Sabbad!

Jajamensan, jag är sabbad. Har en rygg som gått av (ja, jag överdriver) Började känna att något var fel i fredags, lyfte lite fel på jobbet. Sen dess har jag haft en molande värk i ryggen. Natten till söndag blev det värre, gav upp sovandet vid halv åtta för jag kunde inte hitta en bra ställning att sova i. Gick till jobbet och kände ganska snart att det inte var en bra idé. Gick hem vid tolv nånting. Kom hem och släppte ut hunden, och satte mig i soffan. När jag sen skulle hämta en grej i nedersta lådan i köket small det till i ryggen och jag var tvungen att lägga mig på golvet och kom sedan inte upp därifrån... Som tur var hade jag mobilen i fickan och fick ringa till brorsan som var uppe hos mamma, han var här nere på 50 sekunder typ. Sen kommer mamma farande i 190 knyck och med gemensamma krafter fick de upp mig från golvet, proppade i mig värktabletter och Kriss gick till Konsum och köpte Zon-gele. Efter det kändes allt mycket bättre.
Idag är jag mest stel i ryggen men när jag suttit ner för länge måste jag resa på mig och gå en sväng. Som nu...

Igår kom även kärleken hem, JÄÄJ!!
Idag är det för övrigt underbart väder, skönt att vara ledig! Köpte jordgubbar innan som jag och Älskling ska njuta av sen.... ;-)



Kärlek och sommar!

//T

Är så mätt!

Nu sitter jag i soffan och slappar igen, har inte gjort sådär jättemycket ikväll. Kriss och Maria åkte hem för en stund sedan, vi har ätit tacos och druckit väldigt mycket cola. Några salta balkar har också slunkit ner. Vi kollade på Laddat vapen med Emilio Estevez och Samuel L Jackson, den är ju lite smårolig. Sen spelade vi The states game vilket innebär att du ska skriva ner Usa´s 50 stater på 6 min. Kristoffer vann med 46 stater, jag hade bara 39...
Just nu känner jag mig väldigt ensam, saknar Emil jättemycket! Längtar till jag får krama honom i morgon, typiskt att jag jobbar till 22:00 =(
I morgon är Ciccis sista dag innan hon går hem och är mammaledig. Vi ska "fira" detta med god mat och gott fika tror jag.

Nu ska jag kolla på tv innan jag tar en promenad med hunden och går och lägger mig.

Puss!


I min sambos tröja...

... sitter jag nu och myser i soffan. Är lite seg idag.
Igår var det midsommarafton, jag jobbade mellan 06:00-12:00. Det gick bara bra, hade lite att göra de första timmarna så det blev inte så mycket fikat =) När jag slutade cyklade jag hem och tog en promenad med vovven för att sedan sjunka ner i soffan och vila lite. Halvsov ett par timmar och åt lite lunch (chips) tog en promenad till med jycken och sen hem och duschade och gjorde mig i ordning. Hade min gröna klänning från Bikbok, svarta leggings, svarta skor med kilklack, svart scarf och svart skinnjacka på mig (mycket svart blev det) Tog sedan cykeln till Stefan P där jag satt och pratade och umgicks med bl.a Gunilla, Cinna, Angelica och Stefan. Vi spelade två omgångar kubb när regnet slutat ösa ner och solen tittade fram.
Sen ringde Anneli och ville jag skulle komma till festen de var på i Målen så jag tog en taxi dit. Det var väl sådär kul där, men jag träffade ju lite folk i alla fall. Försökte få tag i en taxi hem men det var ju stört omöjligt, så vad gör jag då om inte börjar GÅ hemåt. Det är väl ca 5-6 km hem. Ångrade mig ganska fort, då jag hade högklackat och skulle precis vända när Anna R plockade upp mig, tack och lov! Var hemma strax efter två, då blev det ytterligare promenad med doggen, några pinsamma fyllemess och försök att läsa en bok ,men när bokstäverna börjar hoppa och flyta omkring på bladet är det dags att sova så det var precis vad jag gjorde.
Idag var jag uppe "tidigt", halv elva. Tog då en långpromenad med le dog och när jag kom hem städade jag hela nedervåningen. Kände mig jäääävligt duktig! Nu har jag slagit rot i soffan med Cheaters-maraton på tv och kall cola i glaset. Om en timme kommer Kristoffer och Maria på besök. Skönt att slippa vara ensam fast jag tycker det är skönt ibland. Gissar att det blir tacos ikväll.... =)
Saknar min Emil lite...

Ha en underbar midsommardag

           Menyn för ikväll.


Hmmm och suck

Vet inte hur jag ska göra i midsommar. Tror jag skiter i allt och stannar hemma med några hyrfilmer och lite godis. Ingen som saknar mig ändå.. Saknar dock min sambo som varit borta i hela två timmar =)

Trevlig midsommar!

//T

Soulweeper # 2...

...med Volbeat spelas i ITunes nu, otroligt bra låt!
I helgen har jag jobbat extra, eller jag har jobbat åt Linda som skulle till Göteborg med familjen.
I fredags var Andreas, Daniel och Anneli här. Andreas gick hem ganska tidigt och då satte vi andra igång med en omgång Chicago, Daniel vann efter en lååång omgång.
Sen var det dags för jobb mellan 07-20 på lördagen. Det var tänkt att jag skulle upp till Micke o Anneli efter jobbet men när jag väl kom hem var jag ganska trött så det fick bli en lugn kväll i soffan istället. emil var hemma strax efter 2 tror jag. När jag vaknade vid 4:20 låg han inte isängen. Gick ner och skulle hämta honom eftersom jag trodde han somnat i soffan i vanlig ordning, men ICKE! Han satt (!) och sov i en fåtölj på uteplatsen (var väl ca 8 grader ute) Fattar inte hur man kan somna bara sådär... På söndagen jobbade jag mellan 09-22 och sen direkt hem till soffan.
Igår var det dags för jobb igen mellan 14-22:30, var ganska sliten efter helgen så jag bad att få ett par timmar komp idag och det var inga problem så idag slutade jag klockan 18.
Emil kom och hämtade mig efter jobbet och vi åkte till A6 för att köpa lite kläder åt honom. Alla jeans har ju blivit för stora för honom sen han började träna, så vi köpte ett par skitsnygga till honom. Själv gjorde jag åt med 455:- på smink...

Emil åker ju till Askersund på torsdag med sin mamma och Anton och blir borta till söndag. Själv jobbar jag midsommarafton 6-12- På kvällen har jag tre alternativ att välja mellan

1. Följa med Micke och Anneli till Blomqvist i Målen men då måste jag åka hem tidigt eftersom jag inte har någon hundvakt...

2. Gå till Stefan P. Smidigt eftersom jag kan gå hem och gå ut med hunden och det är nära hem. Men att fira Midsommar med en massa barn är ju inte riktigt min melodi... Förmodligen för jag inte har några egna. Och det är inget jag strävar efter heller om någon undrar...

3. Åka till Linda i Målen. Supertrevligt sällskap och jag kan ta med hunden om jag vill, men återigen det där med barn..

Är ju sugen på att festa till det lite, inte behöva tänka på att det är barn i närheten...
Äh, får väl se var det barkar hän =)
Hoppas brorsan kommer ut och håller mig sällskap på film-chips-dip-colamys på midsommardagen, annars får jag fjäska för någon annan trevlig person. Sen är det ju dags för jobb på söndagen igen.
Efter det är jag ledig ända till fredag natt, Linda jobbar lördagnatten åt mig så det blir en soft vecka!

Nu ska jag lägga mig och läsa En förtjusande man. Marian Keyes senaste bok, älskar hennes böcker. Finner mig ofta skratta högt åt tragikomiken i hennes författande. Underbart!

Ha en härlig midsommar alla fina!

//T




Shoppinggalen!

I tisdags kom ju de efterlängtade skattepengarna. Det första Tessan gjorde var att köpa en biljett till Sonisphere-festivalen med METALLICA i Hultsfred 18 juli, woopwoop! Det ska bli för j-la roligt. Åker med Ida och Andreas och några av deras kompisar. Får låna ett tält av Ida att ha alldeles för mig själv. NAJS.

Igår åkte jag in till stan med mamma efter jobbet. Vi hämtade upp moster Lena med och styrde sedan färden mot A6. Det blev besök på Ikea där jag införskaffade två lampor, en badrumsmatta, en tavla, en stekpanna, två lampskärmar, en bädd till Aragorn och en glasskål. Sen hann vi även med ett besök på Åhlens där jag köpte ett par leggings, mitt favoritlypsyl/läppglans och Donna Karans Be delicious fresh blossom. Gjorde åt alldeles för mycket pengar men det kan det vara värt ibland. =)
Vi passade även på att äta lunch på Soya, det var smaskens. Blev dock lite sur på min mor och moster. De måste hela tiden påpeka att "pengarna bränner hål i fickorna på mig" Skit i vad jag gör med mina pengar. Har ingen lust att lägga pengarna på hög och inte ha något roligt för dem. Sen ligger det ju viss sanning i det men det har ju inte de med att göra.

Idag har det varit en ganska stressig dag på jobbet, det är skönt att tiden går fort och jag har mina goa kompisar Cicci och Angelica att fördriva tiden med. Fast Angelica gick hem igår med feber, stackaren. Gick förbi med en blomma till henne när jag varit i blomsteraffären och spenderat ännu mer pengar. Köpte två stora vita krukor som jag ska ha i vardagsrumsfönstren. Och så passade jag på att beställa tapeter så hallen blir färdig någon gång. Hittade en snygg svart byrå på Mio som jag ville ha till hallen, men den kostade alldeles för mycket. Kollade på Ikea och hittade ett alternativ där som jag ska försöka övertala Sambon att vi ska köpa. =) KÖPAKÖPAKÖPA. Det är hemskt vilken köpdille jag fått. Nu får det bli att hålla i korvörena.

I morgon är det jobb mellan 6-12 och efter det ska jag och mamma in till Eko, hon tog sönder sin kaffekanna idag och måste ju givetvis ha en ny. Jag tänkte kolla efter en matta till vardagsrummet. (där kom shoppingmanin igen)
Sen får det bli en lugn hemmakväll, ska ju upp och jobba på lördag igen =(

Ha en härlig torsdagskväll!

 De fina ljuslyktorna jag köpte på Iems för ett tag sen.

 Aragorn myser i sin nya säng =)

 Ny lampa!


 Ny tavla


 Parfymen

 Ny fin kruka =)

Den har somnat nu...

Min arm alltså, skitjobbigt.
Igår blev det lite ändrade planer, Emil åkte aldrig till Jocke och jag gick aldrig till Stefan och Angelica.
Det blev istället så att Emil åkte till Micke och Anneli och skulle kolla på fotbollen och jag gick upp till mamma en sväng. Hon ville att hunden skulle vara hos henne över natten, hon känner sig nog lite ensam ibland. Sen hamnade jag borta hos Micke o Anneli också. Det blev en väldigt blöt kväll, rolig, men blöt.
Idag sov vi till klockan 12:30 sen var det försenad mors dag firande med middag hos mor. Lillebror förärade oss med sin närvaro också. Efter det åkte jag till pappa och fikade och satt och snackade skit.
När jag kom hem fick jag ett ryck och skulle städa bilen, hittade en burk med rengöringsdukar i städskåpet som jag skulle använda till just det ändamålet. Den var oöppnad och jag skulle fixa ut själva duken genom hålet. När jag håller på med detta lyckas jag få in fingret i hålet, sen märker jag att jag inte kan få ut fingret för det är som en hulling vid hålet. Ju mer jag drar desto ondare gör det. Nu börjar jag få smått panik eftersom jag verkligen sitter fast så jag sliter bort själva lock-delen vilket resulterar i att jag går runt med en stor röd plastgrej runt pekfingret. Just i detta ögonblick kommer kärleken hem från träningen och får syn på mig dansandes runt som en nackad höna på garageinfarten med en stor plastgrej runt fingret. Behöver nog inte ens påpeka att det kom ett  rungande asgarv från honom. Han in i garaget men lyckas inte hitta nåt att få loss den med. In i köket och försöker med saxen, ICKE! Till slut hittar han en avbitartång och lyckas frigöra mitt stackars blåa, pulserande finger från sitt fängelse. Men innan dess tar han givetvis ett kort med mobilen som han ska visa för sina arbetskamrater i morgon och skratta åt att hans sambo är så jäkla korkad. Det hade jag inte brytt mig så mycket om om vi inte jobbat på samma jobb, pikarna lär ju hagla i morgon...


Men nu är det dags för Tessan att sluta de bruna och sova, i morgon är det uppgång kl fem och efter jobbet ska jag underhålla Amanda. Lär somna gott i morgon kväll.


Kram

//T



 Saknar dig min vän. Älskar dig!


Det är så skönt...

Det är lördag morgon, eller förmiddag om man så vill för klockan är elva, och jag ligger fortfarande i sängen. Emil har varit ute med hunden och sen stuckit iväg och träna så jag är ensam hemma. Skönt.
Idag vet jag inte vad som står på schemat, kanske borde ge mig iväg och hälsa på pappa. Emil vill vi ska pyssla i trädgården men det är ju för f-n iskallt ute!
Ska ta och rensa i köket efter tacosen igår för det kan jag inte tänka mig att sambon gjort, fast jag ska inte säga för mycket, ibland överraskar han.
Emil ska till Jocke ikväll och jag ska ev till Angelica och Stefan, beror lite på vädret känner jag. Annars ska jag ha en lugn och skön hemmakväll.
Nästa vecka jobbar jag 64 timmar, låter väl härligt? Kommer jobba typ tretton dagar i sträck fr.o.m måndag. Blää, men jag blir ju ledig mer framöver sen istället.
Nu ska jag gå upp och börja min dag!

Love

//T



En torsdagstur..

...till A6 blev det idag. Klev upp klockan nio (!) och gick med hunden. Sen kom Cicci och Angelica och hämtade mig strax innan tio. Gick och strosade på A6, Bikbok hade halva priset på alla varor idag så det blev lite shoppat för allihopa. Sen gick vi bara och kollade lite i affärer och intog en smaskig lunch på Soya. De är för goa "mina" tjejer, var så skönt att bara umgås och göra "ingenting"
Sen var vi tvungna att åka hem vid halv ett för Cicci skulle hämta Elin på dagis och Angelica skulle ju börja jobba. Följde med Cicci när hon hämtade Elin, vi träffade Fia och blev stående och prata med henne i lite mer än en halvtimma. Elin började bli otålig efter en stund. Var väl tråkigt att bara stå still och lyssna på när vi tjattrade, hon har mycket spring i benen den lilla. Fick höra en fin sång av henne i bilen på vägen hem =)
Efter det åkte jag hem och gick med Aragorn en sväng. När jag kom hem fick jag lite städdille och städade övervåningen och toaletten nere och slängde i en maskin tvätt när jag ändå var igång. När jag hade gjort detta tänkte jag unna mig en stund i soffan, hann titta på Hem till gården som jag spelat in sen ballade Boxern ut och nu får jag inte igång den igen. Jäkla skitmaskin, blir alldeles tokig när jag sitter och pillar med sånt där så jag blev lätt våldsam. Bör ju tilläggas att det definitivt inte gjorde saken bättre. Ett uppdrag för Emil när han kommer hem från träningen =)

I morgon är det då dags för begravning, inte alls roligt men det var det väl ingen som trodde heller. Jobbar först mellan 6-12. Begravningen börjar kl 14.

På lördag ska vi eventuellt hem till Stefan och Angelica och ha en myskväll med grill och kubb tror jag hon sa. Låter roligt! Kul att hitta på något kul när man är ledig. Kristoffer kommer eventuellt ut i helgen med =)

Nu ska jag snart göra lite lax med sallad, måste bara gå och köpa cashewnötter först, måste ha det i sallad!

Kram på er

//T



 De här sötnosarna hade vi i vår trädgård igår morse kl halv sex. Två små söta kid och deras mamma.




 Ett av mina fynd jag gjorde idag

 Ett till fynd...


En tisdag i all sin prakt

Idag sov jag länge som vanligt, jag ääälskar att sova länge. Sen gick jag upp till min kära mor och hälsade på, vi satt och pratade om ditten och datten. Sen åkte vi och handlade lite på Ica, hon fick betala eftersom jag inte kommer åt mina pengar än... Tack mamsen! =)
Efter det gick jag hem och kollade på Hem till gården, tragiskt, jag vet =) När jag sitter och tittar på det bryter helvetet (skulle man kunna tro) lös. Det åskade och blixtrade som aldrig förr, det bara skakade i hela huset och fönsterrutorna skallrade. Det tog inte mer än 20 sek så ringer Emil hem och skriker att jag måste dra ur alla sladdar till tvn, datorn och telefonen. Jaja, jag vet.
När regnet äntligen slutat vräka ner tog jag med vovven på långpromenad. Gick ner mot sjön för jag tänkte han skulle få bada för det älskar han. Nu är det så att ska man gå till badplatsen där hundar är tillåtna måste jag gå genom en kohage. Det brukar aldrig vara något problem men idag stod de givetvis mitt i vägen, jag brukar inte vara rädd för kor men de flyttade inte på sig hur nära vi än kom! Jag har ingen aning om hur kor är om man kommer för nära deras kalvar för det var en kalv som stod i vägen och jag vågade inte gå för nära. Aragorn kände nog på sig att jag inte var så stursk så han börjar morra åt dem. Då reser sig varenda j-la ko upp och börjar gå mot oss... Hjärtat upp i halsgropen! Då äntligen flyttar den lilla kalven på sig och vi kan gå förbi, eller rättare sagt springa förbi. Kan ju meddela att vi valde en helt annan väg tillbaka.
Aragorn älskade i alla fall att bada, simmade och hämtade pinnar och rullade sig i sanden. Jag hade jätteskönt också, det var riktigt skönt ute fastän regnet hängde i luften. Det var också riktigt skönt att sitta för sig själv och fundera lite och bara lyssna på vinden i träden och vågorna på sjön. Ibland älskar jag att vara ensam, ibland tycker jag det är jättetråkigt, speciellt de veckorna jag är ledig men ingen annan är ju det.
Sen knallade vi hemåt.
Emil var hemma när vi kom hem, vi hejade i stort sett bara på varandra för sen åkte han till sina farföräldrar. Men innan dess hann han konstatera att jag glömt vattenslangen på... i ett dygn! Jag är en glömsk slarvmaja!

Lagade lite lax och potatis ikväll, jättegott! Sen spelade Emil lite guitar hero och jag slappade vid datorn. Efter det var det dags för Desperate housewives, JÄÄJ. Spännande liv jag lever...
Nu är det dags för promenad med vovven och sen ta en dusch och hoppa i säng. I morgon jobbar jag nämligen extra, upp kl fem =( BLÄ!!

Ha det så bra

//T



 Kossorna i hagen



  Badpojken

Jag vill inte vara en Svensson.

Idag har det ju varit det underbaraste väder någonsin. Har legat i brassestolen på uteplatsen hela eftermiddagen. Som vanligt har jag underskattat solens strålar och ser nu ut som en kokt kräfta på bröstet och ingen solskyddsfaktor hade jag hemma heller. Jaja, jag får ju skylla mig själv!
Jag och Aragorn har haft en helmysig dag med sol, glass och ledighet =)

I lördags var vi ju då ute, vi var först hos Stefan och grillade lite sen gick jag hem och väntade in Anna och Linda medan de andra åkte in till stan. Jag tyckte det var lite tidigt att åka in redan vid åtta. Vi satt här en stund och tog några öl innan vi tog tåget in till stan (som vi för övrigt fick åka gratis) Väl inne i stan gick vi till Twin City, vädret var ju toppen och vi satte oss vid ett bord och kollade på folk för folk var det verkligen! Hur mycket folk som helst på gatorna. Blev ju lite slirig eftersom jag började dricka redan klockan fem så jag gjorde en klassisk Tessan och åkte hem! Träffade en kompis på Bishops och tog en öl innan jag åkte hem... Tappade ju dock bort mitt Visakort så det blev till att spärra det snabbt som ögat. Jag är en klant! Tur jag hade kontanter för en gångs skull.
Igår var det ju toppenväder också, men vi var bakis och satt mest inne och glodde på tv. Det blev en hamburgare med pommes till middag, gott med bakismat!

Längtar verkligen efter att komma ut och resa lite nu, jag börjar bli såå rastlös, det bara kryper i kroppen. Jag hoppas verkligen jag kan få Emil att följa med mig ut i världen. Vill inte vara den där Svensson med villa, volvo, hund och ett gäng ungar som inte kommer någonstans. Näpp, inget för mig!! Det får någon annan ta hand om. Fast jag är ju nästan halvvägs där med villa och vovve =)

Denna veckan jobbar jag bara sex timmar på fredag och eventuellt extra på lördag natt. Ska träffa en kompis på fika någon dag och eventuellt åka till stan med Cicci och Angelica på torsdag. Sen är det ju begravning för Emils morfar på fredag eftermiddag =(

Nu ska jag kolla på Project runway innan jag ska sova. Ibland önskar jag att jag kunde sy så jag kunde sy mina egna snygga kläder!

Sov gott!

//T

RSS 2.0