Mysfika och shopping.

Har precis haft min härliga vänner Malin, Jenni och Angelica, samt Angelicas dotter Natalie på förmiddagsfika. Härligt värre! Vi satt och skvallrade och skrattade som vanligt. Jag bjöd på morotskaka med creamcheese/vit chokladfrosting. Jättegott. Fick en ljuvlig orkidé (älskar orkidér, favoritblomma efter rosa pioner)

 

Idag när jag vaknade och tittade på termometern fick jag en smärre chock!



Den visade 23 grader i solen. Men jag kan meddela att så fort solen försvunnit runt hörnet sjönk temperaturen till 5 grader ganska kvickt. Tyckte ändå att det var en liten förhandsvisning av vad som komma skall. Nämligen våren!

 Lite "havsutsikt" från min ena balkong :)

Nu ska jag snart iväg och gå på stan med mamma och moster Lena. Trött som skam är jag för jag lyckades inte somna i natt heller. somnade runt 05:00 och sen ringde klockan vid 9:30. Men nu kan jag nog somna ikväll i alla fall.

För övrigt förlorade Hv sin första kvartsfinal mot AIK med 2-4. Aik var det klart bättre laget och deras vinst var välförtjänt. Hv spelade som KRATTOR. Men i morgon är en ny match och då är det nya tag som gäller! KOM IGEN!


Äntligen är det igång.

Och då är det givetvis slutspelet i hockey jag pratar om. Hv blev seriesegrare och valde AIK i kvartsfinalerna. De spelar första matchen ikväll. Det firar vi med något gott att äta och säkerligen sällskap i hockeysoffan.
I morgon kommer mina tjejer Angelica, Jenni och Malin på fika, det är ju alldeles för härligt. Kul att prata bort några timmar med lite gott fika. Sen ska jag gå på stan med mamma och moster Lena, kanonkul det också! På onsdag är det dags för hockey igen, på torsdag blir det troligen först lunch med Erik och efter det förmodligen ett besök i Målen hos bästa Linda. På fredag kör vi hockeyfest hemma hos oss. Fullspäckad vecka, det gillar jag!

Idag är jag bara trött. Har inte återhämtat mig från natthelgen. Kunde inte somna igår utan låg och kollade på True Blood till klockan 04:30, sen sov jag till halv två. Gick då upp och gick till parken med hunden, det var ju alldeles strålande härligt väder fastän det blåste lite. Sen har jag städat lite och tagit det lugnt, är fortfarande ganska seg i kolan av trötthet. Ska ta en dusch så jag vaknar till. Vaknade ju i och för sig till när de testade beredskapslarmet tidigare. Inte nog med att det tjööööt, Aragorn gillade inte det så han sprang runt som en galning och skällde och morrade. Knäpphund!

Nu längtar jag efter våren!


Härligt med massage.

Har spenderat en timma på Sköna jag och fått en underbar massage. Något smärtsam då hon hittade ett par punkter i högerarmen och ena skuldran som hon jobbade ganska rejält på. Känner mig lite mörbultad nu så jag ska ta en liten tupplur innan jag ska åka till jobbet. Tråkigt att jobba natt i helgen, missar ju Christian Kjellvander som spelar ikväll. Det hade jag gärna sett.

Trevlig helg!

http://www.skonajag.se/


En mysdag med min snygga lillebror.

Idag har jag fått umgås med kära lillebror. Han körde mamma till tandläkaren och sen kom han hem till mig. Vi åkte och köpte lunch på Donken och sen frossade vi i soffan till en gammal film. Precis som på den gamla goda tiden. Sen hämtade vi mamma och körde hem henne och umgicks lite alla tre. Hon var lite groggy efter ingreppet men allt hade gått jättebra.

   

 Aragorn ville också vara med och mysa

Igår kväll var vi på Murphys och deltog i deras musikquiz, vi vann inte men jag tror vi kom trea eller nånting sådant. Det var i vilket fall väldigt roligt att bara umgås och tjata lite.

 Lillebror visar sig från sin bästa sida.


Snart är det hockey, hoppas verkligen Hv har tagit sig i kragen och kör över Brynäs ikväll!



The big four till Sverige!

Vilken helg det kommer bli. Iron maiden på fredagen och på söndag the big four. För er som inte vet vilka det big four är kan jag berätta att det är Metallica, Slayer, Anthrax och Megadeth, hörnstenarna inom trashmetal. Kommer bli så jäkla bra!

Nu måste jag rusa ut med hunden och vidare till Murphys musikquiz.


Paketjakt och hockeykväll.

Beställde för en månad sen lite kläder från Ellos. De brukar vara ganska snabba på att leverera men den här gången hände det ingenting. Fick ett mail där det stod att paketet var skickat den 4:e februari men har inte fått någon avi eller sms. Sen fick jag en avi att jag hade ett paket att hämta på Ica Maxi, men det visade sig vara ett par filmer jag beställt till mamma som hon ska få lite senare. När vi kom hem från Maxi ringde jag Ellos för att möjligen få svar på var mitt stackars paket befann sig. Det befinner sig på Ica Maxi... Det hade kommit bort på vägen men nu hittat hem. Så det får väl bli att knalla bort till Maxi i morgon igen för att hämta det.

Ikväll har vi haft sedvanlig hockeykväll i soffan. Brorsan, Maria och Marcus var här . Hv bjöd på ett uruselt spel och förlorade med 2-1 efter förlängning. Tråkigt, hoppas de skärper till sig inför slutspelet. Positivt var ju dock att kapten Davidsson äntligen gjorde comeback efter sin knäoperation. Han gjorde också Hv´s enda mål. Härligt att takterna sitter i!

'



Help!

Ibland tar man saker för givet. Mat på bordet, en varm säng och fri tillgång till vatten. Nu låter jag som en reklamfilm för Rädda barnen eller något liknande, men är det inte så?
Jag försöker var en god medmänniska fast även jag kan var egoistisk och ta saker för givet ibland. Men jag försöker bidra med något gott som kanske kan hjälpa någon någonstans. Jag har ett fadderbarn som jag bidrar med 200:-/mån samt 200:- av min lön går till Röda korset varje månad och jag bidrar då och då med en liten slant till cancerfonden. Jag tycker det är en överkomlig summa som jag känner att jag kan avvara. Önskar att fler kunde känna så. Jag menar, kan man verkligen inte avvara en hundralapp i månaden?
Det är ju upp till var och en, tänk på saken :)

Nu ska jag ta hand om disken och fixa spagetti och köttfärssås.

RSS 2.0