Är det för bra för att vara sant...?

Hemma igen, krupit upp i soffan och myser lite. Snart blir det dusch och sängen, börjar ju tidigt i morgon.

I fredags jobbade jag ett par timmar. Sen skulle Daniel komma på kvällen runt halv åtta efter han varit på AW med jobbet. Fick stressa hem och gå och handla och duscha då man inte vill stinka gammal plastfabrik när snyggingen kommer... Precis när jag kommit ur duschen ringer han och säger att han kommer med en senare buss, vilket passade mig utmärkt för då kunde jag varva ner och fixa lite mat.
Så han kom strax efter kl nio, kvart över tio sover han som en stock tillsammans med Aragorn i soffan... Själv fick jag sitta på golvet och kolla på tv :D

På lördagen var vi uppe relativt tidigt, det var ju så underbart väder! Vi gick upp till mamma och lämnade hunden sen tog vi bussen in till Daniel.
På eftermiddagen gick vi hem till hans bror, fick där träffa (förutom brodern) mamma, styvpappa, broderns flickvän och dennes föräldrar. Vi fick kanongod cheesecake som bara smälte i munnen, verkligen smaskens! 
Vi bestämde att vi skulle skjutsa hela gänget till Kinnarps då de skulle se Buddy Holly-musikalen. Sagt och gjort, i första periodpausen i hockeyn hämtade vi dem. Fick åka två gånger och det tog sin lilla tid. På vägen hem stannade vi på Evergreen och köpte pizza. GOTT!
Sen var det raka spåret hem och se det rafflande slutet på hockeyn. 3-3 blev det efter full tid, lite surt eftersom Daniel spelat på 2-3 och det stod det in i det sista innan LHC fick in ett mål :( 
HV vann till slut på förlängning och i och med segern blev de seriesegrare och får fördel av fler hemmamatcher i slutspelet. Som för övrigt börjar på torsdag, ÄNTLIGEN!

Idag har vi bara slappat, legat i sängen och pratat, ätit pizzarester till frukost, promenerat, varit i lite affärer och bara tagit det lugnt. Just nu känns allting väldigt bra, lite för bra faktiskt... Undrar när det vänder...? För så här bra kan man man väl inte må jämt?

Men just nu tänker jag i alla fall njuta av det så gott det går.



//T

Kommentarer
Postat av: Annica

Du är värd all kärlek & lycka i världen vännen!! Njut njut njut!!!

<3

2010-03-15 @ 15:07:23
URL: http://annicake.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0