Äntligen klart med nya läggan.

Nu har allt löst sig och lägenheten är vår. Flyttar 1/1 2011. Love it. Kommer sakna min lilla trygghetszon, Tenhult, men det är dags att testa något nytt. Annars är risken stor att man fastnar i gamla hjulspår.

Idag fick vi åka till Vårdcentralen med lilla mamma.. Hon har varit jättedålig hela helgen så jag och brorsan blev lite oroliga. Mamma är aldrig sjuk. Men nu har hon åkt på en rejäl influensa, vi befarade att det var lunginflammation  men det var det som tur var inte. Men hon har fått penicillin och lite andra droger så förhoppningsvis piggnar hon snart till. Puss till henne!

Gott med Hv seger mot "Kålmårdarna" ikväll.







Koma

Har sovit i tre timmar efter jobbet idag. Är fortfarande dödstrött...

Idag bjöd jag på fika på jobbet, Linda var nere och hälsade på också. Myspys. När jag kom hem var det dags att ta itu med snöskottningen, ååh, vad tråkigt det är. Och mer snö kommer det ju. Suck.

Ska väl inte bara klaga, är ju ledig till måndag nu. Det blir nog en tur till stan på fredag förmiddag med Linda. Behöver ju ladda upp med lite gott att dricka till kvällen. Vi ska träffas hos Angelica och Stefan en stund innan vi åker vidare till Le Trottoir. Kommer nog bli alla tiders.

Nu är det bäst att gå ut med min jycke som ligger och tycker enormt synd om sig själv eftersom jag inte visar något intresse för honom. Gnällspik är han nu!
Efter promenaden blir det glögg och digestivekex med brieost. Mmmm!

Kör försiktigt, och fotgängare, använd reflex!

 Snöoväder på vägen hem i söndags kväll.


Smygpynt och kulinaritet.

Har varit och hämtat min leverans från http://www.lampgrossen.se/ Min fiiina ljusstake hade kommit. Och då kan ju inte jag hålla mig utan var tvungen att sätta upp den i fönstret.

       

Igår var vi på restaurang Aqua för att titta på finalen av Biggest Loser Sverige. Tyvärr vann ju inte Maria men jag tror hon är så supernöjd ändå. Både hon och Linn har ju kämpat till tusen och de är så himla fina! Bra kämpat båda två!

 Linn och Maria tillsammans med tränaren Mårten Nylén. Det här är taget på finalen i Stockholm.

Idag har det varit mer eller mindre snöstorm ute. Har mest varit inne och pysslat. Lagade basilika och vitlöksmarinerad fläskytterfilé med potatisgratäng med lite färsk oregano i. Och nu står en morotskaka i ugnen och sprider en ljuvlig doft. Den ska jag lägga lite vit chokladfrosting på sen och bjuda mina arbetskamrater på i morgon. Jobbar bara i morgon också sen är jag ledig till på måndag. På fredag är det fest med jobbet igen. Denna gång på Le trottoir, det blir nog en liten utgång på det också.

Måste faktiskt säga, trots min illvilja mot vintern, att det nu är riktigt mysigt med snön. Fast jag skulle gärna slippa skotta.

Bäst att ta ut kakan innan den bränner vid.



HV71, julbord och mys med vänner och familj.

Ja, det har präglat den här helgen. I fredags efter jobbet trotsade vi snöovädret och begav oss ut till Målen med pizza. Det blev som vanligt en mycket mysig och trevlig kväll tillsammans med Linda och Tobbe.
På lördagsmorgonen var vi uppe tidigt. Sen hämtade vi mamma och åkte in till Daniel för att ladda upp med lite gott att dricka innan vi tog bussen till Kinnarps arena.
Det blev ju en toppenmatch som Hv vann med 4-1 över Luleå. Vi tog ett par öl i periodpauserna tillsammans med brorsan, Maria och hennes föräldrar, Tommy och Lena.
Efter matchen åkte vi ner till Mäster Gudmunds källare för att intaga en smarrig måltid. De hade premiär för sitt julbord så jag, Daniel, mamma och Tommy testade det. Det var alldeles fantastiskt gott!
När vi ätit färdigt tog vi en promenad och tänkte ta ett par öl på Murphys, där var det dock fullt så vi gick vidare till Pipes. Där var det ungefär lika fullpackat så vi gick hem till Kristoffer och Maria och satt och pratade lite innan vi gick hem och somnade som två trötta barn...
Idag låg vi i sängen till klockan var halv två. Sen har vi bara tagit det otroligt lugnt! Vi har ätit vitlökssoppa med vitlöksbröd och tittat på repriserna av Vem vet mest. Daniel skjutsade hem mig vid sju och nu sitter jag och kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik. Ska ladda i lite musik i telefonen sen sova för i morgon blir det att gå upp tidigt.
I morgon kväll blir det finalfest för Biggest loser på restaurang Aqua. Maria kommer inte vara med, tyvärr, för hon ska medverka i Förkväll.
Det blir nog jättekul.

Tjipp och hej!



 Daniel är fokuserad...

Ni som anser er ha bra musiksmak lär älska detta!

http://www.youtube.com/watch?v=TBLRj3XB4jE


Kom just på en bubblare till min "saker som kan dra åt helvete lista"

Håkan Hellström. Förklaring totalt överflödig!

Hemma igen.

Efter natthelgen på jobbet gick jag hem och sov ett par timmar, sen kom Daniel och hämtade mig och Aragorn och vi åkte och kollade på lägenheten på Liljeholmen. Den var underbar och vi fastnade direkt. Vi har faktiskt fått den men tjejerna som bor i den nu, två studenter, vill gärna ha Daniels tvåa och nu håller vi på och krånglar med Bygginvest som är Daniels hyresvärdar. Och mer otrevliga människor än de som sitter i receptionen på Bygginvest får man leta efter. Och vilket jäkla krångel för att få byta lägenhet, herregud!! Men hoppas det löser sig så tjejerna får den. Vi har bara pratat med den ena tjejen för den andra är i USA och hon är jättegullig så det känns fel att ta lägenheten om de av någon anledning inte skulle få Daniels. Håller tummarna för att det går vägen!
I måndags var jag bara hemma hos Daniel och tog det lugnt, sen var vi på A6 en sväng och köpte oss varsin halsduk och lite krafs på H&M. Sen käkade vi på Ikea och gick och strosade lite där inne. Jag köpte ett fat och Daniel köpte värmeljus.
På kvällen myste vi med popcorn och tv.

 Köpte ett fat att ha mina oljor och kryddor på.

Igår gjorde vi inget speciellt, tog det bara lugnt och myste i soffan till vi båda somnade.

Idag har jag varit och hämtat hockeybiljetter till HV-Luleå på lördag, vi ska bjuda mamma på det och middag på Mäster Gudmunds eftersom hon fyllde år i lördags. Marias familj kommer också upp, det kan bli riktigt kul.
Sen var jag och Erik och lunchade på 8 glas, jag åt lamm för första gången i mitt liv. Det var gott!

 MUMS

 "lilla" Erik

Sen åkte jag och Daniel och handlade på Maxi och efter det körde han hem mig. När jag kom hem tvättade jag och tog en promenad. Nu ska jag gå igenom alla serier som jag spelat in medan jag varit hos Daniel (Desperate housewives och dylikt är bannlyst hos honom)

I morgon väntar middag hos mamma och mys med min älskade Annica som jag inte träffat på jättelänge!!




Min lilla lista över saker som kan dra åt helvete.

Och då menar jag inte saker såsom svält, krig, djur/barnmisshandel vilka alltid borde förpassas till extremt varmare nejder. Nä, snarare de där små vardagliga sakerna som ställer till det eller är allmänt irriterande. 
OBS: Listan är ytterst individuell.

1. Blötsnö. (tungt, blött, trist)
2. Kirskål (skönt att slippa rensa skiten numera)
3. Vanilla-Coke. (hur tänkte de där? Coca-Cola är redan ett fulländat koncept, varför tillsätta något så äckligt som vanilj??)
4. Engelsk konfekt (skitäckligt)
5. Folk som sätter nittielva tusen hjärtan i sin FB-status (okej, vi fattar, du har haft en toppendag med "Lisa" du förstärker inte effekten av ditt yttrande bara för du lägger till 25 extra hjärtan, mest irriterande!)
6. Särskrivning ( det heter inte jätte kul, vatten pöl, gympa skor, undvik spaceknappen för sjutton! Annars blir det två skilda ord)
7. Folk som förkortar "jag" till "ja" och "det" till "de" (alla fyra är skilda ord)
8. Folk som ringer från dolt nummer (våga vägra svara, varför så hemlig?)
9. Löven som ligger i min trädgård (tydligen försvinner de inte av sig självt)
10. Natthelg på jobbet (mest för att det är tråkigt)

Så. Listan färdigställd för denna gång. Uppdaterar om eventuella bubblare framöver.

Nu ska jag laga lite mat och vila lite innan det är dags att gå ner till jobbet. Bara tretton timmar kvar till ledigheten igen. I morgon ska vi kolla på en lägenhet på Liljeholmen. (nittelvatusen hjärtan)

Härlig helg på er!

En veckas frånvaro...

Kom hem idag, har bott hemma hos Daniel sen i söndags. Det är så härligt att somna bredvid någon man älskar. Synd bara att han snarkar så förbannat. Det har varit riktigt mysigt, jag har bakat, promenerat och lagat mat när han varit på jobbet. Sen har vi umgåtts, promenerat, kollat på film, hälsat på Annie och Jonathan och planerat lite för framtiden. Meningen är att jag så småningom ska flytta in till honom men först ska vi se till att hans badrum blir fixat. Det är pyttelitet och inte särskilt trevligt. Daniel är ju pedant men det är liksom knappt någon idé att städa för det ser så sunkigt ut ändå. Sen ska sovrummet tapetseras om innan det blir tal om flytt (sovrummet är klarblått) så någon gång efter nyår kanske flyttlasset bär av.
När jag kom hem idag fick jag skotta av parkeringen, skitkul med tanke på att det var blötsnö...! Tungt som fan var det!
Sen tog jag en promenad, handlade lite och gick hem och tvättade, diskade och lagade mat.
Resten av kvällen skall spenderas med True blood säsong två som kom nerdimpande i brevlådan i veckan.
Trots att jag inte gillar snön som ligger ute längtar jag ändå lite efter att få julpynta lite. Köpte en skitsnygg ljusstake på nätet idag!

 

 Har bakat lite timjansbröd när jag var hos Daniel. Det var uppskattat.

 Vovven har trivts på sin plats i Daniels hall, sovandes på mina stövlar.

Ska försöka hålla mig vaken länge idag så jag kan sova ut ordentligt i morgon. Kommer bli konstigt att sova ensam i natt. Men ibland uppskattar jag faktiskt ensamheten. Ibland är det skönt att slippa vara social och trevlig.

Nu dags för ett nytt avsnitt TB.


Man kan inte tro jag är så gammal

Har varit på systembolaget och handlat lite gott att inta på morgondagens fest. Jag fick ännu en gång visa legitimation, inte illa för en 30åring.
Vaknade i morse av att jag frös ars*** av mig. Har ca 16 grader inne, inte okej. Värmepannan skjuter inte ut något varmvatten till elementen. Henke ska komma och kolla på det, snart hoppas jag, det blir ju inte direkt varmare ute.
Nu är det dags att göra sig i ordning för jobbet.

Partyplanner

På torsdag är det ju som sagt fest på och med jobbet. Jag och klarinett-Malin har idag spånat i vad man kan ha för underhållning. En trubadur/dj kommer ju finnas men vi ska hitta på lite kul att fördriva tiden med också.
Våra planer gick ganska bra när vi väl bestämt oss för vad vi skulle göra. Hoppas du jobbar flitigt ikväll, Malin! :)
Nu sitter jag och fryser som f-n, tror det är något fel på värmepannan för det är svinkallt i lägenheten. Får ringa Henke-hyresvärd i morgon. Nu får det bli en varm dusch så jag tinar innan sängen. I morgon blir det Huskvarna och bolaget innan jobbet. Linda skulle ha med sig Minttu till festen på torsdag. Farligt! Men gott!



Feeling the blues

Trött, frusen, irriterad, förbannad, tjurig, gnällig. Det sammanfattar min kväll. Har lust att slänga nåt (eller någon) i väggen.
Lika bra att gå och lägga sig nu då.

En sisådär vecka väntar...

Denna vecka jobbar jag eftermiddag och daghelg. Fast vi får en lite kortare vecka än vanligt eftersom vi stänger på torsdag kväll kl 18:00 och har stängt på fredag (jag är ändå ledig då, men får ju fyra timmar ledigt på torsdag) På torsdag kväll ska vi ha fackfest på jobbet, det blir säkert kalas för vi blir närmare 40 st. Det blir mat från Pallas Athena och livemusik. Blir nog alla tiders. I morgon förmiddag ska jag och Linda till stan och handla lite till detta för att göra mysigast möjligt.

Härligt med lite kvalitetstid med bästa Linda

  

Nu ska jag fixa lite mat till jobbet, broccoli och kyckling. Mums dä!

RSS 2.0