Tror inte jag orkar...

...sitta uppe och vänta på att hockeyn ska börja. Eller så kollar jag på en period och somnar i soffan.
Piggare idag, tack o lov. Inget porslinsbusskörande idag.
Längtar till helgen. Bowling står på schemat. Kul! Trött nu... Zzzz!


Kräket har tagit mig!

Ja, nu var det min tur att duka under för kräkmonstret. Jag HATAR verkligen att ha spysjuka. Min älskade mamma har varit förbi med blåbärssoppa och cola som jag än så länge fått behålla.
Så nu halvligger jag i soffan och kollar på damhockeyn. Hade nästan glömt bort att det var OS. Och så har jag lagt in en beställning på lite grejer till min nya hobby, smyckestillverkning! Skitkul, även att det är lite pilligt och jag lär ju inte kunna försörja mig på det, men vad sjutton. Kul att få utlopp för sin "kreativa" ådra.

 Mitt första halsband.


Ha en bra tisdag och hoppas kräket inte kommer och tar er!

//T

Ska pimpa min "walk in"

Har en liten liten klädkammare i mitt sovrum som ser lite trist ut. Så nu tänkte jag att jag ska pimpa den lite, en liten fondvägg i en läcker färg och någon snygg byrå/hylla. Lite färg är allt som behövs för att pigga upp denna trista lilla skrubb.


    

Tacksam för lite feedback och smakråd

Kram


Har en crazy men världens bästa familj!

Igår bestämde jag och mamma att vi skulle ha en myskväll och då måste man ju givetvis åka till Eko och köpa godis och annat smaskens. När vi står i kassan frågar mamma om vi ska hälsa på moster och Uno när vi ändå är i stan. Ja, det kan vi ju göra sa jag, så sagt och gjort.
Vi blev sittande vid deras köksbord och tjatade en stund. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och av någon anledning kommer vi in på Minttu. Rätt var det är häller Lena upp en rejäl jäkel av denna dryck till mig. Själv sitter hon och smuttar på en Marinella (tror jag det hette) och Uno på en öl. Vi sitter där och pratar och skrattar och det blir bara mer och mer dricka för alla parter förutom för lilla mamma som kör. Har nog inte skrattat så mycket på länge, det blev spontandans, kramar och musiken blev bara högre och högre.

 Moster

 "morbror"

 Minttu


 Dansglada

 Spontandans

 Systrarna Nygren

Det blev en mycket lyckad eftermiddag med god mat och kanske lite för mycket att dricka (men va fan, man måste vara lite spontan då och då) och en jättemysig filmkväll med mamsen.
Det blev ingen pubkväll, Uno, men jag sparar de pengarna till nästa helg då det blir en sväng på krogen. Tack! Puss!!

Idag har jag haft en lite organisationsdag här hemma. Fick min diskmaskin igår och måste möblera om lite i köket då för att hunden ska få en ordentlig matplats. Och så har har jag rensat och sorterat i "kaos-skåpet" där jag bara slängde in allt jag inte visste vad jag skulle göra med när jag flyttade in.

Nu ska jag fixa lite att äta och fortsätta min organisering

Ha en underbar söndag.


Cant I catch a break?

Eftersom jag jobbade tre helger i januari kom lönen att bli ganska, eller riktigt, bra. Det var så skönt när lönebeskedet damp ner i brevlådan och man med ivriga fingrar slet upp det, och drog en lång suck av välbehag.
Men det kan jag säga er, att den känslan bara infann sig i ca 30 sekunder till jag öppnade elräkningen och fick en mild stroke. 4200 spänn låg den på!!!!! För en j**** tvåa med bara lilla mig boende i. Med det sagt tar jag tillbaka allt jag sagt om den mysiga, vackra, underbara vintern. Vintern kan gå fack itself!!! Ge mig mildväder nu!!
Så nu ska jag investera i ännu fler lågenergilampor, skita i att duscha (man kan väl lika gärna gå ut och rulla sig i snön?) och tända värmeljus istället för att hålla värmen.

Therese Axelsson, pissed and furious says over and out!


Välmåendet som kom av sig

Idag skulle vi ju fått en överraskning för välmåendet av Annica men den j**** kräksjukan satte stopp för det. Annica och Nova ligger hemma, knockade av denna enormt onödiga sjukdom. Fast vilka sjukdomar är nödvändiga?
Så idag kom jag av mig helt, kom hem och diskade och körde igång dammsugaren. Sen fixade jag lite mat och somnade en stund i soffan.
När jag vaknade tog jag en långpromenad med vovven. Det var hur skönt som helst.

Nu kollar jag på Vinterspelen på femman. Felix Herngren är ju så förbannat jobbig! Och inte ett dugg rolig. För att inte tala om Gunde Svan. Kan ingen få tyst på människan? Men Hasse Brontén duger ju att titta på :D

I morgon är det kort dag på jobbet. Underbart!

Nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig!

Kram.

Vilken hemsk vecka

Jobbar ju som bekant förmiddag denna veckan istället för att vara ledig. Och förmiddagsveckan är en riktig helvetsvecka! Jag menar, det är ju inte mänskligt att gå upp klockan fem. Jag är helt färdig på eftermiddagarna. Och idag har min mage levt ett eget liv... Men det hjälper inte att klaga, och nu är det bara två morgnar kvar denna veckan sen är det äntligen helg igen :D

Just nu är jag i full gång med att försöka spara lite pengar så jag kan åka på semester i sommar. Det skulle vara trevligt att fira min födelsedag på varmare breddgrader. Men det är ju 7 månader till dess så förhoppningsvis kan jag spara ihop lite stålar. Efter jag betalat mina skulder förstås!



I morgon ska Annica överraska mig och Linda med något välbehövligt för välmåendet. Det låter ju onekligen spännande! Nyfiken i en strut är jag nu!

Kram på er!

//T

Harmonisk

Det är söndag, och det är så skönt. Har en inre harmoni idag som är oförklarlig men likväl så härlig.

I fredags var lillebror hos mig. Det var så himla kul, har saknat honom. Han praktiskt taget bodde ju hos mig förr i tiden men nu ser jag knappt skymten av honom. Vi flamsade och skrattade som vanligt (min morbror brukar säga att vi två inte ska sitta bredvid varandra för vi slåss och retas fortfarande som småungar, men av kärlek!) Det var en fredag helt i min smak.



Igår hade jag städ och tvättdag. Pappa kom förbi på en fika och lämnade av dvd´n som han köpt till mig. Kul att sitta och tjata med honom också.
På kvällen var det inflyttningsfest hos Anneli. De andra skulle gå på krogen men jag tog det mogna beslutet att gå hem istället. Och det är jag glad för idag kan jag säga.

Idag började jag dagen med en timslång promenad, det var jätteskönt. Sen gick jag hem och tvättade en tvätt till och diskade lite.
Efter det träffade jag Annica och Linda på ännu en långpromenad. Linda hade med sig Tess, hennes samojedtik. Aragorn blev överlycklig. Vi släppte dem en stund på ett gärde och det var full fart. Välbehövligt för min lille tjockis som nu är dödstrött och ligger och sover som en gris under bordet medan jag väntar på att min lasagne ska bli klar.

 Aragorn och Tess



Nästa vecka jobbar jag förmiddag istället för min natthelg som jag egentligen skulle lidit igenom nu i helgen. Men när Malin villa byta sa jag "Självklart" Hon ska åka till Thailand på tisdag så jag ska jobba åt henne. Hoppas hon får det alldeles underbart!
Veckan är fullspäckad med möten, utbildningar och en överraskning som Annica ordnat åt mig, henne och Linda på torsdag. Är jättenyfiken!!

Nu är maten klar!!

Kram //T

Salsa!

Ikväll börjar den efterlängtade salsakursen. Det ska bli enormt roligt! Längtar verkligen.
Idag har jag varit på möte på jobbet med fackstyrelsen. Lite planering inför årsmötet. Nu ska jag strax äta lite innan det blir promenad med jycken och iväg på kurs.

I morgon ska jag in till stan och fixa naglarna. De växer jättefort och jag har lyckats ta sönder fyra stycken :(
På fredag jobbar jag sex timmar och på lördag har Anneli inflyttningsfest. Det blir nog kul...

Nu måste jag äta.

Kram

//T

Lite bilder...



Jennis underbara kärleksmums som vi fick njuta av i helgen.




En lite "vårig" bild som jag tog på Blomsterlandet





Snöstorm ute...

Snö snö snö och serviceanda.

Okej, let´s face it. Våren kommer inte komma i Januari hur mycket vi än längtar efter den. Och jag vill ju definitivt ha snö och kallt än regn, rusk och blask! Men nu varnar de för att en snöstorm kommer dra in under kvällen. Jag känner lite att det räcker med snö nu. Men det kanske bara är jag?

Igår var ju jag och Annica och solade. Annica stod och matade in pengar i automaten medan vi pratade när hon märker att inget händer. Hon har väl stoppat i 45 kr tror jag. Hon försöker trycka på returknappen men inget händer. Till slut får hon låna mitt solkort och det funkar. Det är inte första gången det strular på "vårt" solarie. Växelautomaten har ätit upp 120:- för oss. Denna gången fick jag nog och ringer journumret man ska ringa när det blir några problem. Kommer bara till svararen (på ett journummer?!) Lämnar i alla fall ett meddelande om vad som hänt.
Idag på morgonen får jag ett sms från dem där de beklagar problemet och säger att vi ska få varsitt solkort laddat med 150:- Och det är ju helt okej men jag tycker att det tillhör god serviceanda att ringa personen ifråga och beklaga problemet.

Nu ska jag alldeles strax ordna något att äta. Har varit på långpromenad med Aragorn och suttit i telefon med Folksam.

Ha nu en fortsatt bra tisdag.

Kram

//T

Måndag igen.

Så var denna jobbhelg över. Det har gått jättefort och vi har haft riktigt roligt. Igår kväll var vi så trötta jag och Jenni att vi skrattade konstant. Och det är ju bra :D Det var Jennis sista helg på ett tag och det firade vi med att äta grekisk bricka från Pallas Atena. Det smakade ljuvligt.  Jenni har även bjudit på hembakta Kärleksmums och Linda gjorde också ett fikabesök. Alltid lika trevligt. Men jag kommer sakna Jenni, nu blir det bara sniglarna kvar.
Idag har jag varit med mamma och mormor och handlat. Vi skulle bara till Ica maxi... Jovisst. Det blev Eko och Blomsterlandet också. Besöket på Eko var i och för sig lönande för jag upptäcker att Annicas och mina favoriter Salta balkar har gjort ett efterlängtat återinträde i sortimentet.
Jag skulle inte handla så mycket mat men min mormor däremot... Suck. Hon gjorde säkert 85 varv i fruktdisken. Sen hade hon vääldigt svårt att bestämma sig för vilka disktrasor hon skulle ha, hon ville ha några som var mörkare i färgen för då syns inte smutsen lika väl... Eh, va?! Nog för att jag älskar min mormor men jag hoppas verkligen inte jag blir sådan när jag blir gammal...
När jag kom hem satte jag upp lite talgbollar till fåglarna, diskade, dammtorkade, dammsög och lagade mat. Denna gången lyckades jag OTROLIGT bra med vitlökssoppan. Det var så gott att det blev en extra portion. Nu kommer jag väl stinka i flera dagar, men det var det värt.

Nu ska jag och Annica till Gran solarias.

Kram på er!

//T

RSS 2.0