Hur svårt ska det va?!

Då var det måndag igen, sitter i soffan och kollar på Miami ink. Hundarna ligger nedanför och vilar, vi har precis varit ute i vårsolen. Veterinären ringde innan, nu är Aragorn friskförklarad. Jippie!!
I helgen har jag jobbat, från 7-20 på lördagen vi käkade supersmaskiga våfflor och kollade på när HV slog ut Frölunda så nu är vi i final!! Sen var det hem fort som f-n och duscha och byta om för kl 21 hade vi bord på O learys. Var inne 2 min i =)
Det var trevligt, käkade en supergod hamburgare och pratade, det var jag, Linda, Lollo, Cristel, Karin, Sandra och Camilla.
Vi fick tyvärr vänta på att dansgolvet skulle öppna för de sände ju Sverige-Portugal matchen, men efter det var vi uppe och stuffade =) Kändes lite konstigt att vara ute nykter, drack en öl och två cola men det var skönt att vara pigg när man vaknade på söndagen.
Hade tänkt åka hem kl tolv men det blev att jag tog sista bussen istället, vilket gjorde att jag inte var i säng förrän tre och sen skulle vi ju ställa om kl så då blev den ju fyra. Alltså fick jag bara fyra timmar sömn innan kl ringde och det var dags att jobba igen.
Mellan 9-12 var jag som en zombie på jobbet men sen kom jag igång igen, tur jag har mina underbara jobbarkompisar. Men sista timmen var jag helt förstörd, när jag slutade åkte jag bara hem, duschade och släppte ut hundarna och stöp i säng.
När jag vaknade idag och kommer ner ser jag att Emil inte gjort ett skit hemma i helgen, diskmaskinen var proppfull men inte igångkörd, tvätten låg i drivor och man hade kunnat sticka en kofta av allt hundhår som låg på golvet. Han hade gått och lagt sig halv åtta igår för han var bakis. So what!! Jag städar, går med hundarna och diskar när jag är bakis, han ligger alltid bara och sover. Börjar bli så jävla förbannad på det, jag kanske också vill softa och ta det lugnt när jag är bakis men det slutar alltid med att jag får göra allt medan han ligger i soffan. GRRR!!

Idag ska vi in till banken och skriva om våra lån, sen ska jag stressa hem och gå på spinningen. Hoppas jag hinner.
Nu ska jag kolla vad som finns i matväg.

Ha en härlig måndag!

Fredagslängtan

I morse när Emil gick upp var det världens snöoväder, jag bara suckade och gick och la mig igen.
Sen vaknade jag jättesent, kvart över elva, och gick ut med hundarna. Då hade det hunnit bli slask ute, blev helt dyngsur om fötterna (får ju skylla mig själv, har faktiskt världens snyggaste gummistövlar men men...)
Sen har jag inte gjort så mycket, pratat med Emil, mamma och mamma Mia.
Ska laga lite mat strax tänkte jag.
Ikväll blir det lugnt, ska nog kolla på Lets Dance och gå och lägga mig tidigt, jobbar ju i morgon så det blir till att gå upp kl sex.
Jobbar mellan 7-20, sen är det raka vägen hem till duschen för jag ska ut med Linda och några till. Det blir nog lugnt eftersom jag ska jobba på söndag igen och för  jag fortfarande går på antibiotika, det är iofs sista dagen så om jag vill kan jag säkert ta en drink men vi får se. Vi har bord på O learys kl nio så jag möter nog upp dem där. Ser fram emot det fastän det följer med en viss person jag inte alls gillar... Har köpt en svart klänning jag tänkte ha på mig, är så tråkig, har nästan bara svarta kläder men jag tänkte matcha med grå leggings och en rosa sjal. Hoppas det blir bra!

Idag har jag gjort en längtan-lista för skojs skull =)

Saker jag längtar efter. (utan inbördes ordning)

1. Våren-sommaren
2. Nästa tatuering
3. Skattepengarna
4. Emil (just nu)
5. Bättre tider för min familj
6. En lösning på Castor-problemet.
7. Sm-guld för HV
8. Camilla Läckbergs nästa bok
9. En riktigt rolig tjejkväll (ev v 18)
10. Resa

Sådär ja. Har säkert massa mer jag längtar efter när jag tänker efter men man får ta lite i taget =)

Ska bli riktigt kul att jobba i morgon, har inte träffat mina jobbarkompisar på jättelänge. Blir kul att se om Ciccis mage växt något ;-)
Nu ska jag göra mig en pastasallad och kolla på House.

Kram T


Castors historia.

Då var ännu en helg över. I Fredags var vi hemma och hade myskväll med Lets dance och lite gott. Danne och Adam tittade förbi en sväng
I lördags var det tänkt att vi skulle lämna tillbaka Castor men det blev inställt i sista stund så istället följde jag med Emil och Micke och spelade lite pingis, det var faktiskt rätt kul. Det var många år sen jag spelade.
Blev jätteglad när vi slapp lämna tillbaka Castor men det är tänkt vi ska göra det på onsdag istället.
Det är ju inte säkert vi lämnar tillbaka honom för alltid, vi vill bara att ett "proffs" ska göra en utvärdering på honom så det inte är något fel i huvudet på honom. Det vore ju inte konstigt med tanke på hur han blev behandlad som liten valp.
Han kommer från en "uppfödare"som är allt annat än seriös, det har visst stått mycket om henne i tidningar och hon har många anmälningar till Djurskyddsföreningen på sig. När valparna var födda stängde hon in mamman och valparna (vet inte antalet) i en trång garderob vilket resulterade i att mamman fick panik och gick väldigt hårt åt valparna. Sen klämmer hon Castors svans i en dörr och har mage att påstå att han är född med kroksvans!!
När Jim och Moa på Svängande svansen fick in Castor var svansen bruten, han hade svår öroninfektion och var fruktansvärt undernärd.
Vad för slags människa behandlar djur så här? Hade gärna haft henne framför mig här och nu, jag är inte mycket för våld men hon hade fått sig en jäkla omgång!!

I lördags var det ju riktigt skönt väder, tog en långpromenad med Aragorn i skogen sen var vi nere på jobbet och fikade med Jenni och Linda han och jag. Han blev riktigt bortskämd med bullar och kel, han är en riktig kelgris och en väldigt social hund min goa Flafloff (Aragorn har ca 150 smeknamn som jag, Emil och Kristoffer hittat på)
Emil tog med sig Castor ut till Hult och busade med honom.
På kvällen kom Daniel, Henke C, Micke, Anneli, Anton och Henke S förbi och kollade på hockeyn, trist att Hv förlorade men det är ny match ikväll.
Anneli var bakis så hon gick hem ganska tidigt, sen spelade vi lite Guitar hero. Emil blev dyngfull, han blir sååå jobbig då. Han var väl extra jobbig i mitt tycke eftersom jag var nykter (går ju på antibiotika)

Igår var det en jättesoft dag, vi låg och gosade i soffan och kollade på Vänner. Gjorde egna hamburgare och pommes frites, det var smaskens.
På kvällen kom världens snöfall vilket resulterade i en jäkla massa blask och blött idag. Tråkigt, trodde ju våren var på väg.

Idag ska jag bara ta det lugnt och städa lite, vi måste åka och handla och jag hoppas pelletsen kommer så jag kan duscha! Fick duscha i iskallt vatten för pelletsen tog slut i fredags =(

Ha en bra måndag!

Tess

        Snödroppar i    trädgården



              Micke och Henke i ett Guitar hero battle

Sad, Sader, Sadest!!

Igår var jag ute med min schäfer Castor när han rätt var det är sliter sig och börjar bråka med en annan hund.
När jag ska gå emellan lyckas jag få in fingrarna i hans mun och han biter till. Det blödde som f-n och gjorde ont så in i... Hem i alla fall och ringer vårdcentralen och får komma in, väl inne ser de att de inte är så farligt men jag får ändå gå på antibiotika i tio dagar.
Allt detta resulterar i att jag inte kan jobba och att vi åker och lämnar tillbaka Castor på lördag.
Behöver väl inte säga att allt är piss just nu!!!!!!!!!!!!!!!!
Undrar hur mycket mer man klarar egentligen. Känner inte för att skriva mer, hoppas ni andra har det bättre än jag

Kram T



Mitt liv... Om jag fick välja.

Tänka sig vilken fantasi man har när man ligger vaken om nätterna...
Här kommer en liten annan bild av hur mitt liv skulle levas (bör tas med en nypa salt)


Jag skulle bo någonstans varmt, typ Miami (har varit där en gång och längtar tillbaka)
Skulle jobba som säljare för Ed Hardy (gratis snygga kläder) eller Clinique (gratis hudvårdsprodukter, jäääj!)
Jag skulle väga 20 kg mindre, ha långt, tjockt läckert hårsvall (till skillnad från mitt platta, flygiga, halvlånga nordiska hår) Tuttar som kunde peta ut ögonen på folk, istället för att killa dem i knävecken som fallet är egentligen.
Pojkvän skulle jag ha, oh ja, och en sexig, snygg sådan. Och vem passar inte bättre då än den snyggaste av de snyggaste, Ami James. 
Vi skulle bo i ett hus vid stranden med våra fina, väluppfostrade hundar. Kanske gifta oss på stranden, jag iförd en brudklänning från Vera Wang och skor från Manolo Blahnik eller Jimmy Choo.
Ååååh, det låter underbart. =)




Men jaja, jag är ganska nöjd med det liv jag lever idag...

Är hemma från jobbet idag med, känner inte att jag är hundra på att jobba. Magen är inte alls okej, och den blev inte bättre av att Aragorn fick ett anfall igår kväll och mamma tjatar på mig att ringa om lägenhet till pappa...
Önskar verkligen jag slapp bry mig om det där, har egna saker som pågår i mitt lilla huvud. Inte konstigt att magen pajat.

Nu ska jag göra mig en pastasallad och fundera på framtiden.

Tess

Vårigt så det spritter i kroppastollen!

Idag är det ju hur underbart väder som helst, vårkänslorna bara hoppar runt som små smurfar i kroppen.
Har varit hemma från jobbet idag med men räknar med att jobba i morgon.
Men vad har man gjort när man varit hemma och "ledig" suttit inne vid tv´n och datorn. Knäpp man är.
Snart kommer Emil hem, hoppas vi hittar på något roligt då när det är hockeyfri kväll! Go HV!!

Nu har Emil kommit hem, han är på tjurigt humör så vi sitter på varsin våning och ugglar. Har verkligen börjat tröttna på honom och hans humör. Orkar inte gå runt och vänta på att det ska gå över. Suck!
Ibland tänker man tillbaka på när man var singel och hade egen lägenhet, vad skönt det var ibland! Fast sen har jag inte alls lust att vara singel, även om jag tycker det är skönt att vara ensam. Att man aldrig kan vara nöjd =)

USCH, i helgen jobbar jag natt, det tråkigaste som finns. Inte en rolig människa att jobba med så timmarna sniglar ju sig fram. Funderar på att ta med mig datorn så man har något att göra, hehe.... Men snart kanske de ändrar schemat, hoppas jag får jobba med de jag önskade. I så fall skulle det t.o.m nästan vara kul att jobba natthelg =)
Nu har shoppingdjävulen tagit över min kropp igen, hittade en snygg klänning jag vill ha. Behöver en vårjacka också, usch, det är alldeles för lätt att handla över nätet. Och nya skor vill jag ha med, igår hade Castor varit framme och käkat på mina Converse-kängor. Hundjä***!

Sitter och funderar på om vi ska göra oss av med Castor, det känns inte som vi kan ge honom den tid och stimulans han behöver. Det är väl till stor del därför jag och Emil går och tjurar på varandra. Jag har så svårt att tänka mig att lämna bort honom, man har ju fäst sig så vid den lille skrutten.
Vi får hoppas vi hittar en lösning och att han lugnar ner sig lite snart. (Castor alltså)




Ha en härlig dag!

Tess

Äntligen!

Har jag fått min nya dator, har saknat kontakten med alla.
Idag ligger jag hemma och är sjuk, magen krånglar igen, men jaja!
Just nu är det paus i hockeyn, älskar att det är slutspel, vi brukar alltid ha en massa folk här då och jag älskar att umgås över lite sport!

Nu är jag för övrigt ett skilsmässo-barn, sen i fredags är mina föräldrars 25 åriga äktenskap över. Det har varit lite jobbigt att hantera, men förhoppningsvis kan det bara bli bättre för alla framöver. Men visst känns det i hjärteroten, tror inte det blir lättare att hantera ju äldre man blir, ens föräldrar är ju alltid just det, ens föräldrar. Men jag älskar dem väldigt mycket och hoppas de är lyckliga!

Nu börjar det också kännas att våren är på väg, det gör i alla fall mig till en gladare människa!

Till nästa gång, ta hand om varandra!

Tess


    Jag och Anneli efter bowlingen i helgen.

RSS 2.0