Bilder från Sonisphere

  Machine head, riktigt bra band.


 Yeah, baby!!

 Mr James Hetfield


 Mr Kirk Hammett


 Fick tyvärr inga bra bilder på Mr Trujillo


 Vår danske vän Mr Lars Ulrich


  METALLICA


Semester

Men var tog semestervädret vägen? Var ju strålande sol när jag gick upp idag men nu är himlen grå som granit. Har i alla fall hunnit rensa en massa ogräs innan små droppar kom från ovan. Så jag fick lomma in och ta tag i inomhus-sysslorna istället. Men först, stuvade makaroner och köttbullar! Gott.
Nu jobbar jag inte på nästan fem veckor förutom små gästinhopp på några ströpass här och där. Det känns väldigt bra

Ha en skön onsdag

//T


Metallica!!

I helgen har jag, Ida och Andreas varit på Sonispherefestivalen och sett Metallica. Vi har sovit i tält, en upplevelse jag kommer skippa i framtiden. Det kanske hade varit bättre om det inte regnat in i tältet.... Det var jättefint väder på nervägen i fredags och fram till lördag eftermiddag. Då kom regnet...! Men vädergudarna var barmhärtiga och stängde av kranen lagom till Metallica gick på scen. Det gjorde ju att man uppskattade det hela ännu mer (om möjligt)
Gick och strosade och kollade på de andra banden under dagen, höll mig mest för mig själv. Det var rätt skönt. Skulle åkt med Lech hem på lördagnatten men han fick köra sin kompis till sjukan, han hade blivit akut dålig så jag fick stå ut med att sova i tältet en natt till. Givetvis den natten det regnade, vaknade av att kudden, liggunderlaget och sovsäcken var dyngsura! Plus att ryggen tagit ännu mer stryk. Men det var det värt för att få se Metallica!!

Nu har jag semester. Det känns inte som det....

Kram

//T


Inte så bra

Nej, det är det inte just nu. Vill inte gå in på vad det är här på bloggen, just nu i alla fall. Men det kommer bli stora förändringar i mitt liv framöver. Kanske inte behöver bli så negativt i långa loppet men det känns inte jättekul just nu.
Har tappat min mobil också så jag kan inte bli nådd på den, väntar på ett nytt sim-kort. Förhoppningsvis kommer det snart så jag kan komma igång med mina mess igen ;-)

Mina vänner, slå gärna en signal så berättar jag vad som hänt om ni vill veta.

Kram!

Oj då

Nu var det länge sedan jag skrev, det har varit en omtumlande vecka så jag har inte haft "tid"
Sitter och kollar på Amstaff-valpar. Har varit sugen på att skaffa en sådan länge, antingen det eller en Engelsk staffordshire bullterrier. Men det får vänta, har annat att tänka på just nu.
De senaste två veckorna har varit supervarma och sköna och jag har varit ledig och bara njutit. De senaste dagarna har dock inneburit lite regn och åska.
Igår tog jag årets första dopp, var nere vid båtbryggan med Anneli, Micke och Henke. Det var jätteskönt men en jävla massa knott och några enstaka fladdermöss.
Idag tog jag och Aragorn en promenad till Annesaland och badade lite i regnet och åskan, när vi gick hem vräkte regnet ner så vi var dyngsura när vi kom hem =) Nu sitter vi bara och softar i soffan.
Hoppas det händer något kul ikväll...

Ha en bra lördag!

//T


RSS 2.0