Tatuering och myskväll!

Idag var det dags! Gick upp klockan åtta och tog bussen till stan, hade tatueringstid kl 10:00. Han hade ritat upp pionen och körsbärsblommorna på en stencil och sedan målade han på resten på fri hand. Satt två o en halv timma i sträck förutom en liten kaffe/rökpaus. Sista halvtimman var en pina, då brände det i hela armen! Idag gjorde vi bara konturer och skuggor. Den ska färgläggas om tre veckor ungefär. Jag är verkligen jättenöjd.
Vad tycker ni?

 Före


 Efter (innan färgen)




Ikväll har jag varit uppe hos mamma och ätit hennes underbara fläskfilégryta. Den är himmelsk! Sen har vi suttit och druckit vin och tittat på Män som hatar kvinnor. Det var jättemysigt.

Nu sitter jag och tittar på Fråga Olle dokumentären. Den handlar om ungdomar som drar på charterresa till bl.a Sunny beach i Bulgarien. Vilken jäkla inställning de har till könssjukdomar. Det är ju skrämmande. Att man drar på sig lite klamydia är ju ingen fara. Det är så man hoppas de åker på en riktig gonorréomgång så det går in i deras tjocka skallar att gummi is da shit! ;-)

Undrar vad man ska hitta på i morgon? Det visar väl sig...

Kram på er!

//T


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0