Blöt guldfest.

Kom hem från den stora staden nyss. Det var ju dags att fira våra hjältar som stavas HV71. Det blev en blöt, kall sammankomst men riktigt bra stämning kunde Jönköping i alla fall bjuda på.
Laddade upp med Påskmust hemma hos brorsan, sen gick vi ner på stan för att möta upp Daniel och Maria.
När festligheterna var slut åkte jag och Daniel hem till honom för att tina upp. Sen kom mamma och plockade upp mig efter hennes "syjunta"
Och nu håller jag på att förbereda lite mat för i morgon. Ska skämma bort min pojkvän med lite god mat. Det blir basilikakyckling och antingen potatisgratäng, potatissallad eller ugnsstekt potatis, har inte bestämt mig än... Men det hinner jag ju bestämma till morgondagen, kycklingen ska ändå ligga i marinad hela natten.

Nu blir det True Blood för hela slanten.

//T


Sm-guld 2010!

Då var det klart. Hv71 är svenska mästare 2010. Ja, jag vet, det är ju flera dagar sen men har inte haft tid att uppdatera.
I lördags jobbade jag mellan 7-15. Jagade folk med ljus och lykta för att kunna få ledigt och se hockeyn. Det såg inte alls ljust ut men till slut stälde Pernilla upp. Tack snälla för hjälpen!
Fick ruuusa hem från jobbet eftersom matchen började kl 16:00 och vi skulle se den inne i stan. Som tur var var Marcus, en av Daniels kompisar, ute i Tenhult så jag kunde åka med honom in till stan så jag slapp missa första perioden. Fick dock duscha och göra mig i ordning på tjugo minuter. Det är nog personligt rekord!
Vi satt i alla fall hemma hos Marcus och kollade på matchen. Jag och fem killar...
När Laine avgjort stack vi längre neråt stan till Marcus bror Henrik och förfriskade oss ytterligare. Sen drog vi ut på stan. Det var folk och kö överallt! Så vi hamnade på Velvet (börjar kunna det stället nu) Det blev en lyckad kväll med mycket glädje och måånga öl!
Daniel och jag åkte väl hem vid strax innan två. På söndagen ringde mamma och väckte mig kl 8 då det var dags att gå upp och jobba. Lyckades ju tappa min mobil utanför Marcus lägenhet, fick spärra den och allt. Som tur var hittade en vänlig själ den och ringde Daniel så han kunde åka och hämta den och komma ut med den på söndag eftermiddag. Han är så snäll min underbara pojkvän!
När jag kommer ner till jobbet börjar alla skratta åt mig och Jenni utbrister "Tror aldrig jag sett någon eländigare än du ser ut nu" Och hon hade rätt, var riktigt eländig och apbakis! Men vad faen, det är ju inte varje dag man firar ett Sm-guld!
Söndagen gick tack och lov väldigt fort. Som den alltid gör när man jobbar med Jenni och Cicci.

Igår sov jag länge. Sen åkte jag och mamma till stan en sväng och handlade lite jord och annat på Eko. Sen var mamma med hem och tvättade en tvätt och bjöd på pizza. Resten av dagen tog jag det bara lugnt. Blev några långpromenader med Aragorn innan det var dags att gå ner till jobbet igen och jobba mellan 22:10-06:10.
Idag gick jag upp vid två och tog en långpromenad och handlade lite. Sen har jag tvättat och diskat, städat på uteplatsen och rensat lite i mina rabatter och nu har jag precis kommit hem från ännu en promenad. Var nere på jobbet och hälsade på Linda, vi satt och tjatade lite skit medan hunden fick springa och busa. Givetvis badade han i värsta lerpölen så han luktar jättegott nu...eller inte.
Så nu ska jag duscha av honom sen blir det en film.

I morgon blir det guldfest inne på Atollen. Då ska våra hjältar hedras!

Är för övrigt väldigt glad för min goa vän Angelicas skull. Så skönt att det gick bra. Kram vännen!

Love!


Åååh, så gott!

Har för en stund sedan bevittnat Hv71 när de gjorde den mest makalösa vändning jag sett på länge. En stund in i andra perioden ligger de under med 0-3 mot Djurgården. Men det blå tåget reser sig och ångar fram till 3-3. Nä det är sex minuter kvar av tredje perioden gör Djurgården 4-3 och hoppet sjönk en gnutta igen... MEN då kommer Oscar Sundh till Hv´s räddning och dunkar in 4-4. Förlängningen är ett faktum, naglarna är nerbitna till knogarna och Daniels ben vill liksom inte vara stilla utan skakar som asplöv... Efter en suverän tekning 3 min in i fjärde perioden stormar Martin Thörnberg fram och sätter 5-4. JAAAA!!!! Lyckan är total. Hv kan avgöra på Hovet på lördag... Jag jobbar för fullt med att försöka få ngn att jobba halva mitt pass på lördag eftermiddag för den matchen vill jag för allt i världen inte missa! Känner någon från jobbet sig manad så RING MIG! Lovar att bjuda på en puss i så fall!

Läste just att DIF portat Hv´s supportrar på lördag. Det luktar dåliga förlorare lång väg!! Man kanske inte ska döma andra efter sig själva era j-la 08:or. Sämre supportrar än Dif´s får man leta efter!

Nu ska jag gå och lägga mig. I morgon blir det en lugn fredag med AW på Karlssons ev. Ska ju upp tidigt på lördag och jobba.

GO FOR GOLD HV.
FORZA HV, ALE ALE!!



Det känns så rätt!

Jaha, då har ännu en helg gått. Usch vad fort det går!
I fredags åkte jag och Aragorn in till Daniel i stan. Aragorn var något skeptisk till bussåkandet, men det gick bra. Inne i stan mötte Daniel upp oss vid Rådhusparken, sen gick vi hem till honom. Det blev en riktig långpromenad, det var jätteskönt. Aragorn kände sig som hemma hos Daniel, det var inga som helst problem och då pratar vi om en väldigt kräsen jycke. Resten av fredagkvällen spenderades i soffan med kycklingtacos och film.
På lördagen gick vi upp tidigt och gick ner till stan. Det var Hunden i City då och det tänkte vi kolla in. Det var inte så mycket att ha tyckte jag så vi bestämde med Daniels bror, Annie och Daniels mamma att vi skulle fika hemma hos Daniel. Så vi knallade hem igen, motion fick vi i alla fall :)
Daniels mamma köpte mackor från Mackmakeriet, de var kanongoda!

Senare på eftermiddagen tog vi tåget hem till Tenhult och kollade på hockeyn. Skönt att Hv vann även om det satt lite långt inne...
Sen gick vi upp till Micke som hade födelsedagsfest för Finta. Det var en jättetrevlig kväll, trots att Niclas fick åka ambulans efter en vurpa på "dansgolvet" som resulterade i ett brutet nyckelben...

Idag sov vi länge, sen beställde Daniel chips och vitlöksdipp till frukost. Och vem fick gå och handla det? Jag. Jäkla latmask. HAHA. Sen har vi bara legat och myst i soffan hela dagen. Det känns så skönt att umgås med honom. Naturligt och okomplicerat. Han är öppen, snäll, ödmjuk, rolig, smart och inte rädd att ta för sig. Han är helt enkelt toppen och han gör mig väldigt, väldigt glad. Och jag är jätteglad att jag träffat honom! Sen ska man väl inte ropa hej men man måste våga lita på sina känslor ibland.

Nähä, bäst att ta det lite lugnt. I natt är det jobb som gäller.

//T

Fredag!

Idag har jag jobbat mellan 06-12, det gick snabbt och smärtfritt. När jag kom hem gick jag till Ica med hunden. Där mötte jag Linda. Hon frågade om vi ville följa med hem till henne och det ville vi ju såklart. Vi satt i solen i två timmar medan hundarna sprang och lekte, det var helt jäkla underbart! Skrattade så gott åt hennes dotter Maja. Hon satte sig och kissade i buskarna och Aragorn blev väldig nyfiken på vad hon gjorde och sprang dit för att kolla. Då ropar Maja. "Mamma, han var nära att äta upp min mus!" HAHA!! Sen när hon ska dricka upp sin cola flyger en fluga in i hennes näsa, PANIK!! Skrattade så jag höll på att dö.

 HÄRLIGT!

Sen skjutsade Linda hem oss för hon skulle ändå lämna Tim´s cykel i Tenhult. När jag kom hem städade jag och slängde in en tvätt. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag och Aragorn åka in till Daniel i stan. Första gången för Aragorn hos Daniel, undrar hur det går, har köpt ett ben så han blir nog nöjd. Hunden alltså ;-)
I morgon är det Hundens dag i stan. Vi går nog ner och kollar läget där, sen åker vi hem till mig och kollar på hockeyn och på kvällen är det fest hos Micke.
Kommer bli en toppenhelg!!

//T

Jag blir så förbannad

Idag var E ute med Aragorn när jag jobbade. Ännu en gång blir han attackerad av en hund som bor lite längre ner på gatan. Inte den som han bråkade med för ett tag sedan, men denna hunden har attackerat honom en gång tidigare. Båda gångerna var hunden lös i trädgården och E gick med Aragorn i koppel. Han bara rusar ut på gatan och attackerar. Denna gång får Aragorn sår runt ena ögat. Funderar allvarligt på att polisanmäla dem, men tänkte att jag ska gå och ta ett snack med ägaren först och se vad han har att säga...

Idag har det varit toppenväder! Satt ute i trädgården och gottade mig en stund, sen gick jag in eftersom några snorungar smällde smällare och Aragorn blev livrädd! Ingen bra dag för honom idag... Somnade en halvtimma i soffan sen gjorde jag världens godaste köttfärssås!
Nu ska jag städa lite innan det är dags för soffan.
I morgon blir det stan med mamma och moster och på kvällen drar SM-finalen igång. GO HV!!!!!

//T

Laddar.

Har varit ute på powerwalk med Annica ikväll igen. Lika trevligt som vanligt. Vädret var ju underbart också, om än lite kallt men då får man klä på sig lite extra bara.
Idag ringde klockan 05:00. Blä. Men det gick rätt bra att gå upp, särskilt som man får lite gulliga sms på morgonkvisten.
Dagen på jobbet gick dock väääldigt långsamt, hade alldeles för lugnt. När jobbet var slut för dagen gick jag hem och tog ut hunden på promenad. När jag kom hem satte jag mig i solstolen med en cola och en bok. Aragorn gottade sig med en pinne i trädgården, han njöt i fulla drag, jag med för den delen.

Nu laddar jag för Desperate Housewives.






//T

Gött mos!

Har precis varit ute på långpromenad med Aragorn och Annica. Hur jäkla gott som helst. Det är lika mysigt att träffa Annica varje gång, henne kan man prata om allt med. Love you!
Sov till halv två ungefär idag. Var ganska seg när jag gått upp så det gick inte i många knop. Handlade lite och gick hem och tvättade ett par maskiner och vek lite tvätt innan det var dags att träffa Annica.
Efter promenaden nu har jag städat hela lägenheten. Det är så himla gott när det är gjort och man kan sätta sig i soffan med gott samvete, vilket jag gjort nu!

Nu ska jag ringa Daniel <3

//T

Underbart!

Våren börjar verkligen komma till sin rätt. Solen skiner, krokusar och snödroppar blommar i trädgården och grannbarnen hoppar studsmatta, åker kickboard eller cyklar. Jag älskar det!

Jaha, vad har hänt i helgen då...? I fredags var jag och Linda på Hardcore Superstar i Huskvarnaparken. Det var skitkul, synd bara att det blev så många öl... Efter konserten åkte vi ner och mötte upp Micke och Svärd på Pipes of Scotland. Det var supertrevligt. Jag gav upp runt halv två och då åkte jag hem till Daniel. Stackaren fick utstå fylledravel från mig så han gick och la sig på soffan. Stackaren.

 Hardcore Superstar

På lördagen åkte jag hem och vilade upp mig lite för på kvällen skulle vi fira Maria på Anna-Gretas. Vi träffades hemma hos brorsan och Maria på en liten drink innan vi skulle äta, de bor ju precis vid Västra torget så det är ju inte långt att gå till Anna-Gretas sen. Det var verkligen en kanonkväll. Vi fick träffa Marias familj för första gången, de var verkligen trevliga och lättsamma. Konversationerna flöt på hur lätt som helst och maten var jättegod! Daniel följde inte med för han kände sig fortfarande inte pigg så han körde på oss istället. Vi sa att vi ska gå dit och äta bara han och jag någon gång.

 Bror och Maria

Idag har vi bara söndagsmyst. Promenerat, köpt god frukost, lagat god mat och bara tagit det lugnt. En perfekt söndag!

 Älskling gosar med älskling



Nu ska jag bara ta det lugnt för jag ska jobba i natt :(

//T

Ett stort kliv...

Hv i Sm-final för tredje året i rad.

GULDET SKA TILL JÖNKÖPING!!! Bra jobbat grabbar!






I morgon är det dags för Hardcore Superstar i Huskvarna Parken med Linda, sen ev ut en sväng. Kanske ska möta upp Micke med, får se vad som händer.

Trevlig helg. Nu ska jag nana!

//T

Ojojoj

Vad vi har ätit den här helgen... Återkommer med mer om det.
Skärtorsdagen jobbade jag på natten, det gick riktigt bra. Det var lugnt mest hela natten så jag satt mest och läste så tiden gick ganska fort. Jobbade även långfredagsnatten, men bara från 02-08. Delade passet med Linda.

På påskafton vaknade jag vid 14 tiden. Gick då upp med hunden till mamma eftersom han skulle sova där och sen åkte jag in till Daniel. Vi möttes upp utanför Max och ett Originalmål blev "frukost" för den dagen. Sen gick vi hem till Daniel för att ladda för hockeyn. Då har hans mamma köpt oss varsitt påskägg, snällt va? Till hockeyn blev det ju då godis, lite vin och öl.
Efter hockeyn gick vi bort till Daniels lillebror och satt och pratade en stund innan vi tog bussen till stan. Det var långa köer överallt så vi tog bara varsin öl på Pipes of Scotland sen åkte vi hem.



Påskdagen vaknade vi lite småbakis och sega. Och vad passar inte bättre då än.... Frukost på McDonalds! Det var jag, Daniel och varenda j-la småbarnsfamilj i hela Småland (kändes det som) Jag älskar barn, tro inget annat, men ibland blir det för mycket med gapande ungar och stirriga föräldrar så vi åt upp våra burgare och gick hem och la oss i soffan.
Daniel blev sen allt hängigare ju längre dagen gick, ont i halsen och snorig som bara den men vi åkte i alla fall hem till mig på eftermiddagen. Var först uppe hos mamma och hämtade hunden. När mamma får höra att Daniel är krasslig trugar hon på honom sin bästa huskur. Panodilpulver. Hu, får rysningar bara jag tänker på det, men Daniel vågade väl inte säga emot så han fick ju snällt dricka det. Sen fick han med två påsar hem, i förebyggande syfte :)
På vägen hem handlar vi lite grejer så vi kan göra tacos på kvällen. Så det blev tacos, påskgodis och allmänt mys i soffan med en film. Vi somnade bägge två i soffan ganska tidigt. Det var mysigt.





Idag sov vi länge. Var rätt seg efter en sejour i soffan i natt när Daniel snarkade som värst. Sen har vi bara tagit det lugnt. Vi har varit hos mamma och ätit middag. Kristoffer och Maria var också hemma, det var jättekul.
Daniel åkte med dem hem efteråt, så jag och hunden har bara myst ikväll. Idag fyller för övrigt min lilla rackarhund 8 år! Stora pojken.

Nu är jag ledig till fredag. Denna veckan bjuder på:

Trädgårdspyssel, promenad med Annica och ev Linda, träning, hockey med hjärtat, Hardcore Superstar i Huskvarna Folkets park med Linda och på lördag ska vi fira Marias 25 årsdag på Anna-Gretas.
Blir nog en bra vecka.

//T

Härligt.

Har precis kommit in från en skön promenad med Ida, Eddie och hundarna. Det var lite småkallt men gott att röra på sig.
Nu testar jag även min nya diskmaskin, den verkar funka bra hittills. Det tar ett tag att fylla den nu när man bor själv, får väl bjuda mina vänner på middagar framöver så den fylls upp :)

Idag blir det att bara ta det lugnt. Ska städa lite och pyssla lite hemma innan jag börjar jobba kl 18.

Men nu ska jag titta på Sex and the City.... Igen.

//T

RSS 2.0