Har jobbat lite...

Idag var det dags för jobb. Jobbade mellan 12-18. Det gick ganska bra men det var varmt som sjutton. Gick åt en och en halv liter cola i värmen. Men Angelica fick smaka lite så jag slapp ha dåligt samvete att jag druckit upp hela själv =) Det var ju fredagsfralla idag med, gottgott.
När jag kom hem gick jag raka vägen bort till solariet och åldrade min hy ett par år, det tillsammans med rökningen kommer ju göra att jag ser ut som en Shar-pei om ett par år... (En Shar-pei är en väldigt rynkig hund, för er som inte visste det) Sen blev det att gå hem, hälla upp ett glas vin och ta en härlig dusch innan det var dags att slå sig ner i soffan där jag nu slagit rot. Underbart!

I morgon ska jag in till A6 och shoppa lite och på kvällen är det kräftskiva. Ska bli så kul!

Ha en trevlig fredagkväll!

//T

Uppfräschning!


Ska upp till mamma och klippa mig. Hoppas hon förstår lite vad jag är ute efter. Inte alltid lätt att få en föredetta, icke verksam herrfrisör att förstå dagens mode. HAHA. Tänkte kapa av mig så att det blir riktigt kort och lite dramatiskt... Sen tänkte jag lägga i någon enstaka blond slinga när jag kommer hem.
Och så ska jag ha en hemmaspa-kväll. Skämma bort mig lite!
Håll tummarna att det blir bra!



//T


Torsdag...

I tisdags var jag och kollade på en lägenhet, det är en jobbarkompis sambo som äger de husen där den ligger så hon tipsade mig. Och jag kan säga, utan att överdriva, att det var ett halleluja-moment när jag såg den. Den var helt underbar!! Fräsch, bra planlösning, ljus, egen uteplats, egen trädgård, tvättmaskin, torktumlare, snygga tapeter. Det enda jag är lite avig till är att jag tycker den ligger i fel ände av byn. Känns som att det är långt till allt, vilket det ju absolut inte är, det är bara jag som är fjantig. Att jag får en trädgård till Aragorn väger upp för det på en gång! I vilket fall som helst skriver jag kontrakt vilken dag som helst. Det är ju en bitterljuv känsla, det kommer ju bli tufft att lämna huset och allt. Det har ju ändå varit mitt hem i två och ett halvt år och många minnen har skapats här. Men man måste ju se framåt...

Igår var det Mary Kay party med Annica, det var trevligt. Det är ju inga produkter jag någonsin kommer köpa även att det är bra saker. Men de ligger lite utanför min prislista... Fick ju presentkort på Kicks som jag tänkte utnyttja i helgen istället... Jippie! Tänkte passa på och hitta något fint att ha på mig på kräftskivan på lördag när jag ändå är på A6.

Ikväll är det dags för pump och boxning. Hoppas verkligen ryggen pallar med detta, för i morgon är det dags för jobb. Blä!!! Är verkligen så sugen på att säga upp mig, men vad ska jag göra istället?? Det tål ju att tänkas på.

Nu blir det pastasallad som vanligt =)

Kram

//T

Lagom måndag

I helgen som var var det ju dags för jobb. Natt. Sisådär roligt men det är ju som tur är bara en gång i månaden.  Har inte så många roliga att jobba natthelgen med, typ Linda som är någorlunda i min ålder ;-) Gick riktigt bra fram till strax efter tolv när jag ska ge mig på att byta topparket. Det innebär att jag måste lyfta en rulle med plast som väger 25-30 kilo och som är ca 150 cm lång (eller bred, vilket man vill). Den satt givetvis fast lite och när jag ska slita tag lossnar den ju så klart och jag snubblar baklänges, drattar på ändan och får den i knät. Behöver väl inte ens säga att jag kraschade ryggen...igen. Som tur är hade jag jobbtelefonen på mig så jag kunde ringa Andreas så han fick "bända" upp mig från golvet. Lilla goa Yvonne fick köra hem mig mitt i natten och när jag kom hem fick Emil ge sig ut på jakt efter värktabletter, han behövde inte gå så långt, hans mamma hade hemma som tur är.

Lördagen tillbringade jag i sängen, var ungefär vad jag klarade av. Emil höll på att fixa och dona här hemma. Lyckades ta mig upp och gå ner till soffan på kvällen. En inte så aktiv dag med andra ord.
Söndagen skilde sig inte så mycket från lördagen men jag lyckades gå med hunden i alla fall, det var skönt att röra på sig lite och lossa på stelheten.

Idag sov jag länge, har ju vänt på dygnet ganska rejält. Sen tog jag tag i att åka in till stan och boka min tatueringstid, fick ingen förrän oktober. Det är ju jättelänge till dess! Nåja... Mia följde med in till stan med och sen blev det mat på Dragon, var mysigt att sitta och prata i solen.
När jag kom hem röjde vi på vinden (jag efter bästa förmåga) Sen blev jag sittande och bläddra i mina tatueringstidningar och längtade...
Kvällspromenad blev det med Anneli och Aaron idag, det var jätteskönt. Gick nog i lite över en timma!

I morgon ska jag till Yee-Chin, min akupunktör så då vet jag att hela kroppen kommer vara mörbultad i morgon kväll. Men det hjälper verkligen i långa loppet. Senare på eftermiddagen ska jag kolla på en lägenhet..
På onsdag ska jag på sminkparty med Annica, det kan bli spännande.
Någon dag åker jag nog med Aet och shoppar lite inför kräftskivan i Alvarssons garage på lördag, tänkte man kunde hitta något fint att ha på sig.

Ha en härlig vecka!

//T

Ack,så trött

Nu är jag sådär trött igen, men jag kan inte sova. Klockan är 00:45 och jag kan bara inte sova. Antar att det är för mycket som surrar i huvudet nu...
Igår fyllde jag i alla fall år, det är ju alltid trevligt. På kvällen hade jag kalas med släkten. Det var skitkul, stackars Maria (brorsans tjej) undrade väl vad det är för släkt hon hamnat i. Skämten låg hela tiden under bältet... Hehe. Vi satt länge och pratade gamla minnen från otaliga husvagnssemestrar, back in the days. Där fick hon höra både det ena och det tredje om lillebror, haha Det blev många goda skratt.
Fick mest pengar i present, det var vad jag ville ha. Sen fick jag ett presentkort på Kicks, stående önskan varje jul och födelsedag. Älskar ju att shoppa smink, parfymer och diverse hudkrämer.

Nästa vecka ska jag åka till Eksjö och kolla min tatuering, ske be en kille rita upp den och justera lite. Det ska bli spännande. Sen nästa lördag är det kräftskiva, det ser jag fram emot.

Idag har jag inte gjort mycket mer än att va med hunden i skogen, tvättat tre tvättar, städat övervåningen, bytt lakan och rensat rabatter. Anneli var nere på en fika, hade lite tårta över sen igår så vi fikade och satt och pratade skit. Trevligt!
Efter Anneli åkt hem blev det soffan, Du är vad du äter, Design Simon och Tomas och lite blädder mellan Grannfejden, Die Hard 2 och Big brother. Fy f-n vad ful Linda Rosing var på den tiden. Hon är ju ingen skönhet idag heller iofs...

I morgon så är det dags för jobb, har den "härliga" natthelgen framför mig. USCH, vad tråkigt det ska bli!! Men det är ju skönt när det är över och man är ledig igen... Nästa v jobbar jag ju bara sex timmar, lite lagom!

Har just nu ingen energi att lägga på huset och det är ganska jobbigt...

Nä, nu blir det That ´70s show innan jag ska försöka sova.

Kram

//T

Jahapp..

Då var semestern slut för den här gången, är fortfarande ledig iofs. Det är min lediga vecka. Börjar jobba på fredag, natthelg, lagom skoj.
I helgen som var hade jag lite födelsedagspartaj, det var jättekul. Så kul att man var sådär seg och go på söndagen, det blev soffan, pizza och en massa cola!
I morgon är det dags för kalas med släkten, Annica ska baka en jättefin tårta. Hon är kanonbra på det, klicka på länken till hennes blogg på får ni se bilder på hennes mästerverk.
Igår var det dags att dra igång träningen, det blev bodycykling en timma, det känns i armarna idag kan jag säga! Det är lite tråkigt när de fortfarande går på sommarschemat för de har inte alls många pass då. Men jag tror ordinarie schema kommer igång om två veckor eller nåt. Det kan jag stå ut med...

Tog en promenad i skogen med Aragorn idag, det var jätteskönt! Nu ska vi mysa lite han och jag.


Kram

//T


Cupcakes

Idag har jag varit hos Annica och bakat goda cupcakes som jag ska ha på tjejfesten i morgon, ska fira min födelsedag lite i förväg. De blev jättefina och goda, choklad-cupcakes med hallonmousse. Riktigt bra samarbete där! Sen var det ju kul att umgås med Annica också. Hon bjöd på hamburgare när jag kom så vi satt och pratade lite med Rasmus och Hugo, Nova låg och sov middag. Sen försvann pojkarna ner och lekte så vi fick lite tid och snacka skit innan Nova vaknade, för när hon slog upp sina blå var det slut på friden. Fullt ös hela tiden, en sån charmfia är hon :-)

Igår var jag i stan med mamma en sväng, köpte en jättefin top på gina Tricot som mamma upptäckte ett pyttelitet hål i så den fick jag för halva priset. Sen hämtade vi mormor och Lena och åkte till kyrkogården, ÖB och Ica maxi. skulle lämna tillbaka en ost jag köpt där. När Emil öppnade den i förrgår var den helt möglig! Så jag tog tillbaka den och fick dubbel kompensation. En bra dag, pengamässigt!

I morgon ska jag ha först tjej"fest" hos mamma och sen fortsätter vi födelsedagsfesten här hemma med resten av kompisarna, hoppas det blir kul. Men det brukar vi ha så det tvivlar jag inte en sekund på!

I kväll/natt ska jag kanske följa med Micke, Anneli och Henke och fiska kräftor. Har aldrig gjort det innan, mest för att jag inte tycker om kräftor. BLÄ!!!

Nu ska jag mysa i soffan med ett glas vitt.

Ha en härlig fredagkväll!

//T

It´s been a while...

...sen jag skrev. ska försöka uppdatera efter bästa förmåga och minne...
Förra fredagen jobbade jag natt, började kl 18 och slutade kl 07 på lördagmorgonen. Det gick ganska smidigt, hade Ida jag kunde fika och busa med =) När jag ska ta mig något att äta på jobbet får jag ett mess från Linda där hon frågar om jag vill hänga med till Göteborg och se på Madonna på lördagen. Madonna är ju inte min favorit men det kunde ju vara en upplevelse tänkte jag. Sagt och gjort, på lördagen fick jag åka med en tjej jag aldrig träffat ner till Göteborg. Linda och några till hade åkt redan på fredagen. Resan gick bra fastän det var så varmt. Lindas kompis Lotta hade hyrt en lägenhet via Blocket, en gammal charmig tvårummare med gångavstånd till Ullevi, Avenyn och allt man kan tänkas vilja besöka. Fast det blev inte så mycket sightseeing för min del. Vi kom ner, bytte om lite, tog en öl sen var det dags att gå till Ullevi.
Själva konserten var väl ingen superhöjdare men det var rätt häftigt att se i alla fall eftersom det var första gången på 19 år hon var i Sverige.

Annars har det väl inte hänt så jättemycket, planerar inför mitt födelsedags"kalas" på lördag. Det ska bli kul, vi ska träffas några tjejer uppe hos mamma på eftermiddagen för fika och cocktails ;-) Sen blir det "fest" för resten av gänget här hemma. Hoppas det blir kul.

Skriver mer om allt snart


Kram
 
//T

Ikea.Twin.Rosé

Igår sov jag ganska länge igen, men inte fullt så länge som härommorgonen. Slappade lite hela eftermiddagen, sen vid sex var det dags för visning på en lägenhet. Jag, mamma och Annica knallade bort för att titta. Det var bara vi där så vi kunde gå och pilla och kika bäst vi ville. Den var lite nergången och sliten men det var inget man inte kan göra något åt med lite vilja, motivation och färg. Jag hoppas jag kan lösa allt med lån osv. I morgon kommer en mäklare och tittar på huset, redan vid tio. HUA! ;-)

Efter visningen åkte jag o Annica till Ikea, Annica hittade två skitsnygga svarta högblanka skåp som hon köpte till riktigt reducerat pris eftersom det var utgående modeller. Riktiga fynd minsann! Jag köpte....(trumvirvel) VÄRMELJUS! Med någon slags kaffe/glass-doft. Mumma! När vi är på Ikea får jag ett mess av Aet, hon ville åka till Twin city. Det var jag ju inte sen att ställa upp på, så det var ju bara att åka hem och piffa till sig. Aets mamma skjutsade in oss till stan, tack! Väl där köpte vi oss varsin drink och "minglade" lite. Vi träffade Hallen och Bladde och de satte sig vid vårt bord. Bladde var väldigt generös med rosévinet, bjöd oss hela tiden Vi kände oss jättebortskämda. Så på hela taget blev det en billig fylla, men jag har fått betala priset idag istället... ;-) Sen var Daniel riktigt snäll och hämtade oss, tack till dig med!

Idag har vi rivit det sista av altanen och lastat det på en kärra som vi kör till tippen i morgon när mäklaren varit här. Sen börjar jag jobba kl 18 och jobbar till 07, det kan jag väl stå ut med.

Nu ska jag titta på Design Simon och Thomas.

Börjar se ljuset i slutet av tunneln.

//T

Jackass

Softar i soffan och kollar på Jackass, har nog sett alla avsnitt 90648 gånger men vissa grejer är så sjukt roliga. Och Johnny Knoxville är ju så snygg ;-) Är dock inte lika förtjust i Spin-offen Viva la Bam, den är bara löjlig. Wildboyz kan funka ibland, beroende på humör =) Jaha nu har jag spridit min visdom och gjort mitt för världen idag.

//T


Snygga sängen

Denna säng vill jag ha när jag flyttar =) Ska lägga ut min gamla på Blocket tänkte jag. Kan säkert få några hundralappar för den

Fin, va?!



//T


I morgon...

Ska jag kolla på lägenhet. En bostadsrätt här i "byn". En tvåa på tredje våningen som kanske inte är toppmodern men det kan man ju alltid göra något åt om man skulle få den. Vet inte riktigt hur det blir med allt än, måste ju få huset sålt och allt det där. Ska ringa banken i morgon och kolla lånelöfte. Ska försöka få ihop allting för jag kan ju inte köpa den och sen kanske vi inte blir av med huset, då sitter jag ju i skiten med dubbla hyror och det har jag inte råd med.

Idag gick jag inte upp förrän ett, orkade bara inte gå upp. Fick riktigt dåligt samvete för min stackars hund som inte kunde gå ut och kissa så nu gav jag mig f-n på att det inte ska bli så fler gånger. Var ju iofs ute med honom sent i natt men ändå. Skäms!!
Annars har det inte hänt särskilt mycket idag, pysslat lite hemma och nu har jag precis ätit en sallad och tänkte avrunda med lite jordgubbsglass. Mmmm!! I morgon åker jag nog till stan med min vän och "gamla" svägerska  får jag väl säga nu då, Annica. Blir nog ett besök på Eko och införskaffning av salta balkar som vi båda är torsk på. Kanske ett litet besök på solariet med...

Nu blir här glass!!

Carpe diem

//T

Nu står det plötsligt klart...

... har ju länge gått och funderat på tatueringsmotiv till min halvsleeve. Häromdagen stod det klart som solen i huvudet på mig. Det ska ju givetvis bli en japan-inspirerad fågel Fenix! Fenixen står ju för nystart och det är ju vad jag, när jag är färdig med det gamla, kommer gå igenom. Självklart! Har redan börjat spara lite pengar i min fina víta dödskallesparbössa =) Tänkte önska mig pengar när jag fyller år också. Jäääj!



Nu har jag varit ute på en skön promenad med liten svart, det var fuktigt och klabbigt så nu blir det duschen innan Lipstick jungle.

Puss

//T

Seeeg som kola!

Sitter i soffan med datorn i knät och kollar på Rocky lll, är skittrött. Blev inte mycket sömn i natt heller. Till råga på allt har bildskärmen på min mobil lagt av och jag har ingen laddare till min andra mobil. Ååååh, vad jag vältrar mig i självömkan idag =)
Funderar på vad jag ska hitta på, baka en morotskaka kanske... det var länge sedan och det är ju så himla gott. Fick ett recept av min goa vän Angelica som jag brukar göra. Men jag brukar alltid misslyckas med glasyren, har väl för bråttom.
Var borta på Ica och köpte cola, fast jag hade lovat mig själv att inte göra det. Skäms på mig!

Köpte en ögoncreme/gel från Mario Badescu som jag gillade skarpt, speciellt nu när man är lite hängig. Hjälper mot påsar och mörka ringar. Kanonbra!



Nu ska jag slappa i soffan och bara ta det lugnt.

//T

Blaarg

Hungrig, måste äta. Har inget gott hemma så jag måste gå till affären och handla i så fall. Och det är ju skitjobbigt, Ica ligger ju faktiskt hela hundra meter härifrån ;-) Vet inte vad jag är sugen på heller men det blir nog pasta med champinjoner, zucchini, basilika och parmesan. Jättegott!
Slog på tvn nu och hamnade mitt i Living Lohan, patetiskt! Skitprogram!!
Har ett massivt cola-craving, typiskt när jag gav mig sjutton på att jag skulle dra ner på cola-drickandet...  Men det är väl bara därför jag känner suget.

Nä, jag måste ta tag i mig själv nu. Gosa lite med min älskade vovve!!!

//T


 Mattes pojk!

Insomnia

Har börjat få svårt att sova på nätterna. Ett tecken på att allt inte är som det ska då jag älskar att sova. Vet inte vad jag ska göra istället, läsa eller kolla på film... Mari Jungstedt eller Rocky III (som jag spelade in tidigare ikväll) Ryggen värker också, det är fan inte mycket som är positivt just nu. Vilken gnällspik jag är. Sorry! Fick lite uppmuntrande sms av en person i helgen som jag uppskattade väldigt mycket, gjorde att allt kändes lite bättre. För stunden i alla fall.
Fan vad hemskt det är att vara dyngtrött men inte kunna sova...

Har funderat på en grej... Det där med ödet.... Har de senaste två veckorna träffat inte mindre än fyra av mina ex som jag inte träffat på flera år, varav en av dem två gånger på en vecka. Helt plötsligt ploppar de upp alla på en gång. Hmmm.... Är det någon konspiration på G? Nä, ska nog inte fästa för mycket vikt vid det. Tycker det är lite konstigt bara.

Röker alldeles för mycket och dricker alldeles för mycket cola. Självdestruktivt beteende just nu... Boooring!!

Gerard Butler och Hugh Jackman får mig att bli lite pirrig i kroppen just nu. Och Russell Crowe med förstås. Manliga mäns klubb eller vadå?

Uttråkad, kl är 02:30, mätt, seg, ledsen, arg, trött, maktlös, borde borsta tänderna, orka, BLÄ!

Nu har jag fått ur mig lite skit, over and out ,SHOUT!!



Så det kan bli...

Ni som står mig nära vet ju att mitt fyra och ett halvt år långa förhållande är över. Varför är inget jag tänker gå in på här och det är egentligen ingen mer än jag och Emil som behöver veta. Jag är en väldigt förtegen människa, jag är väldigt öppen och tjatig utåt men jag gillar inte att prata om mina känslor och vad som är jobbigt för mig. Då håller jag hellre käften, tjurar och går därifrån. Eller skriker som en löjlig barnunge och går därifrån. Inte min bästa egenskap och definitivt något jag behöver jobba på i framtiden. Så jag har inte varit på bästa humör det senaste men det kan ju bara bli bättre!
Nu håller vi i alla fall på och fixar huset för kommande försäljning, skitjobbigt! Men hoppas det går fort så vi kan flytta så snart som möjligt. Vill helst köpa en lägenhet, gärna i Tenhult så vet ni någon som blir till salu hör gärna av er. Emil och jag är inte ovänner på något sätt men det är ju inte jättelätt att leva under samma tak just nu.

Igår var det tjejdag på stan. Vi började med minigolf i Stadsparken, sen pizza på Evergreen. Efter det åkte vi till en tjej som heter Marie (Fredricsson, coolt nog) och satt och spelade fyllespel och hade allmänt skitkul. Sen tog vi taxi ner till stan och O´learys. Där var det inte lika kul, massa människor iofs men knappt någon jag kände och det var varmt och luktade svett vart man än vände sig! BLÄ!! Träffade några få vänner som jag hejade på men ingen "rolig"
Vi tog bussen hem vid halv två, sista bussen går då, helt sjukt! När jag kom hem la jag mig och kollade på That ´70s show innan jag somnade.
När jag vaknade idag hade jag jätteont i ryggen igen så jag kom inte upp ur sängen förrän halv tre (!) Sen kom mamma ner med Aragorn, han har sovit hos henne i natt. Mattes älskling!!

Annars idag har jag gjort allt efter bästa förmåga, tvättat och lagat mat medan Emil gjort trappan fin.
På fredag ska jag jobba extra 18-07, gott att tjäna lite extra pengar. Det kan ju behövas nu.

Nu ska jag hälla upp lite chips och mysa i soffan.


Puss

//T

I goda vänners lag

Har jag spenderat de senaste dagarna, det har varit lunch, Ikea+solarietur med Annica, fika och hunddejt med Linda och ikväll lite tv-mys med Anneli. Vi skulle åkt och solat men när vi kommer fram kvart i nio är det stängt fastän skylten lovar öppet mellan 7-21... Dålig stil tycker jag. Nu sitter jag och Aragorn och softar och kollar på Rocky. Aragorn är helt slut efter hunddejten med Lindas Samojedtik Tess tidigare idag. Och jag blev trött i käkmusklerna av allt trevligt prat ;-)

Igår var jag hos akupunktören och zonterapeuten Yee-Shin i Norrahammar, har ju haft lite problem med ryggen och ischiasnerven det senaste. Fick akupunktur med fem (!) cm långa nålar stuckna i hela ryggen och öronen samt väldigt omild behandling av muskler i armar, ben och rygg. Är riktigt mör i kroppen idag, kom knappt ur sängen i förmiddags men det känns att det hjälper i alla fall =)

I morgon blir det heldag med Anneli, Alexandra och några till. Vi ska först spela minigolf i Stadsparken, sen pizza, förfest och utgång. Ska bli jättekul! Vi börjar redan vid fyra på eftermiddagen. Sweet!

Nu ska jag lägga mig och läsa Mari Jungstedts Den mörka ängeln. Har läst alla hennes böcker i Knutas-serien som jag kallar den. De är verkligen bra, påminner lite om Camilla Läckberg och hennes böcker älskar jag. Ser fram emot hennes nya som kommer snart!

Håller tummarna för ljusare framtid

Kärlek

//T

RSS 2.0