"men det är ju så mysigt att tända lite ljus"

Klockan är tjugo över sju och det är mörkt ute. Det är så hemskt tycker jag. Jag avskyr mörker som jag nämnt tidigare, vill ha sol, ljus och värme. Visst det är mysigt att tända ljus på kvällarna men sen då...? Jag hade ju mycket hellre suttit ute med ett glas vin eller öl och umgås en ljus sommarkväll än sitta inne och uggla i soffan med tända ljus. Jag är så trött på att höra detta "men det är ju sååå mysigt att tända lite ljus" Visst är det men det är ju f-n lika mörkt ute för det! Se där, nu kommer min vulgära, bittra sida fram, p.g.a några värmeljus... eller, näe, p.g.a MÖRKER!! Och "bättre" blir det. Det är ju bara september (snart oktober), vilket innebär ca fem månader mörker till innan man ser någon ljusning. Vem tror att jag kommer sitta iförd tycka-om-mig-själv-tröja innan jul...?? JAG!

Sen kan jag ju tycka en solig hösteftermiddag med sprakande färger är så underbart vackert! Men hela den upplevelsen grumlas ju av att det snart blir mörkare, löven faller av, träden ser ut som skelett utan ett minne av sin sommarprakt.
Vintern däremot kan jag tycka om mer än hösten ibland. Minusgrader, några decimeter snö som knarrar under fötterna. Är det lite snö på marken blir allting lite ljusare. Men tyvärr är vi ju inte välsignade med så mycket snö längre. Snarare slask, blask och blöta fötter. Burr.

Igår köpte jag mig hockeybiljetter till lördagens match mellan HV-Timrå. Jag och mamma ska gå. Köpte en biljett till lillebror också, men han var upptagen så jag måste hitta någon som vill och kan följa med...
Älskar att gå på hockey, man får gapa o skrika hur mycket man vill utan att någon tycker man är knäpp i huvudet ;-) Mamma ville bjuda på mat på stan efter matchen. Det blir nog kinamat på Soya om jag känner min mamma rätt.

I morgon är det back to work som gäller. Har knappt jobbat på en månad så undrar hur det ska gå...
På fredag ska jag till akupunktören och sén ska vi nog in till mäklaren och skriva papper... Usch. Kommer nog bli jobbigt. Men snart får jag min lägenhet och en massa tid för bara mig själv och Aragorn. Ska bli väldigt skönt men kanske lite för ensamt ibland.

Nähä, om man skulle tända lite ljus!

//T



 Så vackert.







Börjar bli trött på det här

Nu vill jag att det ska vända. Nu är jag trött på det här. Nu har jag fått nog. Bägaren har runnit över. Flytta. Huset sålt? Troligtvis. Trött på mörker. Vill ha sol, värme.

När ska det ta slut? Någon gång säkerligen, men det kan inte hända fort nog.

Börjar bli trött på det här!

//T


Blir så trött på mig själv

Nu har jag ju iofs blivit sjuk men jag har tappat träningslusten lika fort som den infann sig. Har i och för sig tappat lusten för det mesta det senaste. Det är tur man har så underbara vänner som man kan prata och hitta på roliga saker för att distrahera tankarna med. Har börjat planera lite för min framtid för, let´s face it, jag är snart 30 år och vad har jag åstadkommit i mitt liv? Ska snarast möjligt ta tag i KÖRKORTET. Vill söka nytt jobb och det är ju en fördel att ha åtminstone B-kort då. Jag vill resa också. Jag vill åka till USA igen. L.A, N.Y, Miami, New Orleans, San Francisco... Kanske ska ta Mc kort med då när jag ändå är igång, tänk att åka genom USA på motorcykel =) Sen vill jag besöka Italien, England, Skottland, Irland, Island, Grekland, Brasilien mm mm. Nån som vill hänga med? Resesällskap är välkommet. Enda villkoret är att vi inte blir charter-Svenssons. ;-) Får ta med ex-svägerskan som är soldyrkare av lika stor rang som jag själv till något soligt varmt land. Annica, älskar dig!! Tack för du finns.

Om tre veckor är det dags att tatuera mig, längtar! Min vän Anneli ska göra det nästa vecka, en skrift på latin blir det för hennes del. Blir nog fint!

Ha en fortsatt trevlig måndagkväll!

//T


Sjuk....igen!

Ligger i soffan, har åkt på någon jäkla förkylningsgrej igen. För jäkla surt, kände mig hängig hela helgen, men eftersom jag inte var sugen på att bara sitta hemma i lördags följde jag med Anneli o co till stan en sväng. När jag kom hem kände jag mig riktigt, riktigt dålig. Tog tempen o mycket riktigt 39,2 graders feber. Kröp ner i sängen med en Panodil o en Ipren i kroppen och somnade på studs! Vaknade innan klockan jag ställt för vi skulle till Ullared ringde av att jag hostar som en idiot, till slut hostar jag så mycket att jag spyr, mmm, va trevligt. Skickade ett mess till reskamraten och ställde in min medverkan i roadtrippen. Det var inte alls särskilt poppis att jag inte kunde följa med, en resa till Ullared botar tydligen febern på två röda sekunder. Lika bra att jag blev sjuk om man ser det från en sida, behöver ju egentligen alla pengar till möbler och annat när jag ska flytta.
Är hemma från jobbet idag med, har världens huvudvärk och ont i kroppen. Aptiten har försvunnit helt (!) och jag ska lägga mig under filten och vila en stund nu.

Kram

//T

Hängig

Idag är jag lite hängig, hade feber och ont i kroppen i natt. Nu känner jag mig lite piggare, sitter i soffan under täcket med datorn i knät och dricker cola. Vissa dagar kan jag inte stå emot begäret. Lite surt att missa allt kul vi skulle gjort i morgon =( Förhoppningsvis är jag pigg så jag kan åka till Ullared på söndag i alla fall.

Nu märks det verkligen att hösten är här. Det är kallt i huset och värmen måste på, har tänt en massa värmeljus mitt på ljusa dagen för att få upp tempen några grader. Hjälper inte särskilt mycket dock... ;-)
Löven börjar skifta färg, det är ju så underbart vackert. Kanske det enda positiva med hösten enligt min mening, förutom just att tända ljus. Jag vill ha ljus, värme och sol! Jag blir riktigt deppig när det är mörkt nästan dygnet runt. Kanske får dra iväg på en resa till solen i vinter. Kan verkligen behöva det, få lite energikickar för att inte duka under för mörkret under de kommande månaderna.

Nu måste jag masa mig till affären.

Ha en härlig kväll

//T



Satans jä... luftrör

Idag har det stått STÄD på schemat. I morgon är det visning så huset måste ju fixas till perfektion. Källaren sopades, uteplatsen skurades, och inne kan man äta spagetti från golvet. Men allt detta damm som sopades undan i källaren har nu hamnat i min hals istället. Har fått en hosta som inte är av denna värld, det känns som jag andas genom ett sugrör och det gör ont i bröstet. Det är inte ett dugg kul! Men va fan ska man göra. Jag gör det bästa av situationen i alla fall, kollar på Mamma Mia och dricker lite cola. Känns lite bättre då i alla fall.

Igår var jag och mamma på Tenhults möbler och kollade, hittade en skitsnygg soffa, en underbar säng och en urläcker byrå. Notan för detta skulle gå på ca 18.000, och det har jag ju på fickan...Inte!
Men det var ju kul att titta i alla fall.
Senare på eftermiddagen åkte jag och Annica till A6, köpte ett par svarta byxor till begravningen som jag även kan ha på lördag. Jag har ju inte berättat vad jag ska göra på lördag än! Det ska spelas paintball! Och ätas, drickas och festas! Ska bli skitkul. Men får att återgå till tidigare ämne... I morgon är det begravning för Emils farfar alltså, kl elva. Sen hem och fixa lite till innan visningen kl fem, sen efter det är det kalas för lillebror. Hektisk dag! De två första punkterna på agendan är ju inget vidare kul men kalas är ju alltid roligt!
Efter A6 styrde vi kosan mot Gran solarias ;-) En skön eftermiddag!

På söndag blir det en liten tur till Ullared. Annica tycker vi ska åka klockan sju på morgonen. Är ju inte särskilt pigg på detta om jag ska ut på krogen på lördag.... får väl ta det lite lugnt. Men SJU?!

Nu måste jag gå en promenad och rensa rören lite.

Kram

//T

Fruarna i Hollywood!

Har kollat på Hollywoodfruar. Maria Montazami måste ju vara definitionen av en blåst, blond, korkad bimbo! Men hon är säkert snäll.... Till skillnad från hennes medstjärna i detta program, Anna Anka. Ja, jag vet, alla stör sig på henne och det har varit så mycket skriverier hit o dit om denna människa men jag måste få spä på det hela lite. Är hon elak, eller är hon en bara en stark kvinna? Hon är säkert en mycket stark kvinna, vilket man nog måste vara i Hollywood men herreminje! Har man inget bättre för sig än att skälla på trädgårdsmästaren och spendera 100.000 dollar på ansiktsbehandlingar o dyl (bortkastade pengar om ni frågar mig, hon är ju ful som stryk) Jag har alltid fått lära mig att man inte ska skryta om sina tillgångar. Inte missunnar jag någon pengar, rikedom eller ett bra liv. Men lite ödmjukhet kan man väl visa?!

Ikväll har det även varit Elitserie-premiär. Hv visade ju exakt var skåpet ska stå med bortaseger, 2-6 mot Linköping. Underbar premiär!

I morgon ska jag in till stan med Annica. Ska köpa lite kläder till torsdag då det är begravning. Det är även visning på huset och ev kalas för lillebror på kvällen. Hektisk dag, håll tummarna att det är många som är intresserade av huset så det blir lite budgivning!

Nu ska jag fortsätta titta på Roast på Berns

Kram

//T


Meningslöst

Sitter och tittar lite på tv, Rock of love med Bret Michaels, och inser att särskrivningen nästlat sig in hos översättarna också. Detta är något av det fulaste jag vet. Det heter inte:

Jätte dåligt
Morgon dagen
Sjuk sköterska
Cykel banan

Och något som nästan är ännu hemskare är när man skriver allt i en mening utan punkt eller kommatering!

Idag har jag varit på stan jag köpte en tröja nu ska jag hem och laga mat sätta mig i soffan och titta på tv. Herregud!!

Det här är jättelöjligt, men det är något jag verkligen stör mig på. Sen är jag inte på något sätt något geni vad gäller detta. Jag sätter nog inte alltid alla punkter och kommatecken korrekt men jag använder dem i alla fall!

Och när jag ändå är igång, de här tecknena" " heter citationstecken, inte situationstecken!


Ha en bra måndag! =)

//T

Helgen i sin helhet.

Var ju tänkt jag skulle jobba natt i helgen, men det funkade bara två o en halv timma sen gav jag upp. Hade ont i ryggen och kände mig allmänt slutkörd av livet. Gick hem o la mig i soffan under filten och bara tog det lugnt utan en tanke på omvärlden, det blev en lugn och skön kväll. Lördagen visade ju sig sen från sin allra bästa sida med sol, värme och vackra färger. Blev långsväng med Aragorn och sen hem för att bara vara. Fick ett sms från Jenni där hon bjöd mig på sin 40årsfest om jag kände mig bättre. Tvekade en stund men Gunilla övertalade mig. Satt borta hos Gunilla en liten stund och pratade om allt mellan himmel och jord över ett glas rött (!) Sen skjutsade Mia ut oss till Målen. Det blev en trevlig och ganska lugn kväll, i alla fall för min del. Mycket skratt och skämt under bältet blev det dock. Strax efter ett bar det hemåt, Gunillas dotter Helena skjutsade hem oss, Gunilla ville titta till Beds-festen men jag var trött och hade ont i magen så det var jag inte alls sugen på. Så det blev helt enkelt hem, promenad och soffan. Gick två gamla "klassiker" på tv i natt. Tjejligan med Geena Davies, Tom Hanks och Madonna, och även en av mina favoritfilmer, Mask. Den är så himla bra, alltså inte The Mask med Jim Carrey utan den från 1985 med Cher, Sam Elliott och Eric Stoltz. Har ni inte sett den GÖR DET! Den är så underbar!

Idag var det lika underbart väder som igår, började givetvis med en långpromenad. Var helt svettig när jag kom hem så varmt var det. Men skönt! Sen har jag pysslat lite här hemma, dammsugit, städat köket, borstat hunden och tvättat lite. Ikväll blev det tacos, Top model, och Kommisarien och havet. Vet egentligen inte varför jag tittade på den filmen för den var precis lika usel som den förra. Vet inte riktigt hur de har tänkt när de gjorde de filmerna. Några av Sveriges topp-skådisar och ett gäng dubbade tyskar som förstör allt! Och huvudkaraktären heter ju inte ens likadant som i böckerna!! Näe, det ska hon inte vara nöjd med, Mari Jungstedt!

I veckan som kommer är jag ledig, den kommer innehålla en del shopping. Måste köpa lite kläder till Emils farfars begravning på torsdag och något fint till drabbningen på lördag... Sen ska vi nog hälsa på Cicci och få träffa hennes bebis Emma och hennes treåriga dotter Elin. Ett besök på Ikea blir det nog också, tänkte köpa något litet till lägenheten så det känns mer "på riktigt" om ni förstår vad jag menar. Gör ni inte det, to bad! ;-) Har hittat en lampa jag vill ha på Ikea, kanske köper den...





Ha en härlig vecka


//T


Fikadag

Grattis på födelsedagen, Jenni. Idag har vi varit och firat Jenni som fyllde 40. Vi lurade henne och sa att vi skulle komma förbi och gå på en promenad så när vi kör upp på garageinfarten så väntar hon iförd gympadojjor och vindjacka. Lurad! Det var bara att släppa in oss och sätta på tevatten. Linda hade med sig kaffe och så hade hon bakat världens godaste marängtårta med chokladkräm, grädde och blåbär. Underbart god! Så vi satt och fikade, pratade och hade allmänt mysigt i två timmar innan det var dags för Gunilla och Linda att åka till jobbet.
Efter detta trevliga evenemang åkte jag hem och fixade lite lunch. Pastasallad med vitlöksdressing blev det idag.
Sen ringde Anna från Berga och sa att cyklingen var inställd. Det var bara jag och Anneli som hade anmält oss. Då tyckte jag att jag kunde ställa in pumpen också, kändes meningslöst att gå bort bara för att träna en halvtimma.
Gick istället upp till kära nyopererade mamma, hon har tagit bort en cysta från käkbenet. Hon var svullen och alldeles blå på hakan... Jag och lillebror hjälpte henne koppla in hennes nya boxer så hon kan titta på tv om kvällarna igen. =) Och då passade vi på att fika med ett par sockerbullar. Gottgott!

I morgon är det dags att jobba natthelg, måste ordna så jag får ett lugnt område för jag vet inte hur mycket ryggen klarar av.

Nu ska jag lägga mig o läsa Fyrvaktaren.

Ha en bra kväll.


//T

Är faktiskt lite stolt över mig själv

Har helt sjukt ont i kroppen idag! Träningsvärk i armarna och ryggen (av alla ställen) Men det är ju bara att bita ihop och gilla läget. Som vanligt var det promenad med hunden på morgonen, tog en liten sväng förbi mamma och snackade lite. Hon ska operera munnen i morgon så jag ville ge henne lite moraliskt stöd. Sen bar det av hemåt för att måla lister, gjorde detta framför Hem till gården XD. Passade på att dammsuga lite när jag ändå var i farten. Sen tog jag en promenad igen för att hämta en bok jag beställt från Adlibris på macken. Camilla Läckbergs Fyrvaktaren, underbart, ska börja läsa den redan ikväll. Passade även på att gå förbi jobbet när jag ändå var ute och spatserade för att hälsa på Fredde och Linda. Aragorn blev jättenöjd, han fick pizzakanter, sallad och annat gott av dem. Bortskämda byracka ;-) När jag gick hemåt fick jag en urk-känsla inför att gå till träningen, var inte alls sugen på det. Så jag ringde och avbokade passet. Men när jag väl kom hem sparkade jag mig själv i arslet och drog på mig träningskläderna och gick bort och körde stenhårt, step-styrka var det idag. Känner mig jättestolt och ångrar mig inte alls, fastän musklerna skriker av smärta. Duktiga jag!
I morgon blir det en timma bodycykling, sen får det vara bra för denna veckan.

I morgon ska vi även fira Jenni som fyller 40 år.... Kanske inte borde skriva det för det är lite av en hemlis. Hoppas hon inte läser detta och om du gör det Jenni, spela överraskad!! Linda ska baka en sån där härlig marängtårta med chokladfyllning och blåbär. Åh, vad gott. Men bara en liten bit för Tessan!
Har för övrigt dragit ner kopiöst på mitt colakonsumerande. Har bytt en o en halv liter vanlig cola mot en halvliter colalight, som jag tycker smakar skit! Dricker faktiskt hellre vatten numera. Tänkte också ta en tur till stan, behöver köpa en ny plånbok, nya ut o gå byxor och lite träningskläder.  Sen kanske det slinker ner en o annan fin sak i påsen också =)

Nästa helg händer det grejer ska ni veta, en heldag på lördag. Återkommer med mer om detta. Det är i alla fall någonting jag verkligen ser fram emot! Ska bli underbart roligt.

Tycker det är lite tomt på kommentar-fronten. Skriv gärna några uppmuntrande ord om mitt nya liv med träning och annat. Alltid härligt med lite pushning :-)

Kram


//T   


Tankegångar

Idag har det ju varit helt underbart ute. Tog en långpromenad med vovvi i skogen och bara njöt av solen. Sen har jag pysslat lite här hemma och bara varit, det är ganska skönt att vara det ibland. Kl kvart i sex var det dags för träning. Idag var det ett nytt pass, Bodycombat. Riktigt intensivt och skitkul! Det känns i armarna nu vill jag lova =) När jag kom hem hade Annica messat, hon ville vi skulle åka och sola. Det hade jag ju inget emot. På vägen in berättar hon att de hade förklarat för Rasmus att vi skulle sälja huset. "Var ska de flytta då?" frågade Rasmus. "De ska flytta till varsin lägenhet" får ju Annica förklara, "men de kommer ju komma och hälsa på båda två"... Då hade Rasmus funderat en stund och frågat: "Men, kommer de på mitt nioårskalas?" Till saken hör ju att han fyller i juli! Sen hade han frågat vem som får Aragorn, ska vi ha delad vårdnad om honom som grannarna har om sina barn? Är ungar inte alldeles för härliga ibland!! Älskar hur deras tankegångar går ibland och att man inte ska underskatta deras intelligens eller förmåga att ta till sig vad vi säger.
I morgon ska jag måla lister och fixa här hemma och på kvällen blir det nog ett step-pass. Hoppas det är lika fint väder i morgon så man kan gå en långis i morgon med.

Apropå att vi ska sälja huset, idag kom det en gubbe med några ungar och ringde på dörren och ville komma in och titta. Jag tycker det är jättefräckt att göra så. Särskilt som det står att de ska respektera säljarens önskemål och ta kontakt med mäklaren för visningsdatum och sådant. Han var iofs väldigt trevlig men jag tycker inte man gör så. Tyckte det var lite jobbigt faktiskt, för det blev så väldigt påtagligt att jag ska sälja mitt (vårt) hus! Känns lite i hjärtetrakten ibland.

Nu ska jag titta på Rock of Love som jag spelat in.

Kram

//T


 Aragorn i solen!


Oteknisk.....Hjälp!

Sitter och försöker lista ut hur jag för över musik från datorn till min Iphone. Lyckas inget vidare! Herregud vad oteknisk jag är!

HJÄLP!!


Generös...

..med vitlöken i köttfärssåsen känner jag att jag varit. Stackars de jag tränade med idag! Ja, för nu har jag bestämt mig för att komma igång. Idag stod bodycykling 1 timma på schemat, sen hem och promenad med vovvsen. Nu sitter jag och äter upp resten av köttfärsåsen så jag lär väl stinka ännu mer. Får nog knipa käft i morgon. Vilken tur tycker alla, slippa känna doften och så är hon tyst på köpet!
I morgon blir det bodycombat, ett nytt pass som verkar väldigt spännande!
Håll tummarna att jag ska hålla mitt träningslöfte den här gången...!

Nu blir det Simon o Tomas!

//T


Lite kan bli mycket...

Idag bad mamma mig följa med henne till stan för att fixa hennes Boxer som har krånglat. Inga problem sa jag.
Så vi åkte in till stan och in i en affär och fixade detta. Sen frågar hon om jag hinner följa med henne till A6, hon skulle bara in i en affär och köpa en grej. Och jag hade ju ingen brådska så det gjorde jag gärna. Väl på A6 säger hon att hon måste in på apoteket med. Okej säger jag, då går jag in i Telenors affär så länge och kikar på nya mobiler, min gamla sjöng definitivt på sista versen. Får vänta lite på att killen ska bli färdig med en kund. Under tiden hinner mamma bli färdig och kommer även hon in. Killen blir färdig med sin kund och koncentrerar sig på oss. Jag säger som det är, min mobil suger, kan jag få en ny? Visste att jag kunde förlänga mitt abonnemang tidigast den 16 sep, alltså i övermorgon. Men jag tänkte ju om man viftar lite med ögonfransarna kanske de kan vara snälla och göra ett undentag ;-) Och det var ju inga problem.... Vad har jag tänkt mig för telefon frågar killen. Tja, sa jag, en med touchscreen tänkte jag ju.... Så det slutar med att jag går därifrån med en IPHONE! Jäääj.
Till råga på allt lyckas han övertala mamma att skaffa en ny mobil med, en som hon kan ta kort och ta emot mms vilket hon inte kunnat tidigare. Han var nog nöjd med sin dag!

Nu ska jag lära mig denna telefon med. Blir till att sitta och pilla lite ikväll...

Nu blir det bodycykling!

Ha en härlig måndag!

//T

Typiskt mig...

I fredags var det dags för lite tjejmys hos mig. Det var jag Linda, Anneli och Anna. Vi satt och snackade skit och tog ett par öl (och ex antal Minttu black) Allt resulterade sedan i en busstripp till stan, förutom Anna som var vettig nog att gå hem. Väl i stan hamnade vi på O´learys, det var knappt en människa där så vi hamnade på Karlsson istället. Tyvärr var ju läget precis likadant där så Anneli tog bussen hem och jag o Linda släpade våra fulla arslen till McDonalds och tog varsin hamburgare... Där träffade vi även Robin från jobbet och efter vi hade njutit av vår delikata, näringsrika måltid tog vi en taxi hem. På lördagen vaknade jag tidigt, redan vid 07:10. Låg och mös lite i sängen innan jag vid strax innan åtta gick upp och tänkte styra stegen mot Konsum och förvärva en cola... MEN, min plånbok finns icke att finna. Vänder upp o ner på väskan, icke. Letar igenom jackan, icke! Den finns inte nånstans. Försöker komma på vilket taxibolag vi åkte med. Hmmm, inte en susning. Och Linda och Robin kommer inte heller ihåg. Men efter lite funderande kommer vi på att det förmodligen var Taxi Jkpg, så igår satt jag med jämna mellanrum och ringde för att kolla om de fått in nån plånbok. Men näe! Bara att spärra alla jäkla kort! Suck, så typiskt mig! Tappade ju Visakortet på Twin i somras. Jag blir så trött på mig själv!

Igår var det i alla fall en mysdag, låg under täcket i soffan i stort sett hela dagen. Köpte mig en pizza (tur man har en liten sparbössa med nödsituationspengar) På kvällen gick jag till Tobbe och Annica och satt och pratade, kollade på film och hade allmänt trevligt.
Idag ska jag och mamma hem till min moster och hennes karl... Låter konstigt att säga så, de har varit ihop i typ 30 år men de är inte gifta. Vad ska man säga? Hennes pojkvän? Sambo? Vi kallar honom morbror i alla fall.
Han ska hjälpa mamma med bilen. Sen ska jag och mamsi ha myskväll och laga mat o kolla på filmatiseringen av Mari Jungstedts bok som går ikväll.

I veckan är jag ledig. Ska bli skönt. Hoppas allt flyter på här hemma, det har det inte gjort det senaste kan man ju lugnt påstå...!

Ha en underbar söndag!

Kram

//T

090910

Idag har det ju varit toppenväder!  Har inte direkt njutit av vädret förutom de obligatoriska promenaderna med vovven.
Vi har varit och handla lister och sånt till huset. Skitkul! Eller inte...
Nu har jag slagit mig ner i soffan en stund.
I helgen blir det att åka och kolla på lite möbler och sådant. Hittade en soffa i Mio katalogen som jag bara föll pladask för, men man kan ju åka runt och kolla lite i fall det skulle finnas en liknande billigare soffa för Mio är ju inte det billigaste möbelvaruhuset... Behöver också köpa tv, dvd, soffbord och lite annat smått och gott. Vill ju ha en ny säng men det får vänta, den jag har nu får duga så länge.
Sen blir det ju utgång någon av dagarna. Det blir lugnt för min del men det är ju kul att komma ut och träffa folk. Jobbar inte förrän nästa fredag så jag har lite tid att göra, whatever =)

I morgon fyller söta lillebror år. Försöker luska ut när han ska ha sitt kalas, måste ju köpa present till honom!
Måste sätta mig och ringa alla vänner som hört av sig det senaste, har inte brytt mig om telefonen på ett tag. Vilket är en stor grej då jag är bunden till min mobil ;-) Jag har inte glömt er och tack för ni hört av er! Ni vet vilka ni är. Puss!!

Nu blir det en dusch och en promenad

Kram

//T


 Soffan jag fastnade för.

Ohnineohnineohnine

Men herregud vad jag misskött denna bloggen då! Ska skärpa mig, lovar.
Här händer väl inte så mycket, vi håller på att fixa det sista innan vi kan sätta ut huset på marknaden, är lite tapeter, lister och annat som måste fixas. Men det ska vi nog hinna med så vi kan flytta snart. Jag kan flytta redan 1 november om jag vill, och det är väl det jag strävar efter men jag måste ju veta att huset blir sålt. Kan stå ut med dubbla hyror en eller två månader... Längtar verkligen efter att flytta, jag har hittat min DRÖMlägenhet och det ska bli underbart att flytta dit!

Idag har jag varit inne i stan en sväng, köpte mig ett par nya Puma-sneakers. Äkta sådana den här gången och inte som den skiten jag köpte på Tradera. De var verkligen värdelösa! Nä, riktiga i skinn ska det va! =) Var inne på Iems med och frossade i allt möjligt fint. Höll på att få krupp så mycket fina saker hade de. Där blir det mycket shoppat när jag flyttar kan jag säga! Idag fick jag nöja mig med att dregla lite. Sen åkte jag och Annica till Eko och solariet.
Efter det blev det soffan och Sverige-Malta och nu kollar jag på Project Runway från i eftermiddags... Har blivit en riktig serie-junkie. Hem till Gården, Lipstick jungle, Hemsökta hus, Top Model, Project runway, Idol, Cheaters är bara några av serierna jag tittar på. Herreminje, get a life Therese!

I helgen ska jag nog gå ut med Linda, hon kom hem från Turkiet idag, har saknat henne! Tänkte höra om några fler vill följa med. Vi har inte bestämt dag än bara.
Har förresten (nästan) slutat röka. Har rökt 4 cigaretter på 10 dagar. Är faktiskt lite stolt över mig själv. Fast det lär jag väl sumpa i helgen om vi ska ut och dricka lite öl... Nåja, den dagen den sorgen.

Nu ska jag softa i soffan.

Kram

//T

RSS 2.0