jag bryr mig nämnvärt. Tycker det är roligare att titta på uttagningarna och se alla människor utan självdistans göra bort sig totalt. Fast om jag måste välja är ju Calle min stora favorit, en sån ödmjuk och underbar kille med en kanonröst! Men jag tror Erik tar hem titeln som årets Idol. Det blev en mysig fortsättning på kvällen med lite skitsnack och en smaskig martini.

I morgon ska jag eventuellt träffa Linda på dagen, ta en promenad med Annica och på kvällen blir det ju hockey med Aet. Vi jagar skjuts till och från hockeyn så vi kan ta en öl i periodpauserna, så om någon känner sig manad.... =)

Nu ska jag äta upp resterna av min pizza och kolla på Rock of love.   

Kram

//T

Yr i bollen.

Det blev inget jobb idag, är stel i nacken och yr. En något sen reaktion på sprutan...? Ikväll ska jag och mamma ha myskväll med pizza och antagligen Idol. Vet ju att hon vill se det i alla fall, mig kvittar det...
Nu blir det en varm dusch så jag förhoppningsvis piggnar till lite. Idag går en extra varm tanke till min goa vän Linda. Kram på dig, vännen.

Ha en underbar fredagkväll!

//T



En mysig kväll.

Ikväll har Anneli varit här och vi har myst i soffan och kollat på när Hv slog Färjestad med hela 5-0. Börjar känna mig lite hängig nu, är det svinsprutans fel tro?
I morgon väntar jobb mellan 12-18 sen blir det nog myskväll med mamma.

Ha en bra kväll.

Kram

//T


Har klarat mig fint.

Tog ju svinsprutan igår. Resultatet idag? Något öm i armen och lite yr, men annars helt okej. Min kära vän Anneli fick gå hem från jobbet för hon blev dålig och min andra goa vän Cicci fick feber. Jag ska nog vara glad för det "lilla" Snart ska jag och Anneli åka och sola sen visar de Hv-Färjestad på tv så det blir soffmys ikväll. Orkar inte hålla på med huset idag, är lite oense med E. Får ta det i helgen när han inte är hemma.

Kram på er och ha en bra torsdag. Kom på att nu är det snart bara en månad kvar till jul. Hua!

//T


Mörkret är inte min vän

Idag har jag varit och tagit svinsprutan. Fick stå i kö i en timma i ösregn. Jag, E och Anneli stod inklämda under ett paraply så man var ju inte direkt torr när man väl kom in. Själva sprutan gjorde inte alls ont men nu, sju timmar senare, börjar det spänna i armen och jag känner mig lite hängig. När sprutan var avklarad åkte jag hem och lagade pasta med köttfärssås med en massa vitlök (mums) sen har jag bara suttit i soffan och kollat på tv med datorn i knät. Har chattat med en massa vänner och bekanta bara för att slippa känna mig ensam vilket jag gjort ikväll. Mörkret och regnet har alltid en negativ effekt på mitt humör och förstärkte därmed ensamhetkänslan. Ja, ibland tycker jag lite synd om mig själv ;-) Jag är i alla fall glad att jag har Aragorn, annars hade det nog känts ännu värre.
I morgon följer jag nog med mamma till stan en sväng och sen ska jag och Anneli åka och sola och efter det eventuellt kolla på hockeyn hemma hos mig. På fredag jobbar jag mina sex timmar för den här veckan, lagom.
På lördag blir det hockey med Anneli och kanske filmkväll eller något.
Nu ska jag lägga mig och kolla på antingen That ´70s show eller True blood.

Sov gott!

Kram

//T


Tröttnar aldrig på denna

http://www.youtube.com/watch?v=Ts37IyjqsFU

En helt vanlig tisdag

Idag sov vi länge jag och vovven. Sen gick det på halvfart hela tidiga eftermiddagen, min mage protesterade mot all kryddstark mat från igår så fikat med Cicci o Angelica fick skjutas upp, tråkigt nog. Känns som det är alldeles för länge sedan jag träffade mina härliga vänner. Sen har jag och E kört en massa grejer från huset och hit. Åkte förbi Vårdcentralen och konstaterade snabbt att grissprutan fick vänta. Det var världens längsta kö! Sen åkte jag och E hem hit och käkade pizza, det var skönt att kunna umgås med honom som en vän och känna att känslorna inte längre finns kvar. Sen kommer han ju givetvis alltid ha en plats i mitt hjärta eftersom han var en stor del av mitt liv men det kommer aldrig bli vi två igen, det känner jag. Är nog inte redo för ett förhållande än men vänner kan man aldrig ha för många av.
Efter pizzan slappade jag lite framför tv´n när Anneli ringer och frågar om vi ska gå en sväng med hundarna. Sagt och gjort, vi knallade ut med Aragorn och Aaron på en promenad i regnet men det var mysigt att ta en sväng med stumpan. Blir lätt lite ensamt om kvällarna och det är skönt att få något annat att tänka på än ensamheten.
I morgon blir det nog att jag tar sprutan om inte vaccinet tar slut, läste att så var fallet på många Vårdcentraler i kommunen. Sen åker nog jag och Annica och solar en sväng, var ju ett tag sen. Jag måste även åka in till Via dolorosa och diskutera när vi ska fylla i färgerna i tatueringen, den har ju läkt färdigt efter allt krångel (fick en allergisk reaktion som antagligen berodde på Helosansalvan) Förhoppningsvis sker det snart.
Spontanköpte hockeybiljetter till matchen mellan Hv och Skellefteå på lördag. Anneli skulle kolla om hon kunde följa med, annars finns det en plats ledig om någon vill hänga med.

Nu blir det fortsatt slapp i soffan med Mr John McClane i Die hard 2. Sexig är bara förnamnet för Bruce i de här filmerna. Yummy!

Kram på er!

//T


Allting är relativt.

När jag och mamma var på väg hem från Soya tidigare ikväll lyssnade vi på "Karlavagnen" på radio. Ämnet var fritt och det ringer in en kille som vill klaga på utbudet på tv. Han tycker att program som "Dansbandskampen" och "Doobidoo" är sämsta tänkbara och spyr en väldig massa galla över de som kan tänkas titta på dessa program. Programledaren frågar då vad killen själv vill se på tv, varav det blir tyst ett par sekunder innan killen svarar: Ja, inte "Dansbandskampen" eller "Doobidoo" i alla fall. Han kallar det värsta underhållningen som finns och börjar bli mer och mer irriterad på programledarens små försök att kontra med att det ju faktiskt finns de som vill se detta. Jag och mamma sitter bara och retar upp oss mer och mer på killen som ringt in. Jag kan själv tycka att dessa program inte är något att ha för det är inte alls den typen av underhållning jag vill se men det finns ju givetvis de som vill det! Varför har folk så svårt att acceptera att andra människor inte har samma tycke och smak? Är det inte våra olikheter som skapar individer? Jag menar om alla tyckte likadant, hur kul vore det? Det skulle ju inte finnas några roliga diskussioner, eller samtalsämnen för man skulle bara gå runt och hålla med alla. Håller ni inte med? ;)

Allting är relativt, smaken är som baken och De gustibus non est disputandum!

Kram

//T

         

Vad dålig jag är.

På att uppdatera den här bloggen, men det är väl för jag har ett så rikt och aktivitetsfyllt liv som gör att jag inte hinner ;) Nu har jag i alla fall mer eller mindre installerat mig i lägenheten och vi trivs jättebra, jag och vovven. Förra veckan var Linda, Jenni, mamma och Gunilla här på fika, även Annica gjorde ett litet inhopp och kollade läget. På fredagnatten jobbade jag och på lördagen var jag uppe "tidigt" och åkte med Linda och Maja till Huskvarna och handlade och gick på systemet eftersom jag skulle ha en liten inflyttningsfest på kvällen för några av mina härliga tjejkompisar. Det blev en lyckad kväll! Det var jag, Anneli, Linda, Annica och Alexandra. Sen blev det en liten tur till stan och en runda på Harrys och Sliver. Några av våra vänner skulle till O´learys och meningen var att vi skulle gått dit först men eftersom både mitt och Annelis ex skulle vara där valde vi att gå till just Harrys istället för att undvika alla känslor det skulle innebära att träffa dem. Lyckades inte hålla mig från Minttun den här helgen heller så jag blev lite mer onykter än jag räknat med. Men nu är det slut på krogen på ett tag, trivs bättre "hemma" med vänner, och nära och kära. Även om det är kul att träffa folk och dansa lite då och då.

I morgon kommer Angelica och Cicci hit på fika och på kvällen ska jag nog ta Svinsprutan. Det blir även mycket fix med huset, det ska ju städas och ordnas till de nya ägarna flyttar in. Det kommer nog innebära mycket blandade känslor.

Idag har jag och lillebror tagit med vår mamma till Soya eftersom hon fyllde år i fredags. Det var jättemysigt och gott som vanligt.

Nu ska jag mysa i soffan och kolla på tv.

Ha en bra vecka alla vänner!

//T

Bilder från i lördags 14/11

 Linda o Anneli har kul i min säng =)


 Snygga tjejer. Linda och Annica.


Brist och överflöd.

Dålig uppdatering igen... Har jobbat eftermiddag i veckan. Så tråkigt. Har varit en relativt händelselös vecka men framåt fredagen såg det genast lite ljusare ut, var ledig då så det blev lite pyssel i lägenheten. Kvällen spenderades hos Anneli där vi samlades hela gänget (Marie, Martina, Emelie, Stina, Helena, Alex och jag o Anneli då förstås) för att avnjuta varandras sällskap och diverse spel. Blev mycket skratt, lite vin och en allmänt supertrevlig kväll. Åkte hemåt runt halv tolv, kollade lite tv innan det var dags att krypa ner i sängen. 06:00 ringde klockan på lördagmorgonen och det var dags att bege sig till jobbet. Det var sega tretton timmar, som tur är hade jag ju Jenni att umgås, fika och prata med.
Efter jobbet bar det raka vägen hem till soffan för lite hederligt lördagsmys. Mysbyxor, lite lördagsgodis och tv. Aragorn fick ett ben att smaska på. Mysigt om än lite ensamt...

Idag skulle jag bl.a montera ner sängen men hittar inte insexnyckeln. Jenni kommer förbi med hästkärran i morgon så vi kan flytta de tunga, stora grejorna (blev lovad hjälp med det i helgen av en viss person men icke....) Hon är för gullig, söta Jenni.
I morgon och på tisdag är jag ledig, jobbar extra ons-tors, natt fre, ledig lördag! Då blir det invigning av nya lyan så ni som inte har några planer på lördag är varmt välkomna =) Hittills verkar det bara bli tjejer så lite karlar kan behövas för att jämställa östrogennivån, XD.

Nu ska jag göra en kryddig kasslergryta, sen sätta in lurarna i öronen och blåsa skallen ren med lite Ac/Dc, Metallica, Volbeat o annat medan jag går en lång powerwalk. Behöver verkligen komma i form nu både kroppsligt och själsligt.

Kram//T

 Piffat lite.

Min vecka

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade. I veckan som varit har jag jobbat förmiddag, då är jag inte riktigt människa. Fast denna vecka hade vi kort jobbvecka då vi var lediga på fredagen. Skönt, en tidig morgon mindre. Har inte gjort så mycket i veckan, är så himla trött på eftermiddagarna. Men i fredags var jag inne i stan en sväng och på kvällen var jag hemma hos Tobbe, Annica, Rasmus, Hugo och Nova. Vi tittade på Idol och drack vin. Det blev, som vanligt, en mycket lyckad kväll. På lördagen var jag med mamma, moster och mormor på kyrkogården och tände ljus för morfar, gammelmormor och gammelmorbror. Sen fikade vi på Malmborgs, räkmacka. Mums! När jag kom hem tog jag en promenad ner till jobbet med fika till tjejerna som jobbade. Stackars Angelica var inte alls pigg. Krya på dig, vännen!
Sen var det dags att gå hem och fixa till sig till Halloweenfesten. Hade så dålig fantasi att det blev en djävulsoutfit. Aragorn fick vara hos mamma. När jag anländer till festen är jag den enda som klätt ut mig!! Inte ens värden eller värdinnan var utklädda, dålig stil tyckte jag! Sen kom Ida och hon hade en liten kattoutfit så då kände jag mig inte så ensam. Senare på kvällen gick vi vidare till en annan fest där utklädnad var obligatoriskt så då fick alla bråttom att låna min vattenfärg och göra diverse ansiktsmålningar.
Den senare festen var ju sådär rolig. Riktig fjortisfest.

Idag har jag varit lite småbakis. Har varit uppe och hämtat nycklarna till lägenheten och kört dit lite småplock. Älskar min nya lägenhet!

 Vardagsrummet


  Sovrummet


  Köket


Min lägenhet och jag önskar säga att fikavänner eller bara en allmän påhälsning alltid är uppskattat. Flyttar in permanent om ca två veckor. Välkomna!

Nu ska jag ta en varm dusch och mysa i soffan med Djävulen bär Prada.

Kram //T


RSS 2.0