HV71, julbord och mys med vänner och familj.

Ja, det har präglat den här helgen. I fredags efter jobbet trotsade vi snöovädret och begav oss ut till Målen med pizza. Det blev som vanligt en mycket mysig och trevlig kväll tillsammans med Linda och Tobbe.
På lördagsmorgonen var vi uppe tidigt. Sen hämtade vi mamma och åkte in till Daniel för att ladda upp med lite gott att dricka innan vi tog bussen till Kinnarps arena.
Det blev ju en toppenmatch som Hv vann med 4-1 över Luleå. Vi tog ett par öl i periodpauserna tillsammans med brorsan, Maria och hennes föräldrar, Tommy och Lena.
Efter matchen åkte vi ner till Mäster Gudmunds källare för att intaga en smarrig måltid. De hade premiär för sitt julbord så jag, Daniel, mamma och Tommy testade det. Det var alldeles fantastiskt gott!
När vi ätit färdigt tog vi en promenad och tänkte ta ett par öl på Murphys, där var det dock fullt så vi gick vidare till Pipes. Där var det ungefär lika fullpackat så vi gick hem till Kristoffer och Maria och satt och pratade lite innan vi gick hem och somnade som två trötta barn...
Idag låg vi i sängen till klockan var halv två. Sen har vi bara tagit det otroligt lugnt! Vi har ätit vitlökssoppa med vitlöksbröd och tittat på repriserna av Vem vet mest. Daniel skjutsade hem mig vid sju och nu sitter jag och kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik. Ska ladda i lite musik i telefonen sen sova för i morgon blir det att gå upp tidigt.
I morgon kväll blir det finalfest för Biggest loser på restaurang Aqua. Maria kommer inte vara med, tyvärr, för hon ska medverka i Förkväll.
Det blir nog jättekul.

Tjipp och hej!



 Daniel är fokuserad...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0