Clifford Lee Burton

I fredags var vi hemma hos Tobbe och Linda för lite fredagsmys. Det blev pizza, öl och lite kortspel. Det blev inte särskilt sent för både Linda och Tobbe satt och gäspade. Men det var en väldigt trevlig kväll.

 Linda och Tobbes coola hund Sigge.

På lördagen sov vi ganska länge vilket var riktigt skönt. Vi låg och myste i sängen innan vi tog en promenad i regnet och gick och köpte frukost. Äggmackor, kaffe och juice. Mumma.
Sen åkte vi in till stan. Maria och Kristoffer skulle komma på kvällen och jag skulle bjuda på thaimat. Hittade på ett recept i huvudet med en rätt från Jungle thai som inspiration. Vi åkte halva Jönne runt för att hitta thailändsk basilika. Fanns inte på Maxi, då åkte vi till en thailändsk butik men den var stängd. Hittade en till thaibutik men då var basilikan slut där.  Vi fick klara oss utan den. Och det gick alldeles utmärkt.

 Mmm

Efter maten spelade vi Chicago, Twister och Sjuan. Sen åkte vi hem till Maria och Kristoffer och spelade Buzz och groggade lite innan vi gick till Pipes of Scotland. Där var det någon jäkla idiot som hade haft med sig en stinkbomb och släppt där inne. Det luktade gammal äggfis, det luktade så illa så jag var tvungen att gå ut annars hade jag kräkts. Vilket en kille också gjorde. Vilka jäkla nötter det finns!
När Pipes stängde gick vi hem till Totte och Maria igen och tog varsin drink innan vi tog en taxi hem. Daniel somnade gott och jag softade lite framför tv´n.
Idag vaknade vi och var rätt bakis men tog en långpromenad och köpte frallor.
Sen ringde Kristoffer och sa att vi skulle åka till Ljungby för att titta på Cliff Burtons minnessten. Sagt och gjort. Daniel stannade hemma men vi satte oss i bilen och åkte. Stannade på Hamburger hill och åt på McD sen åkte vi vidare mot Dörarp, tittade på minnesstenen och åkte hem igen.... Givande, men kul med en roadtrip.

 

För er som undrar var Cliff Burton basist i ett litet metalband som heter Metallica innan han dog i en bussolycka i just Dörarp, Småland, Sverige 1986.

Nu får det bli en promenad i regnet innan  det är dags för sängen. I morgon ringer kl vid 05:00

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0