Tänk på djuren!

Vill önska alla ett riktigt Gott nytt 2010, jag vet ju med säkerhet att 2010 kommer att kicka 2009´s ass!
Ta hand om er ikväll, ta det lugnt med alkoholen om ni ska avfyra raketer.
Tänk också på alla djur som är livrädda för nyårsraketer. Smäll bara runt tolvslaget om möjligt. Jag talar av egen erfarenhet eftersom mitt hjärta är liiiiivrädd för smällare och raketer.

Jag tänker i alla fall satsa på att få det bästa år som möjligt.

Kram på er mina vänner!!

          Se hela bilden

Det snöar...

Sitter i soffan och slötittar på Änglagård-andra sommaren, och så tittar man ut och ser snön falla. Kan ju säga utan att ljuga att jag längtar till sommaren. Fast visst tycker jag om när det är lite snö ute, det är riktigt mysigt. Hellre än att det är blask och blött. Men nu längtar jag efter att få sitta på uteplatsen och grilla!

Idag blir det att städa hemma och bara ta det lugnt. Hunden börjar må bättre, vilket är jätteskönt.

Nu ska jag fixa lite mat, chiligryta med choklad. Kanongott!

Kram//T


Mätt i magen

Har varit uppe hos mamsen och ätit julrester, det var smaskens det. Aragorn fick följa med, men han är så hängig och deppig, stackaren. På vägen hem mötte jag Micke och vi tog en cigg tillsammans, då fick Aragorn träffa sin kompis Aaron så då blev han genast lite gladare. Men nu ligger han under bordet och deppar medan jag kollar på Änglagård. I morgon blir det nog en tripp till A6 och någon dag innan nyår ska jag träffa Linda. Är Aragorn piggare ska våra hundar träffas, Linda har en samojedtik, Tess, som Aragorn gillar.

Ska försöka träffa Annica och Tobbe och alla barnen med, kanske tar en träff i pulkabacken så man kan få leva ut sina barndomsminnen ;-)

På nyårsafton ska jag på fest hos Micke och Henke, det kommer nog väldigt mycket folk så det kan bli riktigt skoj.

Nähä, nu skriker disken på mig.

Ha det gott mina vänner!

Mattes älskling

Börjar bli dålig i höfterna, han har varit väldigt stel de senaste dagarna och väldigt hängig. Inte alls sitt vanliga hysteriskt glada jag. Igår orkade han knappt hälsa på E och Anton när de kom förbi och när vi skulle gå sista promenaden för dagen gnällde han till när han skulle resa på sig. Antagligen är det höfterna som börjar ge med sig. Så idag ringde jag veterinären och fick en tid så vi ska kolla upp detta och se vilka åtgärder vi måste vidta.
Så idag blir det inga större utsvävningar utan vi stannar hemma och tar det lugnt jag och vovven min. Är ledig ända till lördagen den 2a Jan. Då jobbar jag bara två dagar, sen är jag ledig en vecka till, jobbar en natt och efter det ledig en vecka till =)

Nu ska jag fixa lite lunch.

Kram på er





Tankar om livet...

Ibland tar livet oväntade svängar och man känner att man inte riktigt hänger med. Vi fick väldigt tråkiga nyheter måndagen den 21 december som vände upp och ner på tillvaron ordentligt och som fick julen att hamna lite i skymundan och hjärtat tyngas av sorg och känslor. Sådana dagar hör ju tyvärr till livet, och det är då man är glad för sina nära och kära och det stöd och kärlek de ger.
Var rädda om varandra och låt inte småsaker komma emellan de du älskar utan värdesätt allt de har.

Jag är höstens sista blomma.
Jag blev vaggad uti sommarens vagga,
jag blev ställd på vakt mot nordens vind,
röda flammor slogo ut
på min vita kind.
Jag är höstens sista blomma.
Jag är den döda vårens yngsta frö,
det är så lätt att som den sista dö;
jag har sett sjön så sagolik och blå,
jag hört den döda sommarens hjärta slå,
min kalk bär intet annat frö än dödens.


Jag är höstens sista blomma.
Jag har sett höstens djupa stjärnevärldar,
jag skådat ljus från fjärran varma härdar,
det är så lätt att följa samma väg,
jag skall stänga dödens portar.
Jag är höstens sista blomma.

Kram T


Kort sammanfattning

Har nu fixat antivirusskydd så jag ska klara mig ett tag.
Inte så mycket har hänt sen sist, har blivit en del festande. Vilket i och för sig är roligt om jag bara kunde lära mig begränsa alkoholintaget så jag slipper söndagsångesten =) Och införa alkolås på mobilen, förlåt alla jag trakasserat kl 02:00 =)

Idag har jag varit på stan med mamma. Det blev en tur till Eko för inköp av Glukosamin till lilla vovven som börjar bli stel i kroppen. Sen ner till stan för lite julklappsshopping och efter det vidare till A6 för lite mer shoppande. Blev en hel eftermiddag med springande fram och tillbaka så nu har jag ont i ryggen =(
När jag kom hem blev det en rask promenad i spåret med hunden, det var jätteskönt. Gillar när det är lite snö och kallt ute och man får pälsa på sig lite extra. Har köpt en jättefin mössa som jag får tillfälle att ha på mig nu, fast jag ser ut som ett pucko i mössa men det struntar jag i.

Just nu sitter jag och letar efter en klänning att ha på mig på Nyår, har hittat en från Ellos som jag beställt. Håller tummarna för att den blir bra.

Nu ska jag fortsätta mysa under filten i soffan. I morgon blir det nog spåret och en tur till solariet med Annica. Supernice!

Kram på er.



  Längtar allt efter lite mer snö nu




Virus!

Har haft virus i datorn, därför den bristande uppdateringen. Just nu är jag för trött för att skrivaom allt som hänt. Hav tålamod! Nu är jag ledig till fredag så någon dag kommer det ett långt inlägg.

Kram så länge!

//T


RSS 2.0